Még a volt pasija bűvöletében él

2017. október 31. 07:42 - csajokespasik

„Éjszakákon át lelkiztem vele, persze ezt maga előtt nyilván tagadja. A „Legyünk barátok” nem hangzott el, hiszen azok vagyunk” - pedig a csaj tudja, hogy lehetne ebből több is. Posztolónk azt kérdezi, miként tudna úgy ráhatni a kiszemeltre, hogy az végre túllépjen az exén, akivel már fél éve szakított.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

Van egy lány, aki lassan már fél éve szakított a barátjával. Igazából abban az időben is kerültünk közel egymáshoz, mint barátok. De az a bizonyos határ még nem lett átlépve. Ahogy kivettem, még mindig ragaszkodik a volt pasijához, akit amúgy ő hagyott el. Nem állandóan róla beszél, de többet, mint kéne ilyen helyzetben. Azt mondja, hogy már megbánta, és hibát követett el. De ő maga mondta, hogy elmúlt a lángoló szerelem a részéről. És most magát hibáztatja, hogy nem engedte, hogy az utána következő szakasz elinduljon. Én vigasztalni tudom, de lassan már unom ezt.

Tudom, hogy nem lenne ellenére, hogyha mi ketten elkezdenénk valamit. Ennek több jele volt. De segítséget nem tud elfogadni, még a legkisebbet se, kérni sem szeret. Még mindig tartja az exével a kapcsolatot a facebook-on, és csak egyszer mondtam neki, hogy tiltsa már le, de nagyon zokon vette. Azóta nem szóltam ezért. Döntsön, ahogy akar.

Éjszakákon át lelkiztem vele, persze ezt maga előtt nyilván tagadja. A „Legyünk barátok” nem hangzott el, hiszen azok vagyunk, de ő is tudja, hogy több van már köztünk, és lehetne még több. Mit csinálhatok, hogy túllépjen az exén és velem elkezdjen tiszta lappal valami újat? Onnan is sejtem, hogy számon tart engem, mint jelöltet, hogy amikor kérdeztem, mikor beszélt a pasijával utoljára, azt mondta: hetekkel ezelőtt, később pedig elszólta magát, hogy pár napja. Máskülönben miért hazudott volna ebben? Tehát ő is tudja, hogy igazat beszélek és jót akarok neki. Bánt, hogy nem vesz komolyan.

Végül is ha nem szeretne tőlem többet, nem beszélne velem ilyen mélyen és nem avatna be ezekbe. Mondtam, hogy költözzön hozzám (a családja messze lakik) és amúgy neki a szakítása óta nincsen sok barátja, mert nem mer abban a társaságban feltűnni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3213119440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása