Fotón negyvennek tűnt, de élőben hatvannak

2019. február 18. 07:38 - csajokespasik

„Egy kb. 60 éves pasi melegítőben, koszos cipőben, csodálatos kaja szaggal. Több napos borosta, rendezetlen frizura, mint aki most kelt fel…” - Van, hogy a személyes találkozón szembesül a delikvens azzal az aprósággal, hogy a korábban küldött fotó és a 3D-s valóság nem egyezik. De ha az összhatást még egyéb járulékok is fokozzák, végképp reménytelen az ügy.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

Egy kis Valentin napi sztori, ami 14.-én történt velem:

Kb. 1 hete megismerkedtem egy társkereső oldalon egy férfival. Átmentünk FB csetre, órákon át üzengettünk. Kedves, intelligens stb.,  hasonló gondolkodásmód. Tanult, olvasott, van hobbija, aktív életet él, nem csak a TV előtt punnyad.

Én 45 éves vagyok, ő 49. 185 cm magas, közel él, minden oké.

A képei alapján inkább 40-nek néz ki, rá is kérdeztem, hogy régi-e a kép. Azt mondta, hogy nyáron készült.

Megbeszéltünk 14.-re, 15 órára egy találkozót egy kávézóban Budapesten. Délben hív, hogy elromlott a kocsija, el tudnék-e én menni a lakóhelye mellé a Pólusba?

Oké. Készülődés, szép ruha, smink, igazán kitettem magamért. Utazás kb. 30 km.. Odaérek, és nem ismerem fel. Egy kb. 60 éves pasi melegítőben, koszos cipőben, csodálatos kaja szaggal. Több napos borosta, rendezetlen frizura, mint aki most kelt fel… Áradt belőle a hagyma és kiéreztem egy kis piát is a leheletéből. Basszus!

Beültünk egy pizzázós helyre, ahol alkoholt is mérnek. Ő ajánlotta, szerinte  jó hely.

Eleinte azt gondoltam, hogy a kocsi lerobbanása miatt nem jutott haza, nem tudta rendezni magát, csak leugrott valami otthoni cuccban a boltba. De amikor kérte ki a felesket meg a söröket és kb. 1,5 óráig dumált, rájöttem, hogy ez ilyen lecsúszott valaki… alig bírtam eljönni... de megtettem még mielőtt kiderül, hogy pénze sincs és csak valakit keresett, aki támogatja aznapi piázását.

A mondanivalójában az első két sörig ugyanúgy előjött  az az intelligens és széles látókörű tanult ember, akit a cseten megismertem, de ahogy fogyott az alkohol, úgy lett egyre suttyóbb.

Életemben nem szégyelltem így magam. Csak bíztam benne, hogy nem jön ismerős, mivel kiesik a többségnek. Egy kicsit megingott az internetes ismerkedésben a bizalmam...

Üdv: Erika

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5614633396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása