Ha Londonba mész, szakítunk

2018. április 24. 07:48 - csajokespasik

A pasi, a barátnő minden intése ellenére, ki akar menni Londonba pultosnak. Igen ám, de az angolja nem túl jó, konkrét hely sincs, ahova mehetne, és a barátnő már tanúja volt pár kudarcba fulladt vállalkozásának, amibe szintén hirtelen és meggondolatlanul ugrott fejest.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

25 éves vagyok, a párom 32. Jól megvagyunk, nem is erről a részéről írnék. Ő most a fejébe vette, hogy ki akar menni Londonba. Pultos gyakorlata van, de nem túl erős az angolja, és nem tudom, hányszor kérdezne vissza és hogyan értelmezné a részeg brit fiatalság éjszakai külön szlengjét, amikor rendelnének valamit. Ő nagyon könnyelmű, és sok olyan dologba vág bele bátran, ami előre várhatóan kudarcot fog szenvedni. Előbb-utóbb teher lesz a tapasztalatlansága.

Azt javasolta, menjek vele, de nekem eszem ágában sincs. Nekem mindenem, ami számít, itthon van. Próbálom feldolgozni, hogy döntése végleges. De az valamennyire megnyugtat, hogy az első csalódások után haza fog jönni. Azt mondta, hogy ha nagyon nem akarom, akkor marad, és nem megy, de legutóbb meg azt mondta, hogy ha törik, ha szakad, júniusban kimegy, már el is kezdett nézelődni, ismerőse is van kint, segítene, de azt kétlem, hogy helyette is dolgozna, plusz, keresne neki állást, mert az még nincs, csak kinézett ilyen-olyan pub-ot. De ennyi kevés. Én meg azt határoztam el, hogyha kimegy, akkor sajnos – bármennyire is szeretem – az a kapcsolatunk végét fogja jelenteni. Mert akárhogy is alakul nála, nem egy-két hét lesz az.

Mit tegyek? Ha lebeszélni nem tudom, pedig látom már, hogy csalódni fog. Nem az álmait akarom meghiúsítani, csak úgy alakítani a kapcsolatot, ismerve őt, hogy az mindkettőnknek jó legyen. Nekem ő a második komoly kapcsolatom.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr713858678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása