Az Igaziból kettő is jutott

2017. november 23. 07:47 - csajokespasik

„Egyszer azt írtam neki, hogy hazudik nekem és magának is. Ekkor volt 1 hét szünet” – Levélírónk képtelen kiverni a fejéből a volt barátnőjét, és most mindenkiben őt keresi. Talált is egy hasonló példányt, csak az a baj, hogy foglalt, de a csaj szerint fél év múlva bármi megtörténhet...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

27 éves, független férfi vagyok. Volt egy három éves kapcsolatom, olyan, amiben úgy tűnt, megtaláltam az igazit. Aki külsőre és belsőre is tökéletes volt. Csakhogy mindketten elrontottuk. Hogy mivel, az egyikünk előtt sem tiszta még. Talán az első nagy fellángolás az elején, amikor semmi sem számított. Sok szép dolog volt ebben, de nem működhetett tovább. Közösen vetettünk véget ennek, de tartjuk a kapcsolatot. Ez egy nagyon fura érzés most kettőnkben, amit egyikünk sem tud megfejteni. Megfogalmazni is csak ködösen tudom: olyan érzés számomra, mintha tele lennék íztelen, szagtalan hulladékkal, ami se lent, se fent nem akar kijönni.

Utána volt sok próbálkozásom kapcsolatra, de mind egyéjszakás lett végül. Úgy érzem, bennem keveset javultak az érzések. Próbáltam felejteni. De még mindig minden nap megnézem a Facebook-ját.

Végül megismertem egy lányt. Normális, nem kihívóan öltöző, kicsit az exemre hasonlító, de lehet, hogy ezt csak belevetítem.

A lényeg, hogy történtek köztünk alap dolgok, de szex még nem. Ugyanis van valakije. Amikor erről beszéltünk, hogy akkor én most milyen minőségben vagyok is jelen az életében azt válaszolta, hogy erre térjünk majd vissza úgy fél év múlva …

És ilyen választ még senkitől sem hallottam. Mert mi lesz fél év múlva benne, ami már most nincs? Értitek ezt? Miért nem 3 hónap?

Nagyon jól elbeszélgetünk, mindketten oldott hangulatban, és az együtt töltött négy órát el sem hiszem, hogy valóban négy óra volt, nem pedig kevesebb. Viberen tartjuk a kapcsolatot. Tudom, hogy mely időpontokban hívhatom, és mikor veheti fel. Ezt be is tartom. Egyszer azt írtam neki, hogy hazudik nekem és magának is. Ekkor volt 1 hét szünet.

Érdemes kivárnom azt a fél évet? Mert ha utána azt mondja, hogy inkább sztornó az egész...?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9913350777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása