Nem nők, sztárok akarnak lenni...

2017. december 13. 07:55 - csajokespasik

„Nem egy nőt ismerek, akik 2-3 éve sírnak, hogy rossz kapcsolatban élnek, és ezt akkor sem hagyták abba, amikor közben hozzá is mentek az emberhez” - Levélírónk senkit sem szeretne kioktatni, pusztán preventív céllal, csak az érintett rétegnek akarna segíteni. Mert minél hamarabb felébrednek bizonyos nők bizonyos álmokból, annál könnyebb és őszintébb lesz az életük. Mert először valódivá kéne válni, utána jöhet minden más.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem rég történt beszélgetésekből indul ki a levelem, amit akár felmérésnek is tekinthetünk, ha nem is reprezentatívnak. Fiatal lányokkal beszélgettem, hogy mik a terveik a közeljövőben. A többség nettó 400at akar keresni, lehetőleg a „médiában” (közelebbit kevesen tudtak, média és kész, jelentsen bármit is. Az is lehet, hogy egy ország) És erre lesz is lehetőségük, csak nem olyan státuszban, amit elképzelnek, illetve, amilyet még el sem képzelnek. Egyre nagyobb divat a mesterségesen megteremtett sztárok utánzása.

Sok csaj próbál hangszeren játszani, énekelni (vagy-vagy, vagy egyszerre) és teljesen elhiszi, hogy jó benne, és ebből fog majd megélni egyszer... aztán amikor előadja tudományát, összeszorított szájjal ülsz végig, nehogy felröhögj, annyira hamis - de nem is ezen nevetnél, hanem azon, ahogy teljesen beleadja, beleéli magát és azt hiszi, már rögtön celeb, vagy mittomén mi.

Ehhez az életmódhoz tartozik uniformis: csak az adott márkák, szigorúan úgy, ahogy a többi játszópajti, meg a tévében az akárki. Nem nők, sztárok akarnak lenni, és ez a baj, mert felveszik a megközelíthetetlenség pózát is, még a kevésbé szépek is, ami csak keveseknek áll jól. És ez az életmód az előrelátást sem fejleszti: nem egy nőt ismerek, akik 2-3 éve sírnak, hogy rossz kapcsolatban élnek, és ezt akkor sem hagyták abba, amikor közben hozzá is mentek az emberhez, sőt gyereket is szültek neki. Miért? És ez a miért nagy miért. A fiktív celebélethez nem jár agy? Száz és száz esélye lett volna kilépni abból, de igazából neki csak a figyelemfelkeltés miatt volt fontos a panaszkodás. A kvázicelebek már csak ilyenek. Amikor a férfi próbál lelépni, ő könyörgi vissza magát, amikor a nő lép le, kis idő után ő is kúszik vissza. Ha szeretne egy kis flörtöt énképtuningnak, az is megoldható, semmibe nem kerül, még szakítani sem kell hozzá. Akik elég balekok, hogy elhiggyék ezt, az meg az ő bajuk. És ha a pasi meg épp nekik látna, mert hagyták magukat egy flört során, sokszor hallani tőlük ezt: „viszonyban vagyok”. Aki szerintem a viszony szót használja, az képletekben lát minden kapcsolatot, nem érzelmekben.

Lehet azzal védekezni, hogy aki virágról virágra száll, az azért jó, mert legalább tapasztalatot szerez. Szerintem meg inkább hamar kiég.

A másik szakasz: - amelyik naivan várja a Nagy Szerelmet, de mégse jó neki senki. A szerelem-centrikus létforma az érzelmeknek egy valószínűtlen, kifacsart látásmódja. És ritkán hozza meg az elvárt eredményt, sokszor még egy randevú sem préselődik ki belőle.

Hogy ne legyek szélsőséges, mindez szerencsére nem annyira általános még itthon, de vannak rossz jelek, és velük egyetemben nagyon sok normális értékrenddel megáldott Nővel is találkoztam, néhánnyal közülük szép éveket is sikerült együtt töltenem. Most preventíven csak az érintett rétegnek szeretnék segíteni, mert minél hamarabb felébrednek, annál könnyebb és őszintébb lesz az életük. Szerintem először valódivá, emberré kéne válni, utána jöhet minden más.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1313494775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása