Felhúz, aztán elhúz

2018. június 22. 08:09 - csajokespasik

A csaj negyedik hónapja felhőzteti a srácot, aki elég rajongó típus. Nem hangoztatja, hogy haladhatnának az események gyorsabban is, de azért tett rá pár utalást. Kellemesen eltöltik az időt egymás társaságában, de lassan anélkül múlik el az újdonság varázsa, hogy történt volna bármi is.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

21 éves vagyok. Van egy lány, akivel nem jutok egyről a kettőre. Lehetséges, hogy neki több idő kell. Csak mennyi az a több? Viszont olyan biztató jeleket küld felém, amikre valahogy reagálnom kell. Sokan úgy kezdenek bele, mikor még jóformán nem is ismerik egymást rendesen: én úgy érzem, mi ezen a szakaszon már túl vagyunk. Lassan negyedik hónapja van ez, hogy találkozunk, jól érezzük magunkat, kézen fogva séta, aztán legközelebb megint újra kezdjük ugyanezt, mintha csak ismerősök lennénk, vagy jó barátok. Nem folytatjuk, hanem újra kezdjük!

Én sajnos abszolút rajongós típus vagyok, és embereket egy pillanat alatt meg tudok szeretni. Ő felhúz, aztán lehűt. Nem hangoztattam rámenősen, hogy haladjunk gyorsabban, de tettem rá pár utalást. Utalok rá, hogy fontos a számomra, és van benne szenvedély, kellemesen eltöltjük az időt egymás társaságában, és lassan anélkül múlik el az újdonság varázsa, hogy történt volna valami! Mi fogja vissza? Van összhang köztünk, sok mindenben egyetértünk, néha keményen kiáll a véleménye mellett, nem kerülgeti a lényeget. Ebben legalábbis. Másban már jobban.

Pár napja olyan üzeneteket írt nekem, amiknek olyan hangulata volt, mintha már rég együtt lennénk, túl mindenen...

Azt nem zárnám ki, hogy csak játszik velem. Ha most visszább kapcsolok, úgy érzem, vége lesz, vagy így marad. Meddig legyek türelmes? Nem mondjuk ki, hogy mi van köztünk, vagy mi lehetne, vagy mi nincs.

Lehet, hogy van valahol egy harmadik fél is, lassan már ez sem lepne meg. Arra is gondoltam, hogy megijedhetett egy új kapcsolattól, mert az előző párjával voltak gondjai. Ezt felismertem, azt is belátom, hogy jobb előreszaladás nélkül, vagy ha túl korán megtörtént volna a testi kontaktus. De ez azért más így. Mellettem önmaga lehet, nem korlátozom, azt hiszem, erre már rájött. Mit tegyek? Hagyjam alakulni még?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4014064053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása