Mostanában főleg csak veszekszünk

2018. május 02. 07:35 - csajokespasik

„Ami engem nagyon zavar, hogy amilyen jól indult a szex köztünk, úgy laposodott el teljesen és ritkult meg. Zsarolt vele, vagy nem csinált dolgokat” - és hiába ülnek le megbeszélni, nem sok történik, vagy ha a barátnő változik is valamit, az nem tart tovább pár hétnél. Az ismétlődő viták hátterében talán a gyerektéma állhat.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

igyekszem pontokba szedni a dolgokat, őszintén írni, és válaszolok kommentekben a kérdésekre is, ha úgy van.

A helyzet:

Budapesten élek, 28 éves vagyok, párom 26 éves nő, 3 éve vagyunk együtt. Hamar hozzá költöztem, két hónap ismerkedés után. Havi 300 körül keresek, tűzoltó vagyok, nincs hitel, félrerakva pedig van pár millióm. Házam, autóm nincs. Nem cigizek, csak rövidet iszom. Sportolok, igyekszem magamra odafigyelni. Ha kikupálom magam, kinézetre 10/7 vagyok, ő is kb. ennyi.

A konfliktus:

Nos, a kapcsolatunk sose volt valami felhőtlen, rengeteget veszekszünk, párom elég fiús és durva, ami az elején érdekes és izgalmas volt, vad, ami a szexben is megmutatkozott, de mostanra már csak durvaság maradt, a szex és az izgalom elmaradt. Ami engem nagyon zavar, hogy amilyen jól indult a szex köztünk, úgy laposodott el teljesen és ritkult meg. Zsarolt vele, vagy nem csinált dolgokat, amit én egy idő után meguntam és én is így álltam hozzá.

A kapcsolatból kiveszett így a dinamika. Háziasnak úgy ahogy házias. Közben folyamatosan a gyerektémával zaklat, mikor lesz már, mert ő tőlem szeretne... mikor lesz már gyűrű ? Szerinte minden oké a kapcsolatunkban, hiszen mindenhol vannak veszekedések, csak nekem ez kicsit sok, egy héten többször, de képesek voltunk egy nap akár háromszor is, ami igazából annyiból áll, hogy ő megsértődik és hisztizik, nem beszél hozzám. Hiába ülünk le megbeszélni, mi a baj, nem sok változik, vagy ha változtat is valamit, egy-egy hétig tart és belesz*rik, mivel nem értékeltem eléggé. Szerinte ilyenkor azért, mert pl. nem akarok egyből gyereket. Vannak hibáim, nem tagadom, mikor már elegem volt a veszekedésből, flörtöltem csajokkal. Kupis vagyok, de segítek a házimunkában, kicsit bárdolatlan vagyok és feledékeny. Munkája van, ott középvezető és elég sokat dolgozik. Röviden ennyi, tudnám még részletezni, de hosszú lenne. Várom a véleményeket.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6313884276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása