Ha lebuktatod, befúj a csajodnál

2017. október 27. 07:38 - csajokespasik

„Ilyen szilárdan felépített stratégia és gépies elszántság, amit tanúsított, ilyennel nőnél még nem találkoztam” - és ha már egy pasi belekeveredik egy ilyen történetbe, csak kíváncsi rá, miért folytatja ezt az életmódot egy rendezett körülmények közt élő nő?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A véleményekre lennék kíváncsi az alábbi helyzetről (és a szóban forgó nőről)

Adott egy negyvenes, nagyon jól formában tartott hölgy, aki a párja mellett kitartóan kalandozik. Ezeket nem szégyenli, be is számol róla, ha kéred, ha nem. Rendszeresen jár hapsiról hapsira, de csak 1- 2 alkalomra érdekli a dolog. Ha a pasi ebbe nem nyugszik bele, és repetázni akar – és amennyiben ő is félrelépett, tehát van valakije – akkor azzal fenyegeti be a nő, hogyha nem áll le, utána jár és elmondja a párjának.

Engem nem tudott ilyen helyzetbe hozni, mert egyedülálló vagyok. De ilyen szilárdan felépített stratégia és gépies elszántság, amit tanúsított, ilyennel nőnél még nem találkoztam. Az első, ami nekem beugrott, a már elcsépelt kapuzárási pánikos magyarázat. Tényleg ilyen egyszerű lenne? Csak nem érzem túl gusztusosnak, és őt sem értem, mint nőt, akinek elvileg az állna jól, ha tartózkodik a vadászattól, nem pedig az, hogy férfiakat fűzzön fel, mindössze 1-2 alkalomra.

Én sem akartam tőle többet, mert ezt az egész eljárást nekem elmagyarázta, hogy így lesz, kell vagy nem kell, csak a többieket sajnálom. Meg aztán, ha már belekeveredtem, kíváncsi lennék arra, miért folytatja ezt az életmódot egy rendezett körülmények közt élő nő, és minek meséli el ? Nyilván az utóbbira az a válasz, hogy dicsekvésből. Ez is a játéka része. Utána csak azért kedves az illetőkkel, nehogy befújják a pasijának. Velem is nagyon kedvesen levelezget még, aztán szép lassan leépíti majd.

Az hozzátartozik, hogy ismerősökön keresztül dolgozik, tehát sokan elvileg ismerhetik is a pasiját, tehát nem rizikó nélküli ez az ámokfutás. Tíz éve vannak együtt, ami sok idő. Valószínűleg megvolt a nagy szerelem az elején, ez aztán lecsendesedett, és átalakult valamivé, amitől a nő nem tud megválni. De a szükségét ki kell elégíteni, ha a vére hajtja. Erős a gyanúm, hogy a pasija is ilyen – vagy ha nem tud az egészről és így ismerné meg igazán, akkor szegény a világ egyik legátvertebb embere.

Én erre gondolok.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1113099414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása