Össze akar költözni, pedig alig ismerjük egymást

2018. április 13. 07:33 - csajokespasik

Posztolónk sokat társkeresőzött korábban, és őt is meglepte a tény, hogy szinte csak foglalt nők jelentkeztek. Találkozni kevesen akartak, főleg csak érzelmi pótlékot kerestek, mert nincs, vagy épp kevés otthon a szex. Azt érezte, sokaknak már annyi is elég, ha csak kiírhatják valakinek a gondjukat, a szexuális fantáziájukat, mert otthon elhanyagolják őket.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátnőmmel lassan az együtt töltött első évbe lépünk. Az elején történt olyan, hogy amikor mi még nem jöttünk össze, ő lefeküdt az exével. Ezt kimagyarázta, és én el is fogadtam, hiszen akkor még csak jóformán ismerkedtünk. Ezen át is léptem. Nekem az sokat jelentett, hogy egyáltalán elmondta, még akkor, amikor épp hogy komolyodott köztünk, mert ennyiért már akkor nemet mondhattam volna. Én nem vagyok egy szívtipró (alacsony, sovány, nem életvidám arc) szóval nem nagyon válogathatok.

Felvetette, hogy költözzünk össze, mármint ő hozzám. Ezt visszautasítottam, ilyen-olyan indokokkal, melynek az áll főleg a hátterében, hogy még ennyi idő után sem mutatott be a szüleinek. Ingyen motelnek meg ne használjon. Akárhogy is nézem, instabil ez a kapcsolat, és még bőven próbára lehet tenni. Úgy érzem, neki kéne bizonyítani, hogy tényleg szeret, és igazán fontos vagyok neki.

Mindig csak nálam találkozunk. Van egy élményem, ami megmaradt bennem: amikor egyszer nálam zuhanyzott, gondoltam, beszállok mellé, romantikus fürdés, miegymás, és szinte rohamot kapva kergetett ki onnan. Túl sokat szeretnék? Talán azért ragaszkodom hozzá, mert megbecsülöm, mert amikor még sűrűn társkeresőztem, már számomra is hihetetlen módon, szinte csak foglalt, házas nők jelentkeztek. És azt nem akartam, még alkalmira sem elkezdeni, mert 1. lebukásveszély, és rajtam lenne elverve a por, 2. érzelmi pótlékot keresnek csak, mert nincs, vagy épp kevés a szex otthon. Azt éreztem, hogy sokaknak már az is elég volt, ha csak kiírhatták nekem a gondjukat, szexuális fantáziájukat, és levettem, hogy kb. elnyomják otthon őket, nincs szavuk, elhanyagolják, törődést szeretne, egy kis felfokozott, intenzív izgalmat, figyelmes érintést. Találkozni kevesen akartak. Az egyik negyvenes hölgy azt írta, hogy azt sem bánná, ha rajtakapna minket a férje, mert legalább izgalom kerülne az életükbe és észrevenné, hogy létezik... hát köszi, ez szintén csak róla szólt, és nem rólam. Sok idősödő nő úgy próbálja visszaráncigálni a fiatalságát, hogy esztelenségeket követ el, ennyit megtanultam, csak a leveleikből.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9413831410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása