Nem értem a nők nyelvét

2018. szeptember 20. 07:50 - csajokespasik

Posztolónk nem érti, hogy a találkozók során a nők miért dörgölik az orra alá, hogy valójában házasok, vagy van pasijuk, néha gyerekük is, áradoznak a magánéletükről, később aztán félreérthetetlen jeleket küldenek. A levelezés során a testiség iránti konkrét vágyaikat aztán olyan nyersen adják ki, hogy az egy férfinak is dicsőségére válna. Abszurd termékenységi tánc, 2018.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

38 éves férfi vagyok, jól tartom magam, sok téren nem panaszkodhatom, káros szokásaim nincsenek nagyon. Szeretnék én is valakit, de az, hogy a kapcsolataim nem tartanak pár hónapnál tovább, nem rajtam múlik, noha az esetek többségében én bontom a dolgot. És nem azért, mert meguntam. Hanem mert nem mehet tovább úgy, hogy követeléseket kapok és semmiken való kiborulásokat. Nekem ez nem hiányzik. A különböző - vélt vagy valós - bajaikkal a másikat terhelik, aminek könnyen lehet az a következménye, hogy a másiknak elege lesz - ha megoldani úgysem tudja. De nem is erről írnék most.

Újra keresek, vagyis folyamatosan, és néha nem értem a nők nyelvét és jelrendszerét. Orrom alá dörgöli, hogy foglalt, könnyedén csacsog a pasijáról, férjéről, még a nevét is megemlíti, meg hogy hol voltak nyaralni, de azért félreérthetetlen jeleket küld. Ha gyereke van, néha azt is tudomásomra hozza. Főleg utána írásban nyomulnak, a központi téma a testiség, és gyakran olyan nyersen ki is mondják, mit szeretnének, hogy az egy férfinek is javára válna, pedig azt mondják, a nők nehezebben mennek bele a csak szex kapcsolatba. Sokan megengedik maguknak kapcsolatban mindezt, aztán majd magukban elrendezik valahogy. Láthatóan büszke magára, meg a pasijára... csak én nem értem, hogy jövök a képbe, és mit akar?? Foglalt nővel soha nem voltam, mert nincs idegem egy esetleges szappanoperához, amit az esetlegesen felbukkanó férj/pasi borítana a nyakamba.

Ilyenkor valamiféle komplexust sejtek a háttérben, illetve azt, hogy a Paradicsomban még sincs minden olyan nagyon rendben, mint áradoznak róla, és ezzel a kitárulkozással egyfajta termékenységi táncot lejtenek nekem. Hogy mi lenne, ha a tettek mezejére lépnék egyszer, nem tudom, lehet visszamennének nyusziba.

Ma már szélesebb a világ, sokkal több lehetősége nyílik mindenkinek a félrelépésre vagy az egyszerűen elérhető szexre (akár csak levélszexre), s mindezt úgy, hogyha ügyesen csinálják, akkor a lebukás is elmarad. Ez lassan teljesen természetes lesz. Értem, hogy a nőket mindenki mindig nagyon meg akarja védeni, de kérdezem: nők, lányok és asszonyok, akik rendesnek mondjátok magatokat, ezt mégis miért csináljátok valakivel, ha tényleg ti vagytok a jók?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3214250491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása