Képcsere után eltűnnek a lányok

2018. március 19. 07:44 - csajokespasik

Hogy mi játszódik le egy nő agyában, amikor a legutolsó percben is képes lemondani találkozót, arra csak tippelhetünk. Viszont amikor az ilyen flegma húzások már sorozatosan követik egymást, az a lányok kreativitásának beszűküléséről üzen. Talán az a legmegalázóbb, amikor már egy hihető hazugságra sem telik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok CS&P olvasók!

Az én történetem rövid, ütős és velős lesz, ellentétben a legtöbb írással, mivel egynémely több oldalt is kitölt.

Jómagam hosszú idő után jutottam eme véleményre, miszerint az internetes társkeresőkkel csak a baj van. Lehet, hogy nem vagyok vele egyedül, viszont amik velem megtörténtek, az némi kívánnivalót hagy maga után. Ugyanis mikor a képek megmutatására kerül sor, az adott lány egyszerűen eltűnik, se kép, se hang, még bú vagy bá sem, bocs, vagy ilyesmi. Ha a képeken túl is voltunk, akkor az utolsó napon, órában, és sokszor volt, hogy az utolsó percben is képesek voltak ilyen-olyan okokra hivatkozva lemondani a találkozót.

Tehát még a személyes bemutatkozás, sem pedig a későbbi esetleges bizonyítás esélyét sem kaptam meg.

Pedig jóképűnek tartanak, és még én is amikor reggelente belenézek a tükörbe, mindig azt mondogatom magamnak, hogy jobban nézek ki, mint bármikor az előtt.

Volt arra példa, hogy  később megláttam egy-egy lányt, akivel leveleztem, láttam, hogy felismert, és ha egyedül volt, akkor elfordult, vagy ha éppen az "aktuális" barátjával volt akkor a nyakába ugrott, szorosabban bújt hozzá, mintha csak ingerelni lett volna szándékában. (Vajh mit tudhattak azok a "férfiak" amit én nem? Vagy mi volt nekik, ami nekem esetleg nem? Ezt nem tudhatom.)

Szerencsére elég hidegvérű vagyok, és tudtam magam visszafogni.

Pedig ama szempontból tényleg nincs okom panaszra, jó munka, szép otthon, autó, miegymás. Nem tartom magam félénknek, a személyes ismerkedős lehetőségeim eléggé be vannak szűkülve, egyes szórakozóhelyek túl hangosak, vagy nem is az én stílusom, vagy ahova járok helyek, ott nem nagyon illik az ilyesmi, vagy ahol lehet, ott elég hamar lepattintanak, pedig nyomulni nem szoktam, csak amint közelebb kerültem a másikhoz, egyből távolodni kezdett tőlem mindegyik. Amúgy nem érzem magam visszataszítónak, és mások sem. Mindenki kedves, önzetlen, barátságos egyénnek tart. Netán túl közhelyes, közönséges, vagy jól vasalt lennék? Mit lehet még tenni, ami esetleg nem jutott eszembe?

Zsolasz

 
Szólj hozzá!
Címkék: fotó csajok randi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr113751506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása