Mellettem még mindig társkeresőzik

2017. október 16. 07:41 - csajokespasik

„Azóta ő féltékeny rám, és a szavaimat kiforgató humorát csattogtatja rajtam, ha kínos kérdésekre kéne válaszolni” – mióta a barátnő rájött, hogy a pasija még mindig fent van a társkeresőn (állítólag csak barátkozni és csevegni) sok minden megváltozott. Többek közt az, hogy a pasi hűvösebb lett, és már azt sem sürgeti, hogy bemutassa őt a szüleinek. Így viselkedik az, aki valóban ártatlan?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A párommal nem élünk együtt. Ő 29, én 26. Első pillantásra megvolt minden, ami egy a viszony kialakításához kell. Eljárunk helyekre, részemről beleadok mindent ebbe a kapcsolatba. Mondja, hogy szeret, és érezteti is. Viszont mostanában derült ki valami, ami engem nyugtalanít. Nála voltam, és különösebb titkolózás nélkül társkereső oldalt bújt. Felvállalja. Megtudtam, vagyis bevallotta, hogy rendszeresen használja, naponta belép, de csak cseveg ismerősökkel, sokukkal nem is találkozott. Csak barátkozás. Szerintem azért bőven akad más lehetőség is erre.

És itt eszembe jutott, hogy velem is csak így kezdte. Mindegy, minek nevezzük. Azt mondta, hogyha ez engem zavar, akkor hülye vagyok – szó szerint így fogalmazott. Ebből probléma lett, mert kb. ez óta van, hogy zárkózottabb lett velem. Lehet, hogy én kombinálom túl, ezt döntsétek el ti, de korábban szó volt róla, hogy bemutat a családjának, barátainak, és erről sem esett több szó utána. Mintha skippelte volna a projektet. Miattam, mert szóvá mertem tenni, hogy nem tetszik, ha a párja mellett valaki egy olyan oldalon lóg, és nem kevés időt tölt ott, ami főleg társkereső??

Félek, hogy a jelenlegi helyzet összefüggésben van azzal, hogy meg mertem nyilatkozni ezzel kapcsolatban. Minden más csak ürügy. Inkább szó nélkül kellett volna hagynom? De ha tisztán csinálja, miért lett ilyen velem? Utána persze mondta, hogy fogunk találkozni, szeretné velem ugyanúgy folytatni, csak adjak neki időt. De mihez? Nekem kéne ezek után összeszedni magam?

Viszont azóta ő féltékeny rám, és a szavaimat kiforgató humorát csattogtatja rajtam, ha kínos kérdésekre kéne válaszolni, mintha én tehetnék az egészről. Szerintem, aki valóban ártatlanul megy fel ilyen oldalakra, annak nincs oka így védekezni.

+ Közös ismerősnek előbb válaszol, mint nekem, engem ez több szempontból is kínosan érint. Én is látom, hogy fent van, pl. közösségin, és küldök neki üzenetet, amire órák múlva reagál csak, pedig látom, hogy azonnal elolvasta. Olyan is volt, hogy egész nap nem értem el. Talán egy új lánnyal találkozott, „barátkozni” nekem meg azt mondja, túlóra? Mert ilyen is előfordult, igaz, csak egyszer. De mindezekből az viselt meg, hogy a családnak, barátoknak való bemutatás már teljesen lekerült a napirendről. Mit tehetnék? Viszonylag friss kapcsolatról van szó. Bízom benne, hogy jól alakul végül. Szeretnék benne őszintén megbízni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2612991454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása