Mióta félrelépett, sürgősen össze akar költözni

2017. szeptember 11. 07:44 - csajokespasik

„Amikor úgy adódik, hogy megismerkedsz valakivel, mindig felmerül a kérdés: ha a párod egyszer félrelépett, most miért ne tehetnéd meg te is?” - a nemileg nehezen szétbontható, kissé kusza történet egyik szereplőjének csak azután vált hirtelen fontossá az összeköltözés, miután félrelépett.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Hosszú évek óta együtt vagytok, de nem éltek egy fedél alatt, és a párotok most akar összeköltözni. Ennek nyomós oka van. Mert eleve úgy beszéltétek meg, hogy nem lesz összeköltözés, és talán épp ezért működött a kapcsolat olyan jól, hiszen mindketten elvagytok egyedül. Már nem annyira lángol a szerelem, de szeretitek egymást, és együtt képzelitek el a folytatást is. A párotokban csak azután támad fel az összeköltözés gondolata, miután neked konkrét bizonyítékod van rá, hogy egyszer megcsalt. Elmondod neki, hogy tudsz a kilengéséről, de a másik tagad. Megteszel pár óvatos lépést, de nem tudod olyan helyzetbe hozni, hogy lebukjon.

Ekkor azt veszed észre, hogy a párod elkezd neked feladatokat adni, amik annyira átlátszóak, hogy neked rögtön leesik, csak azért csinálja, hogy magához kössön, és nehogy lelépj a bűne miatt. Nálad félig betelt a pohár, a másik részed viszont szerelmes és ragaszkodó még. Lassan meggyőzöd magad, hogy a párod többé nem csal meg. Még nem tudod, hogy a bűntudatának lesz- e eredménye. Valahogy mindketten féltek, hogy teljesen egyedül maradtok, mivel mindketten már elmúltatok harmincöt.

Amikor úgy adódik, hogy megismerkedsz valakivel, mindig felmerül a kérdés: ha a párod egyszer félrelépett, most miért ne tehetnéd meg te is? De nem teszed meg. A párod mostanában nem szeret annyira emberek közé menni, azt látod rajta, hogy amikor emberek közt van, ideges, feszült, nem tud feloldódni, pedig ott már mindenkit ismer. Aztán ez rád is átragad, és csak azon jár az eszed, hogy mikor leszel már otthon, hogy egyedül legyél. Észreveszed, hogy a párodnak az utóbbi időben sokszor van hangulatingadozása. Az egyik pillanatban még életvidám és közvetlen, jó fej mindenkivel. Aztán gondterhelt lesz. Elmeséli, hogy szed valamit mert éjszakánként alig alszik. Belevágott aktív sportba, mert állítólag az jót tesz neki, és valóban jobb a gyógyszernél. De amikor gyakran fáradt és semmihez sincsen kedve, eltöprengsz, hogy akarod-e átgondolni az ő által javasolt összeköltözést? Meg tudnátok oldani egyszerűen, csak lenne-e értelme, vagy csak rontana mindenen?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6112820716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása