Mit kezdjek egy 26 éves szűzzel?

2017. október 10. 07:45 - csajokespasik

„Amikor írtam neki, hogy az első lépés a szülőktől való elszakadás lenne, nagyon kiborult. Tehát vagy ő sem akarja, vagy tisztában van az otthoni retorziókkal” - a pasi szilárdan gyűri az akadályokat, melyeket a kiszemelt lány folyamatosan gördít elé. Más már rég feladta volna, de ő kitart, abban a reményben, hogy segíthet a csaj „problémáján”.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Kb. két hónapja ismerem a lányt. Ezalatt három találkozónk volt, én dolgoztam meg értük. Ő mintha tartana ettől az egésztől. Ő 26 éves, a szüleivel él, amint mondta, soha nem költözött el otthonról, velük is dolgozik, úgy vettem ki, hogy eléggé kontroll alatt tartják még. A második találkozón már a buszon ültem, amikor sms-t küldött, hogy nem tud jönni. Én már szálltam volna át az ellenkező irányú buszra, amikor megint küld egy üzenetet, amiben azt írja, hogy mégis jó, változatlan a lebeszélt hely és idő. De nem hívott fel. Ha otthon hagytam volna a telefonom, vagy épp lemerül, vagy a helyszínen veszem észre, és ha mégsem tudott volna jönni, akkor mi lett volna.

Levelezéskor nagyon udvarias, szinte zavaróan (rendszeresen a „biztos Rád fér a... „ „gondolom Neked könnyen megy a...” ...”szerintem Benned több a...” - mindig nagybetű nála, amit senkinél nem szeretek). Az első találkozó után írta meg, hogy tulajdonképpen ő még szűz. Az utána folytatott hosszú levelezésben pedig vádakat kaptam, hogy biztos nekem nagyon sok barátnőm volt (amúgy nem, de ha egy nő egyszer ezt a fejébe veszi, akkor nincs mentség) és eleinte azt gondoltam, hogy ez a szűz-dolog valami lerázó szöveg lehet, de amikor jöttek ezek a vádak, akkor éreztem, hogy bántja a helyzete, így kizártam ezt a lehetőséget.

Amikor írtam neki, hogy az első lépés a szülőktől való elszakadás lenne, nagyon kiborult. Tehát vagy ő sem akarja, vagy tisztában van az otthoni retorziókkal. Már kezdem az érzékeny területeit feltérképezni és azokat kikerülni, bele nem avatkozni, de ez is meló.

Szeretnék vele többet is, mert nagyon helyes lány, szeretném megoldani a „problémáját”, ami az ő korában már tényleg probléma, úgy vélem. Csak most ott tartunk, hogy inkább hárít és próbál lerázni. Mit várhatok? Hogyan csináljam úgy, hogy ne rontsak el semmit?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr712946295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása