Minek akar ezek után kávézni velem?

2018. november 13. 07:55 - csajokespasik

1 év után az expasi előkerül és idétlen módon próbál visszakúszni a volt barátnőhöz. Amúgy béketűrő Posztolónkból még azt is kihozta, hogy szembesítse vele, miket művelt a kapcsolatuk alatt. Ezekre nagy hallgatásokat és nevetéseket kapott.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Na, erre mit...?

Az exemmel három év után szétmentünk, majd úgy 1 évig nem is hallottam felőle. Sok mindent elértünk együtt, úgy, hogy sosem fogtunk össze igazán. De ez már a múlt. Most úgy beszélünk, ahogy barátok beszélnek, nem úgy, ahogy szeretők hazudnak. Ő vette fel velem a kapcsolatot, érdeklődött, mi van velem. Nem ígért semmit, én sem ígértem semmit. Elmesélte, anélkül, hogy kérdeztem volna, hogy időközben neki volt egy 19 éves lánnyal viszonya, aki 15 évvel fiatalabb nála. Egészségére, mondtam. Nem tartozik beszámolóval nekem. Biztos azért dobta be, hogy majd biztosan sápadni fogok. Hát, ez elmaradt.

Én nem tudok rágódni ezen, s én is annyi idős vagyok már, hogy a kapcsolatokban ne az izgalmas kavarásokat, féltékenykedős helyzeteket keressem. Ebből már kinőttem. Most kávézni hív egyfolytában, amiket én mindig hárítok. Mindig azt kérdi, nem hiányzom-e neki, én meg mondom, hogy nem, mert lezártuk a dolgot. Erre azt mondta, ő mindent megtenne, hogy hiányozzon valakinek... - Neki mindig is elvont gondolkozása volt. Azt akarta kinyomozni, mennyire vagyok túl rajta? Ha azt látná, hogy semennyire, akkor az jót tenne a férfiegójának. Én úgy érzem, hogy semmi nem maradt köztünk, de azt nem tudom eldönteni, hogy találkozzak-e vele, és mit érne ezzel, mert nagyon ezen van. Barátok ...talán... lehetünk. Ezt még én sem tudom. Ez is kialakul, vagy épp meghiúsul. Igyekszem építeni a dolgaimat nélküle, mellébeszélés nélkül.

Az a vicces, hogy kihozta belőlem azt, hogy szembesítsem, miket művelt a kapcsolatunk alatt, és nem véletlenül ért ez véget - amúgy ezt soha senkinél még nem alkalmaztam. És akkor nagyokat hallgatott, egyszer ki is nevetett, mintha viccet meséltem volna neki. De mind igaz volt, én nem szoktam érdekből nagyítani semmit. Nem látom ebben a kitörési lehetőségeit, valószínűleg, ő jobban. Szeretném megérteni, egy férfi miért csinálja ezt ennyi idő és történés után – és miért így? Azért mert most éppen egyedül vagyok, még nem jelenti azt, hogy rá várok...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3214369351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása