Már majdnem megcsókoltuk egymást!

2017. december 28. 11:29 - csajokespasik

„Valami visszatartja, de nem tudok rájönni, mi. Úgy érzem, mintha ezer éve ismerném már őt, aztán mindig tesz valamit, ami rácáfol erre” - az úr mindig nagyon figyelmes, az a típusú ember, aki mellett Levélírónk elhiszi, hogy a romantika nem halt ki. Csak az utolsó pillanatban a célszemély rendszeresen kihátrál.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

Az illető úr 41 éves, ő is független, viszont nehezen igazodok ki rajta, több dolog miatt is (pl. nekem azt mondja, hogy otthonülős és nem szeret este kimászkálni sehova sem, de a barátaitól ennek pont az ellenkezője jött vissza. De ez mindegy is). A fő gond, hogy van köztünk egy határ, aminek nem kellene. Én rettenetesen felnézek rá. Nem történt még semmi köztünk. Nekem ő egyfajta példakép, én is olyan akarok lenni, mint ő, sok mindent az életében mintának tekintek, de ebbe most nem mennék bele.

Nagyon sokat köszönhetek neki, igazi segítőm, néha én éreztem úgy, hogy kihasználom a helyzetet, és csak a türelmének köszönhetem, hogy nem ráz le. Viszont van köztünk vonzódás. Erről beszéltünk is nyíltan, csak ő nem lép semmit. Mindig nagyon figyelmes, az a típusú ember, aki mellett elhiszem, hogy a romantika nem halt ki.

Egyre többször kapom magam rajta, hogy csak rá tudok gondolni. Alig várom, hogy újra együtt legyünk. De szomorú is vagyok mindezért, hiszen nem tudom, hányadán is állunk és nekem kéne-e lépnem? Nagyon sokszor volt olyan meghitt pillanatunk, amikor majdnem megcsókoltuk egymást, de mindig ő bontotta meg. Valami visszatartja, de nem tudok rájönni, mi. Úgy érzem, mintha ezer éve ismerném már őt, aztán mindig tesz valamit, ami rácáfol erre. Mindig azt hangoztatja, hogy mennyire hasonló gondolkodásúak vagyunk, én értem meg őt a legjobban, más senki. És más nőre a jelenlétemben soha nem néz úgy, mint rám.

Mi ez köztünk?

Volt valakinek hasonló tapasztalata? Bocsánat, ha nem tudtam érthetően megfogalmazni, de teljesen össze vagyok zavarodva.

 
Szólj hozzá!
Címkék: zűrzavar

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr313529169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása