Még mellettem is nőkkel flörtöl

2017. október 30. 07:47 - csajokespasik

Mennyire elfogadható magyarázat egy mindenkivel flörtölős férfi részéről az, hogy mindez csak ártatlan játék, amolyan pasireflex? Minek önbizalmi megerősítés valakinek, amikor van párja? Létezik olyan pasi, akinek ha egyszer betalál egy bókja, azonnal kihátrál, azt mondván, hogy nem gondolta komolyan?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Alapvetően a mi kapcsolatunk működne, csak egyetlen dolog van, ami nagyon zavar. Ha egy kicsit iszik, bármilyen nővel képes flörtölni bárhol. Ő amúgy nem nagyivó, de mint mindenki másnak, megalapozza a hangulatát és közvetlenebbé teszi. Aztán sokszor másnap nem is emlékezett rá, legalábbis azt mondja, hogy kivel beszélgetett. Ha így jön ki rajta az ital, akkor mégis van miért aggódnom?

Egyszer busszal mentünk hazafelé, este tíz körül, állunk, a párom meg látja, hogy az alatta lévő ülésen egy nő szókirakózik a mobilján, ő meg bemond neki egy megfejtést. Egy totál idegen nőnek.

Amikor szóvá teszem az ilyen húzásait, azt mondja, hogy túlérzékeny vagyok és ő fordított esetben nem szólna egy szót sem ezért. OK, majd kipróbáljuk egyszer, kíváncsi leszek, mit szólna... Azt továbbra sem értem, miért flörtöl valaki, amikor kapcsolatban van? Minek kell olyannal flörtölni, akitől semmit sem akar (ha)? Szerintem az ilyen közvetlenség nem olyan ártalmatlan, mint sokan gondolják. A másiknak ennek semmilyen formája nem esik jól. Vagy valójában velem van a probléma, hogy nem tudom lazán felfogni ezt.

Ilyenkor úgy érzem, nincs megelégedve velem. Valahol megértem, hogy egy férfi csak játszik ilyenkor, vagy visszaigazolásra, vagy önbizalom növelésre kell, viszont alapesetben a párja figyelme és szeretete elégnek kéne lennie, hogy ne vágyjon mások figyelmére. Egyik barátnőmnek ugyanígy ment tönkre a kapcsolata, hogy a pasi mindenkivel flörtölt. Ő is ugyanezt a magyarázatot adta, hogy csak ártalmatlan pasireflex, szórakozás, és egy kis flört még nem ajánlat tétel, nem udvarlás. Jó, jó... Akkor mi?

Létezik olyan férfi, akivel ha egyszer nincs ott a barátnője és a játéknak szánt flörtje célba talál, aztán a nő felkínálkozik neki, akkor majd azzal hátrálna ki, hogy „ugyan, én nem gondoltam komolyan?” - és ez aggaszt. Mindent félretéve, nem tudom ilyen lazán elfogadni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4013116286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása