Szerinte a jó pasik mindig foglaltak

2018. március 14. 07:50 - csajokespasik

Posztolónk már régóta kívánja ezt a lányt, ám nem hogy ő nem kell neki, a jelek szerint más se. Egy átlagos kinézetű huszonéves nő is tucatszámra kapja a leveleket társkeresőn, és ha azok között egy olyan sincs, akit ő "normálisnak" tartana, akkor valószínűleg irreálisak az elvárásai, vagy nem is akar senkit.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Van egy lány, velem egy idős. Én akartam volna régebben vele viszonyt, de ő nem, így barátok maradtunk, elfogadtam, nem is ugrálok ez ügyben. Viszont ő még mindig egyedül van. Engem már úgy nem is érdekel, túltettem magam rajta, nem próbálkozom, hiszen megbeszéltük, nyilván szólt volna, ha változik nála valami. Nem célom megmenteni, az egész csak mint jelenség érdekel. Anélkül, hogy a magánügyeiben vájkálnék, szimplán csak nem értem.

Minden ivarérett ember érzi, hogy győztes vagy vesztes típusnak született, én őt mindenképp a győztesek közé sorolnám. Én nem kellek neki, de más sem. A párkapcsolati előtörténetéről nem sokat tudok, csak a jelenlegi helyzetét. Látom, hogy nagyon vágyik már egy kapcsolatra, de egyszerűen képtelen bepasizni. Látom, ahogy megnézi az utcán a férfiakat, és azt is, hogy várja az alkalmat. Szerinte a jó pasik mindig foglaltak, de ezt így kijelenteni ...nem tudom, túl egyszerű. Halogatós.

Volt régebben egy fiú, akivel állítólag pár hetet jártak, de kétlem, hogy annak lehetne nevezni. Nem éreztem köztük a szikrát. Ha úgy vesszük, a mi viszonyunk, így ahogy most van, már mélyebb volt, mint az. Viszont utána a lány érezhetően szomorú volt, miután a srác végleg kikerült a képből.

Nem motiválja magát, inkább belenyugvó, s ezzel engem is lelomboz. Viszont láttam már ennek az ellentétének is, amikor kifejezetten szerelmes hangulatban volt, idézeteket meg videókat rakott fel. Aztán semmi. Bármelyik mínuszos, vagy átlagos huszonéves nő is tucatszámra kapja a leveleket társkeresőn. Ha ő is űzi ezt, akkor az ő esetében ez a szám dupla vagy tripla. Ő az a típus, akiért a legtöbben rajonganak. És ha azok között egy olyan sincs, akit ő "normálisnak" titulál, akkor valószínűleg irreálisak az elvárásai, vagy nem is akar senkit. Mi lehet a baja?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7113737674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása