Még időben bevallotta, hogy családos ember

2018. október 18. 07:35 - csajokespasik

Amióta a dolog kiderült, a nő kerüli a pasit, aki már sok mindent bevetett, hogy kicsikarjon még egy találkozót, most éppen a „Maradjunk barátok” verziónál tart. Levélírónk ebbe még bele is menne, bár nem hiszi, hogy ez a típusú férfi tényleg megállna a barátkozásnál.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Jó reggelt minden Olvasónak!

Hol is kezdjem? Megismertem egy férfit. Kedves, előzékeny, tud öltözködni és a parfümök közt is eligazodik... Éppen amikor komolyabbra fordult volna minden, elárulja e-mailben, hogy van egy négy éves kapcsolata, és gyermeke is.

Akkor én nagyon kiborultam, mert egyszer már közel ugyanezt másvalaki eljátszotta velem (mondjuk ő le is húzott 25 ezerrel, de lemondtam róla, csak ne is lássam többet).

Nem túl ravasz félrelépő. A lényeg a lényeg, a vallomását követően elzárkóztam.

Utána kiemelt figyelmességet kaptam. Távolságtartó lettem, nem fogta fel ennek okát. Egyfolytában találkozni akar.

Azt mondta, örökölt egy kis váratlan pénzt és elvinne helyekre... Ez megint nem túl gusztusos a szememben. Mondtam, hogy költse a családjára, mire azt mondta, ízléstelen beszólás volt ez tőlem (!) - szerintem nem ezt a szót akarta használni.

Azt állította, hogy megtévesztettem, mert nem mondtam neki rögtön az elején, hogy az ő helyzete engem zavar. ...emlékeztettem, hogy amióta tudomásomra hozta, azóta kerülöm őt, ha megfigyelte. Az elejét talán ő úgy értette, hogy a megismerkedésünktől számítva, amikor még NEM tudtam erről. Csak csűrte-csavarta a szót, de attól még buta okoskodás. Most azt állítja, letett rólam, ezzel nagyon győzköd, és csak a barátságomra tartana igényt. Lehet, hogy játszmázik és csak az alkalmat nem akarja elengedni.

Azt mondta szó szerint, felajánlja nekem az őszinte barátságát. Mit tegyek? Higgyem el és menjek bele a csak-barátkozásba, avagy ez csak újbóli közeledés a részéről? Részemről a barátság működne, mert vannak közös témáink, az érdeklődés is azonos, meg tud nevettetni (nem csak hazugsággal) de egy ilyen kvalitású ember szerintetek belenyugodna abba, hogy ennyi és nem több? Mit reagálnátok erre?

(Egyszer azt írta, hogy ő nem tűrné el, ha megcsalnák... - ez egy ellentmondásos kijelentés tőle, de volt több is: pl. mondta, nincs fent a Face-en. Persze fent van, csak el akarta kerülni, hogy bejelöljem. A lényeg, hogy hazudott, nem túl átgondoltan).

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3114308031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása