Nem akarok a családjával karácsonyozni!

2017. december 15. 07:27 - csajokespasik

„Amikor megismerkedtünk, akkor is levelezett más nőkkel, és ez most is így van” - a pasi azzal védekezik, hogy mindez ártatlan dolog, és csak haverság van, de az említett nők közül egyel már találkozott is. Az, hogy ezt elmondta, mindenképp jó pont, de semmi esetre sem megnyugtató, hogy még mindig tartják a kapcsolatot. Mindehhez jönnek még az ünnepek és a pasi ellenséges famíliája.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Idén lesz az első közös karácsonyunk. A párommal bonyolult a kapcsolatom, de nagyon szeretem. A bonyolult rész a családjánál keresendő, ugyanis engem a kezdetektől nem kedvelnek. Ő erősködik, hogy mindenképp ketten menjünk hozzájuk majd szenteste. Én ezt el akarom kerülni. Amikor összejöttünk, én egy külföldi munkát hagytam ott miatta, tehát komoly a dolog. A családja, mint probléma, addig nem jön elő, amíg ott nem vagyok. Nem tudom, miért van ez. Én nem adtam rá okot. A párom azzal nyugtat, hogy majd megszoknak és elmúlik.

De ha már így indítottak, akkor nem tudom, mitől múlna el bennük? És nekem mit kéne tennem? Mert se az anyja, se a nővére nem visel el. Nem tudom, milyen indokot találjak ki, ami hihető, és amivel kihagyhatnám a karácsonyt, ugyanis ott is kéne aludni...

És ebben a párom is hibás. A másik probléma, hogy nem csak ezen a téren nem vesz komolyan. Amikor megismerkedtünk, akkor is levelezett más nőkkel, és ez most is így van. Azt mondja, ez ártatlan dolog, és csak haverság, közülük csak egy nővel találkozott régebben, de akkor még nem voltam a képben. Ez akkor is félreérthető, mert ő elmesélte, hogy a nő akarta volna, a párom lépett vissza. Hogy ezt elmondta, az mindenképp jó pont, de semmi esetre sem megnyugtató, hogy még mindig tartják a kapcsolatot. Mert miért?

Szóval ez a két problémám van jelenleg.

D.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8513501405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása