Nyelves csók: letiltva

2017. november 16. 07:48 - csajokespasik

„Az elején minden előzmény nélkül elmondta, hogy kedvel és velem szeretne lenni, de nem enged közeledni mégsem” - Posztolónk két hónapja nyűglődik egy csajjal, aki hol felkínálja magát, hol meg elfordul tőle. Nem érti, mit csinál rosszul.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Lassan két hónapja ismerem ezt a lányt, és nem tudok rájönni, mit csinálok rosszul? Ő 24 éves, jól tudunk beszélgetni, minden, többször mentünk kettesben különböző helyekre. Csók egyszer volt csak, de nem nyelves, akartam volna, nem hagyta. Utána amikor újra meg akarnám csókolni, ő mosolyogva elfordul. Ugyanakkor ha olyan helyen vagyunk, egyértelműen felkínálja magát különböző gesztusokkal nekem, majd nemet int, leállít! Látom, hogy élvezi az életet és nem mellesleg a társaságomat. Akkor mire jó mindez??

A barátnői is kedvelnek, tehát nem az van, hogy esetleg ők beszélték le rólam. Mindig van rá időm, hétköznap korán kelek, ha fáradt is leszek, de ha azt akarja, munka után egyből találkozhatunk. Néha zárkózottnak látom, néha meg azt, hogy szereti, ha sok ember veszi körbe, néha meg azt, ha nyugi van körülötte. Nem sikerül rájönnöm, mit kéne csinálnom, hogy tovább lépjünk.

Vele lehet kult programokat is tervezni. (Volt már olyan barátnőm, akinek az volt a programja, hogy beültünk valahova, ő meg leitta magát és kész. Nem zavarta, ha öreg részegek közt kellett ülnie.)

Olyan városban élünk, ahol nagyjából 1 jó szórakozóhely van, így sok lehetőségünk sincs. Ő szívesen jár egyedül is helyekre, parkba, úszni, néha koravénnek tűnik, néha meg olyannak, aki nem tudja, mit akar. Arra is gondoltam, hogy magasabban van az igényszintje, és nem meri megmondani. Vagy maga sincs tisztában azzal, mit akar. A legésszerűbb lenne ezeket így számon kérni, de azzal meg tudom, hogy kínos helyzetbe hoznám.

Az elején minden előzmény nélkül elmondta, hogy kedvel és velem szeretne lenni, de nem enged közeledni mégsem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2513282843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása