Amikor jelzem, hogy többet akarok, meglepődik

2018. augusztus 14. 07:56 - csajokespasik

„Folyton arról mesél, milyen jó kis házibulikat szokott tartani szűk körben az albijában és milyen hapsikat hív meg, csak engem nem” - a barátnőjelölt a látogatás óhaját követelésnek vette Posztolónktól, majd azt mondta, ennek még nincs itt az ideje. Az természetesen más, amikor egy éjszaka alatt megismert, tök idegen srácot vitt fel magához, hogy hajnalig dumáljanak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Azt eddig is sejtettem, hogy nem vagyok elég jófej, az sem tiszta előttem, milyen az igazi jófej, mégsem akarom csak úgy feladni. Kaptam már olyat nőktől, hogy nincsenek érzelmeim, meg olyat is, hogy melegnek tűnök. Egyik sem igaz. De ha ők így látták...

Megismertem egy lányt, aki elsőre nem is tetszett különösebben. Akkor még nem akartam észrevenni, hogy ő közben másfelé is kacsintgat. Éreztem, hogy untatom őt, pedig sokszor találkoztunk, legtöbbször ő hívott, de úgy éreztem, hogy úgy 1-másfél óra múlva másokat néz, nem figyel, nem érdeklem, néha a telefonját is előveszi.

Egyszer megírtam neki, hogy folyton arról mesél, milyen jó kis házibulikat szokott tartani szűk körben az albijában és milyen hapsikat hív meg, csak engem nem. És ezt úgy vette, mintha követelőznék, majd megírta, hogy ennek még nincs itt az ideje. De amikor azt mesélte, hogy egy éjszaka alatt megismert, tehát pár órás ismeretség után, felvitt magához egy srácot, hogy hajnalig dumáljanak nála (ha csak dumáltak, egy tök idegennel) akkor nem érzek követelésnek semmit.

Nem én lennék az első felültetett csávó, csak a játszmázásokból kezd elegem lenni. Lehet, hogy el kellene engednem, mert ha többször nem történik semmi, akkor később sem fog. Akkor meg azt fogja írni, hogy hisztizem és nem foglalkozom vele. De nélküle meg visszatér a boldogtalanság, hogy már látni sem láthatom. Ezek a dolgok felemésztenek, és még pár általában:

1./ megismerek valakit, hagyja, hogy megkedveljem, bájolog nekem, elkezdünk beszélgetni, mintha részéről okés lenne a folytatás

2./ fenntartják a látszatot, hogy valós esélyeim vannak

3./ bemesélem magamnak, hogy fölösleges a továbbiakban óvatosnak lenni

4./ elkezdek azon gondolkodni, milyen barátnő lehetne, elnézem a hiányosságait, csak az előnyeire koncentrálok.

5./ kedves és segítőkész vagyok, mert szeretetreméltónak hiszem

6./ amikor jelzem számára, hogy nem csak barátként kedvelem MEGLEPŐDIK!

Nem tudom, miért kell ezt a k***a játékot űznötök? Én nem tudok ebben jó játszópajti lenni. Akkor elrontok mindent, nem vagyok elég határozott, nem történik semmi, kezdek magamba fordulni. Elérik, hogy magamra legyek mérges. Miközben én előtérbe helyezem őt, minden hiányossága ellenére.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8214179659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frh 2019.07.15. 14:12:55

Talonban tartanak, végső esetre. Vagy még arra sem. Azért lepődnek meg. Nem vetted észre?
Aki meg unalmasnak tart, azt hagyd ott. A másik lehetőség, hogy képezd magad. Humorérzéket ugyan nem fogsz tudni tanulni, de pár viccet igen.
A másik lehetőség, hogy olyan helyre vigyed, ahol mindig történik valami, ill. látnivaló van, mondjuk pld. kirándulni a budai hegyekbe. Ha ott is nyomkodja a telóját, sürgősen felejtsd el!
süti beállítások módosítása