Újra megpróbálkozott a hűséggel

2017. december 21. 07:35 - csajokespasik

Levélírónk egy szaftos névnapi köszöntést kapott a pasijától, csak az volt a baj, hogy akkor nagyon nem volt névnapja. Lehetett volna ebből második esély, de a barátnő – mivel a csávó kolléganővel lépett félre – nem tudott elvonatkoztatni attól a képtől, hogy bent ők ketten mivel töltik az ebédszünetet.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Így, az év vége felé az ember némi számvetést készít az eltelt évről. Én azt tudom mérlegre tenni, hogy mindent beleadtam egy kapcsolatba, megbíztam egy férfiban, aki aztán el is hagyott nem rég. Tiszteletben tartottam a privát szféráját, időt hagytam neki. Volt mozgásterünk. Mindketten hasonló temperamentummal rendelkezünk, az életcéljaink is hasonlóak voltak. Alig-alig veszekedtünk, még a vita is ritka volt, és nem azért mert valamelyikünk hagyta, hanem azért, mert nem volt min, mindig mindent meg tudtunk beszélni, meg tudtunk oldani. Kivéve egy dolgot: ugyanis ő félrelépett egy kolléganőjével. Onnan gyanítottam valamit, hogy a korábbi kifogástalan szexuális együttléteink veszítettek intenzitásukból.

Betudtam az időnek. De a vonzalom megmaradt részéről utána is, állítólag. Csak a hűség volt kevés : ) Minden megcsalás után a „de” szócska nevetséges.

Nem hiszek abban, hogy hűséges és nem hűséges típust meg lehet különböztetni – mindkettő közben alakul ki. Neki egy kalandért megérte engem eldobni. Ő egyben a legjobb barátom is volt.

Aztán egyszer kaptam tőle egy névnapi köszöntést sms-ben, csak nem az én névnapom volt, és főleg az volt a szép, ami a köszöntést még egyazon üzenetben kísérte legközelebb bepótolandó csókokról és satöbbiről. Ennél egyértelműbben nem is bukhatott volna le. Ezt ő is érezte, mert rögtön beismerte, nem tagadott semmit. Vannak olyan helyzetek, amikor már hazudni sem lehet, nem kell, nem érdemes.

A vicc az, hogy megbocsátottam volna. Lehetett volna második esély.

Megpróbáltuk újra. Csak a nő a kollégája, nem tudja kikerülni a találkozást vele. Én is megpróbáltam nem felhozni a témát a páromnak. Felejtsem már el ezt, ha újra akarjuk kezdeni - mondta. De az azt követő időszak egy bohózat volt. Miért most lenne hűséges, ha már nincs sok tétje? Szerettem volna hinni neki, tényleg... Láttam, hogy helyre akarja hozni. Kitett magáért. De már nem tudtunk úgy élni együtt, mint azelőtt. Folyton az a kép járt a fejemben, hogy odabent ők ketten nem kávézással töltik az ebédszünetet.

A lebukás után 1 hétre elköltözött. És csak nem rég derült ki, hogy akkor kihez ment.

Optimistán próbálok állni a következő évhez, ami nem könnyű.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2113515619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása