Szétutazta a kapcsolatunkat

2018. január 15. 07:39 - csajokespasik

„Az sem az én terepem, hogy mint valami ügynök, úgy kell eladnom magam egy találkozón, bizonygatni, hogy miért én vagyok a legjobb” - Posztolónk hasonló gondolkodású és életszemléletű nőt keres, mint ő, csak az a kérdés, van-e ilyen? Semmi komoly, semmi előre eltervezett nem érdekli, csak lenni akar valakivel, úgy, hogy nem agyal a jövőn, átverés és megvezetés nélkül.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Még nem vagyok harminc, de közelítek felé. Nem gondolkodtam még abban, hogy akarok-e igazán komoly társat, és ebben szerintem nem is fogok változni. Bár minden lehetséges. Ha szembe jön majd egy olyan nő, aki felülír bennem bizonyos berögzült normákat, én nyitott lennék. Ezt a kérdést nekem kell eldöntenem, de talán egy kívülálló véleménye is segítene. A helyzet az, hogy nincs se időm, se kedvem egy rendes párkapcsolatra. A legutóbbi barátnőmmel 8 hónapig voltunk együtt, és az én megelégelésem tette ki a pontot.

Volt egy „haverja”, férfi, akivel elkezdtek utazgatni a világban, úgy, hogy a csávó fizette a költségek nagy részét, vagy volt valami kedvezménye, vagy lehetősége, ez nekem sem tiszta (akkor is, ezt elmondta, holott inkább elhallgatnia kéne) és amikor nekivágtak egy túrának, minden nap, nem tudom, milyen megfontolásból, viber-en átküldött nekem fotókat, hogy milyen helyeken vannak éppen, hova jutottak el, még a szálloda vécéjéről is. És akkor egyszer nagyon csúnyán írtam neki, hogy az ágyjelenetes fotósorozatból nem kérek. És erre már nem válaszolt, ...nem baj, különben is irritált ez a küldözgetés, mert mi célja volt vele, inkább maradt volna csendben.

Az én környezetemben majdnem mindenki hozzám hasonlóan magának való, és úgy vettem észre, mintha nem is keresnének úgy igazán senkit, illetve egy vagy több csalódás után elszállt a kedvük az egésztől. Annyira, hogy ha szóba kerül a téma, hamar lapoznak. Úgy hiszem, hasonló gondolkodású, életszemléletű nőt kéne keresnem, mint én vagyok, de van-e ilyen? Semmi komoly, semmi előre eltervezett, csak lenni, és majd lesz, ahogy lesz. Átverés és kétértelmű, átlátszó helyzetek nélkül. Magamból kiindulva nem tudnám megmondani, hogy hol is keressek? És az sem az én terepem, hogy mint valami ügynök, úgy kell eladnom magam egy találkozón, bizonygatni, hogy miért én vagyok a legjobb, mennyit érek, mennyivel többet, mint más. A kereskedelmi hasonlatot nem véletlenül hoztam, hiszen a világban négy nagy örök termékcsoport köré gyűlik az állandó érdeklődés: 1. Okosteló, 2. Tégla, 3. Szex, 4. Koporsó. Igen, a szex is termékké vált, úgy érzem. A valóság meg az, hogy egyáltalán nem gondolom, hogy többet érnék, mint más, de számomra is világos, hogy pont ez a hátrányom is. Ha esetleg találok is ilyen nőt, akkor biztos, hogy vagy a távolság, vagy az áll közénk, hogy ő is olyan, mint én, vagy túl zárkózott, és azért nem találkozunk, vagy képtelen normális kommunikációra, így hamar érdektelenségbe fullad az egész. Jelen helyzetben nem vágyom családalapításra sem, ami megint kizár egy körből. Szóval, ez a 22-es csapdája?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr113576421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása