Szerinte az alkalmi kapcsolat nem megcsalás

2017. december 01. 07:44 - csajokespasik

„Írtam neki, hogy akkor érezd jól magad, csak használj gumit, szia. Visszaír, hogy "Amúgy elég tahó vagy" – amikor a csajodnak nevezett alkalmi kapcsolatod hirtelen lemond egy rég tervezett vacsorát, és nem vesztegeti az időt magyarázkodással, nyugodtan gondolj a legrosszabbra...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Helló ! Egy elég hülye helyzetbe keveredtem nem rég. 28 vagyok, a nő valamivel idősebb nálam. A neten ismertem meg őt. Azt rögtön megírta, hogy van egy tartósnak mondott, de szerintem elég zavaros, hét éves kapcsolata. És nem fogja elhagyni, de mellé gondolt egy szórakozási kitérőt. Találkoztunk. Ő olyan, akivel jól el lehet beszélgetni, értelmes, diplomás, és jó állása van, jól is néz ki, bele tudnék szeretni, ha az lenne a feladat. Viszont az érzelmi ügyeiben tájékozatlan, vagy fogalomzavarban szenved, mint a legtöbb nő. Mert szerinte az alkalmi kapcsolat nem megcsalás...

Hát, jó. Ahány ház, annyi szokás. Csakhogy kiderült, hogy velem párhuzamosan még pár embert is tart. Megbeszéltük, mire csodálkozva mondta, hogy de ebben egyeztünk meg, ...Igen, de azt hittem, ebben a kvázi nem-megcsalásos darabban csak én vagyok, hogy neki ennyi elég, beéri velem... Így már egész más minden. Én tudom, mit jelent a szó, csak úgy látszik ő nem. Kicsit dohogtam. Azt mondja, hogy az, csak mert szereti a férfiak társaságát, nem jelenti azt, hogy le is fekszik velük. (még)

Akkor mire kell neked férfi?

...és mi mit csináltunk? Múlt péntekre megbeszéltük, hogy beülünk vacsorázni egy jó helyre végre, mert régóta tervben volt. Előtte jóval azt kérdezte, mire gondoltam? Mármint milyen típusú találka lesz? Erre nem tudtam, mit felelni. Találka találka. Péntek reggel sms-ben lemondta. Pedig szabadnapot vett ki erre, direkt így terveztem, az asztalfoglalás miatt is.

Bezzeg, ha csak szex kellett neki, húsz perc múlva nálam volt. Egyből az az érzésem támadt, hogy az egyik férfi kollégának is mára szólt a szabadnapja. Írtam neki, hogy akkor érezd jól magad, csak használj gumit, szia.

Visszaír, hogy "Amúgy elég tahó vagy". Ez bennem csak megerősítette a gyanút, hogy nem az történt, hogy váratlanul mégis behívták. Akkor azt mondta volna. De nem mentegetőzött, nem magyarázkodott, azt se mondta, hogy tévedek, nem mással találkozik. Nekem ennyi elég volt. Nem szerettem bele, én betartom a szabályokat, csak jó lenne, ha nem csinálna bohócot belőlem. És érdekelne, hogy miért is vagyok tahó?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6613407945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása