A csajom mellett gyakran végzek önkielégítést (18+)

2017. november 14. 07:43 - csajokespasik

„Ő megvan szex nélkül, én néha önkielégítést végzek, valahogy ez nem a harmonikus együttélés képlete. Mit kéne tennem, hogy ez változzon?” - a különalvásnak megvannak az előnyei, főleg ha az egyik félnek már elege van a szexből. Ám felmerül a kérdés, hogy ha már se megértés, se szex nincs, akkor mégis mi tart össze egy párt?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

a problémám a következő: a barátnőmmel három éve vagyunk együtt, ő nálam él, és az utóbbi időben a szexuális életünk lecsengő félben van a jelek szerint. Azért mondom ezt, mert  mindketten így érezzük, de nem sokszor kerül szóba köztünk. A helyzet az, hogy mellette elég sokat maszturbálok. Van amikor csak fekszik az ágyában, rá sem nézek... és egyáltalán nem kívánom. Ő is kerüli a témát, több szinten... pedig az orális szexet is szerette az elején. 

Volt, hogy egy közös ismerősünknél tartott házibuli ottalvós lett és külön feküdtünk le, mert felmerült a külön elhelyezés lehetősége, és úgy kérte akkor, ...nem akart velem egy szobában sem aludni. Pedig akkor még otthon egy ágyban aludtunk, most meg külön alszunk, de abban az időben, úgy egy éve még együtt.

Most felmerül a kérdés, hogy akkor mi tart össze bennünket? A szexuális életünk a minimumra csökkent.

És minek a jele, hogy én maszturbálok mellette? Lehetne másként. Már nem is csinálok belőle titkot, ha rajtakap, hát istenem, így sem, úgy sem történik majd semmi.

Néha a papír zsebkendőket otthagyom az asztal mellett, ő meg nyilván azt hiheti, kicsit meg vagyok fázva.... Ha más nőket vonzóbbnak tartok, akkor bennem van a hiba? Mert ugye pornót nézek, vagy fantáziálgatok közben.  Viszont az utcán nem nézek meg más nőket. Ha ő is tenne valamit az ágyban, ez az egész megváltozhatna, nekem ennyit jelent ez...Elidegenített magától, ennyi történt. Ő megvan szex nélkül, én néha önkielégítést végzek, valahogy ez nem a harmonikus együttélés képlete. Mit kéne tennem, hogy ez változzon? Egyáltalán: nekem kéne? Csak nekem?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8913267957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása