Miért kezelhetetlenek a 20 év körüli nők?

2018. június 29. 07:47 - csajokespasik

„Folyton ideges volt, de az okát nem tudta megmondani, mintha állandóan megjött volna neki. Erre rá állandóan az olyan helyzeteket kereste, ahol izgalomban részesülhet” - Levélírónk aggódik a mai fiatal lányokért, akik azt hiszik, hogy az impulzív életmód, amit a tévéből lestek el, fejleszti a személyiségüket.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Viszonylag sokat mozgok a fővárosban hétvégente este, és azt figyeltem meg, hogy a korombeli nők sokat isznak, agresszívak, kultúra nulla. Mitől ilyenek? Egy este úgy ordibáltak a mellettem lévő asztalnál, hogy komolyan én is új trágár kifejezéseket tanultam, eszembe nem jutottak volna olyan összefüggések, mint amit azok összehoztak. Komolyan, tíz percenként hallottam onnan, hogy vagy egy pohár tört össze, vagy egy palackot vertek le véletlenül, vagy nem véletlenül, nem tudom. A buli fogalma nekik egyenlő a csoportos ivással kizárólag, aminek egyedüli célja a lerészegedés, semmi más.

Mert ha gyermetegre szétcsapják magukat, akkor jobban megnyílnak egymásnak, vagy miért? Just for fun ? Én is iszom, de nem a berúgás céljával, hanem a hangulat kedvéért, oldottabb a beszélgetés a társaságban. Mi az, amivel nem tudnak megbirkózni, hogy ennyire le kelljen aljasulniuk? Tele vannak komplexusokkal, és mintha nem tudnának uralkodni az érzelmeiken a koruknak megfelelően, mert azért ők már nem nevezhetők kiskorúaknak. Honnan ennyi feszültség bennük? Mit nem képesek felismerni?

Egy barátom magyarázata szerint, azért lehet ez, mert aki állandóan áldozatnak érzi magát, vélt vagy valós okok miatt, feljogosítva érzi magát, hogy ne legyen tekintettel másra sem. Van egy privát köre, ahol kieresztheti a gőzt. Ezt értem, de honnan van ennyi gőz egy fiatal nőben? Kíváncsiságból három héten át kísérleteztem megfejteni egy ilyen lányt. Ami kiborított, többek közt, a tehetetlensége volt, meg az, hogy mindig úgy kérdezett vissza, ha valamit nem értett, hogy „Mi van?” a kelleténél erősebb nyomatékkal. Nem létezett neki az, hogy „Tessék?” vagy „Hogy mondtad?” soha. Gyakran alaphelyzetből néhány másodperc alatt túráztatta fel magát ostoba témákon, és nagyon hangosan beszélt, ha nem ivott, akkor is. És minden kis semmiségen kiborult, olyankor valami jót érezhetett magában, azt hitte, ezzel valami hasznos folyamat indul be nála és szexi meg érdekes lesz tőle. De a Nő nem ez. Folyton ideges volt, de az okát nem tudta megmondani, mintha állandóan megjött volna neki. Erre rá állandóan az olyan helyzeteket kereste, ahol izgalomban részesülhet. Úgy láttam, szeretett pattogni és idegeskedni, talán ettől érezte úgy, hogy most aztán igazán él, ha kieresztheti a hangját, ha elszabadulhatnak az érzelmei, talán az Éjjel-nappal Bp.-ben látta a követendő példát. Arról nem beszélve, hogy a hapsikat az utcán úgy megstírölte, mint egy férfi a nőket szokta... Ha nem volt kedve találkozni, nem azt mondta, hanem kitalál egy nagyon átlátszó hazugságot. Nem sikerült sehogy sem felértékelődnie a szememben. Esélyt megadtam.

Miért van az, hogy sok nő automatikusan azt hiszi, hogy egy kapcsolatban csak ő lehet a főszereplő? Szerintem nincsenek főszereplők. Lehet, hogy ezt csak én látom és én vagyok rosszkor rossz helyen? Arra lennék kíváncsi, más is tapasztalt hasonlót, illetve, ha nem csak én látom így, akkor mi lehet az oka az említett jelenségnek? Van még olyan lány, aki szeretne egy szereteten alapuló, higgadt kapcsolatban élni, ami nem állandó izgatottságból, harcból, ajtócsapkodásból és értelmetlen vitából épül fel? 22 éves vagyok, aki hiányolja a lányokból a kedvességet. (tisztelet a kivételnek... csak hol az a kivétel?)

M.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3914081071

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szexben az a természetellenes 2018.06.30. 08:13:04

Erkölcstan: A szex egyetlen természetellenes formája az, ha nem csinálod!

Trackback: Minnél többet dugni 2018.06.30. 08:12:38

Rövid az élet, hosszú a sír. Mindenki dugjon, ameddig bír!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása