Nem tudok szemet hunyni a flörtölései felett

2018. április 10. 07:51 - csajokespasik

„Ismeretlenektől hoz haza ajándékokat, apróságokat, amiket a jellegükből fakadóan egyértelműen nőktől kapott” - a pasi a barátnő jelenlétében is simán elbájolog a nőkkel, de ha nincs ezzel semmiféle szándéka, vajon az elhízott, az idős, vagy számára máshogyan nem vonzó nőket miért nem tünteti ki lángoló figyelmével?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A párommal lassan két éve vagyunk együtt. Van pár, számomra megkérdőjelezhető momentum, amiknek egyelőre nem szeretnék fontosabb jelentőséget tulajdonítani. De mivel én máshogy látom ezt belülről, ezért küldöm nektek mindezt:

- Ha lenne egy párod, akit szeretsz és tisztelsz, sőt, minden eddigi kapcsolatodat mérlegelve azt mondod, ő az igazi minden szinten, ám néha másokkal is flörtölne, szó nélkül hagynád? Nem kell engem tenyéren hordozni, csak elvárnám, hogyha bensőséges beszélgetésbe feledkezik nőkkel, akkor tekintettel legyen arra, hogy én is ott vagyok és látom.

Flört alatt azt értem, hogy akár csak üzletben, vagy egy parkolásnál, egy teljesen idegen nőnek is olyan mosolyt meg szöveget villant, ami nem megszokott. Vagy ha ismerőssel találkozunk, és érzem, hogy valójában tetszik neki az az ember, akivel én vagyok. És még ha neki nincsenek is szándékai, a másik ezt biztatásnak veheti. Az, hogy foglalt, meg nyilván nem érdekli, az mellékes.

Nem hiszem, hogy félre akarna lépni, benne mindig megvolt ez a mindenkinek megfelelni akarás, hogy túlzottan jó fejnek akarjon tűnni – mondja a naiv énem. Persze nincs garancia arra, hogy ő, még ha csak barátilag flörtöl, esetleg udvarias, a másik meg bepróbálkozik nála, ő nemet mondana. Nem mondom, hogy nem bízom benne, hiszen még nem adott erre okot, de akkor is zavar. Elhízott vagy idős nőknek akkor ezt miért nem csinálja? Rajtuk teljesen átnéz. Ez itt a kérdés. Én meg látom az alanyon, hogy nem semleges neki, árulkodó jelek mindig vannak.

Ismeretlenektől hoz haza ajándékokat, apróságokat, amiket a jellegükből fakadóan egyértelműen nőktől kapott. Amikor mondtam, hogy hétvégére a szüleimnél leszek, de áttevődött a következő hétre, és amikor ezt elmondtam, mintha csalódott lett volna.

Ti szemet hunynátok ezek felett? Nekem is ezt kéne? Ez egy ártatlan dolog?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7013822280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása