A lóvés csajom szerint komolytalan vagyok

2018. január 24. 07:52 - csajokespasik

„Nem vagyok féltékenykedős, de amikor hagyja, hogy egy buliban egy olyan csávó simogassa a haját, akinek egyikünk sem tudja a nevét, az valahol gáz” - a pasi örül, ha más férfiak is jó nőnek tartják a párját, de amikor testi kontaktusra kerül sor, már az ő zsebében is kinyílik a bicska. Felvetődik a kérdés, miket engedhet még a nő másoknak, amikor épp nincs szem előtt?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Volt egy komoly beszélgetésünk a barátnőmmel, aminek az lett a vége, hogy szerinte komolytalan vagyok. Azt tudni kell, hogy neki nagyon fontosak a barátnői, nemigen szólhatok rájuk és miattuk egy rossz szót is, mert akkor harag van. Én elviselem őket, ők is engem, ha velük kell menni, nem zavar, normálisak, nincs baj velük. Csak akkor nézek, amikor két napig velük van a kedves, amikor meg előkerül, megviseltnek tűnik. És nem mesél, mit csináltak. De én vagyok a komolytalan... Nem vagyok féltékenykedős, de amikor hagyja, hogy egy buliban egy olyan csávó simogassa a haját, akinek egyikünk sem tudja a nevét, az valahol gáz.

Én örülök, ha más férfiak is jó nőnek tartják a páromat, de a testi kontaktusnál már ugrok. És ilyenkor elindul bennem gondolat, hogy miket hagyhat, amikor épp nem vagyok vele? Amikor épp nincs szem előtt. De én vagyok a komolytalan. Neki elfogadható a szabadság, amit ad magának, hogyne.

A másik dolog: azt mondta, nem kell szégyenkeznie egy férfinak, ha a nő pénzesebb (esetünkben ugyanis ez áll fenn, szeret is vele villogni. Azaz, a családja tehetősebb, ő is a családi vállalkozásban dolgozik. Nem ő dolgozott meg érte, de nyilván részesül belőle). Mégis valahogy a megfogalmazás zavar, hogy „nem kell szégyenkeznie egy férfinak, ha a nő pénzesebb” - persze, nyilván pozitívum, ha a férfi meg tudja teremteni az anyagi biztonságot. Csakhogy azzal nincs gond, rendezett helyen és körülmények közt lakom, ezért nem értem, miért szedte ezt így elő? Igen, nem vet fel a pénz, de legalább van, amennyi szükséges. Úgy fogtam fel, hogy ez nem első számú szempont nála. Ha komolyan tervezünk, tervezzünk komolyan, én is így vagyok vele. Legyen jövőképe, viszont én is felhozhatnék neki egy elvárásos listát, mert nem szeretnék egyedül a gyerekre vigyázni, míg ő kiszolgálja magát a barátnőkkel.

Tényleg komolytalan vagyok?? Mire gondolhat, amikor ilyenekkel bombáz? Ha anyagi biztonságot vár el tőlem, az természetes, de magával szemben már nem ilyen szigorú. És ez a része nem tetszik csak. Ezek az elvárások meg felvilágosítások többnyire azokat zavarja, akiknek nincs pénzük, más férfi talán azonnal kilépett volna ebből, büszkeségből, mint ahogy az alacsony embert frusztrálja egy magas. De én hasonlót nem érzek, és elviselném, ha ennyi idősen is beleszólnak az életembe AKKOR, ha ez oda-vissza működne.

 
Szólj hozzá!
Címkék: vita nők pénz szőke

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7913598963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása