Mit tehetnék, hogy ne legyen veszekedés?

2018. november 15. 08:05 - csajokespasik

Eddig úgy volt a házaspár életében, hogy a Szentestét együtt töltötték, 25.-én mentek anyósékhoz, majd 26.-án Levélírónk szüleihez. Idén a feleség azt kérte, hogy esetleg fordítsák meg a sorrendet. A férje beleegyezett, de a neheze csak ezután jön, mert erről még nem tájékoztatta az anyósát...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!
November közepe van, de már most félek a karácsonytól…
Évek óta vita van belőle, hogy melyik napot hol töltsük.
Azt már sikerült megbeszélni a párommal, hogy a Szentestét töltsük együtt, ez már tavaly is így volt. Majd 25.-én mentünk anyósomékhoz és 26.-án az én szüleimhez. Idén kértem, hogy esetleg fordítsuk meg a sorrendet, mert úgy lenne igazságos. Egyelőre a párom beleegyezett, de erről nem tájékoztatta még az anyukáját.

Előre félek a reakciótól, mert már tavaly is mérges volt, hogy 24.-én nem megyünk, és hogy az egész családot 25.-ére hívhatta csak meg.

De úgy gondolom, hogy attól, hogy az én szüleimnél nincs akkora összejövetel, nem tehetjük őket mindig 26.-ára, attól miért legyenek ’hátrányban’? Anyukámék egy szót sem szóltak tavaly, mert azt hitték szerintem, hogy akkor idén majd meg lesz fordítva… de attól félek mégsem úgy lesz.

Mit tehetnék, hogy ne legyen veszekedés?

Üdv.,

egy kétségbeesett feleség

 
Szólj hozzá!
Címkék: karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4314373373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása