Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex: együtt csináljuk, másképp látjuk

2018. július 16. 07:55 - csajokespasik

Ha a nőnek több tapasztalata van szexuális téren, az néha konfliktusokhoz vezethet. Levélírónk keveset beszélget a szexről a párjával, de az is inkább árt, mint használ. Ő rendszerint elmondja, hogy nem tartja magát nagy számnak, ám a barátnő kitart amellett, hogy neki fantasztikusak az együttlétek. Ennyire másképp látható ugyanaz a dolog? A csaj minél jobban próbálja meggyőzni pasiját, annál inkább elmélyíti benne a kételyt, hogy ha ebben nem mond igazat, akkor másban sem.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

28 éves férfi vagyok, párom szintén 28. 24 évesen ismerkedtünk meg interneten, fél év levelezés után találkoztunk. Ő Pest mellett lakott, én 150 km-re onnan, vidéken. 2 hónapnyi ingázás után felvetette, hogy költözzem hozzá, úgy sokkal könnyebb lenne mindkettőnknek. Mivel neki volt munkája, nekem nem, így logikus volt, fogtam a két bőröndnyi ruhám - ami összes vagyonom volt - és felköltöztem hozzá. Viszonylag hamar lett munkám, és sokáig jóval kevesebbet kerestem, mint ő, mostanra jól keresünk mindketten.

Azt mondja, neki én vagyok a legjobb dolog az életében, mindenben passzolok hozzá. Szerinte jól nézek ki, okos vagyok, a szex fantasztikus velem. Volt több hosszú és komoly kapcsolata is, de velem van a leghosszabb ideje együtt.

Szerintem is jól passzolunk, a szexet kivéve. Ő 5-6 pasin már túl volt és mindig úgy intézte az életét, hogy vagy párkapcsolata vagy szeretője legyen. Én 0 tapasztalattal, szűzként jöttem ebbe a kapcsolatba. Négy év után sem tudnám megmondani, hogy miért olyan jó neki velem a szex. Túl gátlásos vagyok, ezért szex - és beszélgetés róla - akkor van, ha ő kezdeményez. Neki heti 3x is lenne rá igénye, én az 1-2 alkalom közben is csak azon kattogok, hogy vajon jól csinálom-e.

Keveset beszélgetünk a szexről, de az is inkább árt, mint használ. Én rendszerint elmondom, hogy szerintem a kezdetektől béna vagyok, ő meg azon erősködik, hogy neki fantasztikusak az együttlétek velem. Ennyire nem láthatjuk másképp ugyanazt a dolgot. Nekem ez komoly probléma, ő meg magasról tesz rá azzal, hogy győzköd az ellenkezőjéről. Minél jobban próbál meggyőzni az igazáról, annál inkább elmélyíti a gondolatot bennem, hogy ha ebben nem mond igazat, akkor másban sem. Ez teljesen kikészít.

Miért nem tud őszinte lenni?

Mostanra már inkább teher ez a kapcsolat, mintsem kellemes együttélés. Részemről erősen lefelé szálló ágban van a kapcsolatunk és sokszor megfordul a fejemben, hogy akkor legyen ennyi.

Nektek van jobb ötletetek?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5014115371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása