Ha minden oké velem, miért nem kellek mégsem?

2019. június 25. 07:48 - csajokespasik

Amikor megkapod egy csajtól, hogy normális vagy, helyes és kedves fiú, ám mégis dob, a legtermészetesebb dolog, ha egy kicsit kiakadsz. Posztolónk egyik korábbi nője úgy tartotta, hogy a jó pasi az nem csak úgy van, hanem a nő faragja magának amilyenre akarja, és ez talán még rémisztőbben hatott rá, mint a mostanában előforduló pechszéria.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Biztosan kivívom pár ember ellenszenvét, de így névtelenül mi vesztenivalóm van?

 23 éves vagyok, független, átlagos(nak tartom magam). Ismerkedem. Nagyon sokszor megkapom nőktől, akár tőlem kicsit idősebbektől is, hogy mindenben jó vagyok náluk, nagyon bejövök, De mégsem kellek. Ez mi?? Átlagosnak tartom magam abból a szempontból, hogy se stílusilag, se gondolkodásilag nem jellemez szélsőség. A kapcsolataimat abban a meggyőződésben éltem, hogy aki állandóan attól fél, hogy megcsalják, azt meg is fogják csalni, előbb-utóbb. A féltékenység nem az alapvető tulajdonságom.

Nekem sosem volt a célom kizárólag a behatolás, szerintem ezt sok nő megérzi – sok viszont nem, és sírnak, hogy már megint kihasználták őket.

Szánalmasnak tartom azokat a sorstársaimat, akik nagyságrendileg képesek teljesen hülyét csinálni magukból, elképesztő baromságokat véghez vinni egy numeráért.

Azt sem tettem szóvá, amikor azt éreztem, hogy szinte valamennyi eddigi nőmnek mindig volt valami fontosabb, mint én. Még afölött a megjegyzés felett is szemet hunytam egyszer, hogy „a jó pasi az nem van, és csak meg kell találni, hanem a nő faragja magának amilyenre akarja, a kapcsolat alatt.” - biztos ennek is vannak követői. Rám ijesztően hatott a dolog.

Hogy miért siklik folyton félre mostanában sok próbálkozásom, ha egyébként megkapom szóban, hogy én olyan normális, meg értelmes vagyok, azt nem tudom. Szép szavakat kapok, de esélyt azt nem. Volt, hogy megírta a kedves Hölgy, hogy hiányzik, ha nem beszélünk, és rosszul esik neki, ha mással lát, féltékeny volt, miközben SEMMI nem történt köztünk. Sajnos később sem. Ez is egy érthetetlen női izéke. Amikor a nők arról panaszkodnak, hogy állandóan rossz pasikat “vonzanak be”, azon mindig kiakadok: mert ez egyszerűen egy döntés kérdése, amit ők hoznak meg. Férfitaktól ilyen panaszt még nem hallottam, nőktől meg rendszeresen. Egyéb kérdésekben is, amikor szakításról, vagy válásról van szó, sok nő mindig a férfit akarja felelősként kihozni. Szerintem, amikor egy nő benne marad egy bántalmazó/rossz/ elhanyagolt / kihűlt kapcsolatban, az már az ő döntése.

Jól okoskodom?

 
78 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5714910606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borzlány 2019.06.25. 08:06:17

Hát van olyan, hogy vki helyes meg értelmes, csak nem csúszik tőle a bugyi és/vagy unalmas és/vagy olyan a kisugárzása, hogy kevesen találják vonzónak.
A "rossz pasikat vonzok be" nőket meg pont annyira hasznos elkerülni, mint az "engem csak kihasználnak a nők" pasikat. Mindkét fajta ritka idegesítő és szívatós társaság.

2019.06.25. 08:10:19

Röviden: nem.

A nyugati nők számára összemosódik két szerep, ez pedig a férfi, akinek a génjei kellenek, és a férfi, akinek a gondoskodása. Noha teljesen nyilvánvaló, hogy ez a két férfiszerep soha a büdös életben nem fog egyesülni egy emberben, mégis a többség meg van róla győződve, hogy ez nem csak, hogy létezik, hanem nekik ez JÁR. Ez a nyugati nőkkel való JÁRás lényege: hogy neki mi az, ami jár.

Bár az egyes nők különböző mértékben érintettek a dologban, figyeld meg egy pár hónapig a nőket a környezetedben, és beszélgess velük. Hamar rá fogsz jönni, hogy mindegyiknek nagyszabású tervei vannak a partnere szabadidejére, energiáira és persze pénzére vonatkozóan. Majd ha úgy gondolod, hogy skrupulusaik lesznek azzal kapcsolatban, hogy kipenderítsenek az életedből, nézd meg a KSH adatokat a válások kezdeményezőiről (2/3 nő).

Ebből kifolyólag vagy óvatos leszel, és nem köteleződsz el egyetlen kapcsolatodban sem, próbálod élvezni a nyugati nők adta előnyöket (pornós jellegű szex leginkább), vagy ha erre nincs lehetőséged, próbálj szerencsét olyan társadalmakban, ahol egy férfi megítélésében a személyisége a döntő.

2019.06.25. 08:10:54

Külsőre max átlagos és csóró vagy. Remélem ez választ ad az összes kérdésedre.

2019.06.25. 08:14:27

@Torokhang: mondasz példát egy ilyen társadalomra ahol a férfi személyisége a fontos?

2019.06.25. 08:27:53

@Captain Admin: Pl. Fülöp-szigetek.

Úgy értem, a helyiek között is. Persze fontos a külső vagy a pénz is, de ezek szerepe nem több egyharmadnál. Volt egy nagyon durván dagadt, kerekképű kollégám, és olyan nője volt, hogy mondom ezt nem hiszem el, a csaj 10 évvel fiatalabb volt, hibátlan alakkal. Gondoltam biztos egy provinciákról jött munkanélküli, de nem, normális, dolgozó élet, rendezett családi háttér. Az, hogy a nyugati világban ilyen könnyű válni, és a válás szinte mindig a nő számára brutálisan kedvező, megborította a gondolkodásukat. A Fülöp-szigetek sem a mennyország azért: minden második gyerek házasságon kívül születik, és az arány évről évre nő. És ott az egy nő számára kb. a kiszolgáltatottságot, kétségbeesést és kvázi-nyomort jelenti, ezért halálosan rettegnek tőle. Ha egy rendes ember vagy, aki gondoskodik a családjáról és szereti a gyerekeit, valamint nem alkoholista vagy naplopó, olyan nőket kaphatsz egy kifejezetten ronda külsővel is, hogy eszed-faszod megáll.

borzlány 2019.06.25. 08:42:11

@Torokhang: "A nyugati nők számára összemosódik két szerep, ez pedig a férfi, akinek a génjei kellenek, és a férfi, akinek a gondoskodása. Noha teljesen nyilvánvaló, hogy ez a két férfiszerep soha a büdös életben nem fog egyesülni egy emberben"

Na, itt tévedsz nagyon nagyot :)

Rita Vrataski 2019.06.25. 09:07:27

"Nekem sosem volt a célom kizárólag a behatolás". A TEK-nél dolgozol? :)

nOniCk 2019.06.25. 09:21:04

Ha azt gondolod magadról, hogy minden oké veled, akkor Te valószínű anyuci jól nevelt pici fia vagy. A lányok meg a csibészekre indulnak rá a te korodban. Veled elcsacsognak, mert olyan megértő vagy, meg kedves vagy, mint egy lány, így is tekintenek rád. Olvass sokat és ne lányregényeket!

2019.06.25. 09:26:07

@borzlány: Valójában az a férfi, akinek a génjeire kb. minden nő pályázik, soha nem fog tutujgatni egy nőt sem, hiszen bármikor, az engedetlenség legkisebb jelére lecserélhetné. Nyilvánvaló, hogy nem csak ilyen létezik, tehát nem csak 190 magas, szőke, dús hajú, izmos, három PhD-s, jóképű milliárdosok vannak. Nyilván vannak ettől jóval kevesebbel hasító, de még mindig kiemelkedő pasik.

A nyugati nők úgy nézik ezt a dolgot, hogy elindulnak a legjobbtól visszafelé, és iszonyúan szívják a fogukat, ha engedni kell az elvárásokból egy jottányit is.

Az ázsiai nők meg úgy nézik ezt a dolgot, hogy van pár dolog, amitől félnek és undorodnak, és ha azt megugrod, akkor teljesen megfelelsz, minden más már csak ajándék.

Tegyük fel, nem iszol, nem vagy erőszakos, családszerető ember vagy, és nem hagyod el.

- Nem kúrsz félre? Szuper!
- Nem vagy csóró? Remek!
- Nem vagy kövér? Csodálatos!
- Nem vagy vén? De jó, sokáig együtt élhetünk!

Egy nyugati nőnek ez így mind, és még sok más is az alap, még olyan ronda teheneknek is, hogy azokra egészséges palinak biztosan nem állna fel.

Heinrich Spitzvogel 2019.06.25. 09:28:21

@Rita Vrataski: ertsd: “nem sokan engednek behatolni”

Szegenyt nem sokan tekinthetik igazi ferfinak. Ez a fajta az, amelyik mindig ertetetlenkedik, hogy a nok miert “bantalmazokkal” dugatjak magukat, mikozben o, mint “rendes” ferfi nem kell senkinek. Persze osszezavarja oket az is, hogy a nok ezt is mondjak nekik, mikozben meg azt latjak, hogy ellenkezokeppen cselekednek.

2019.06.25. 09:57:43

Na, látod milyen jó, hogy írtál? Két kommentből már meg is van a megoldás. Az egyikből megtudhattad, hogy nem vagy igazi férfi, a másokból pedig, hogy nem baj, mert vannak olyan helyek, pl. Fülöp-szigetek, ahol nem is kell annak lenned, elég, ha nem vered a nőt és nem hagyod el gyerekestől.

Ha esetleg mégsem akarsz harmadik világbeli országban élni, szerintem menj el egy hormonvizsgálatra, lehet, hogy tesztoszteron hiányod van. Amúgy múltkor azt olvastam, hogy a feminin hapsik a biszex nőknek jönnek be, talán közülük keresgélj.

Ha pedig mégsem hormonprobléma áll a háttérben, hanem önbizalomhiány, akkor irány a pszichológus.

Szóval megannyi lehetőséged van, hajrá :)

2019.06.25. 10:08:26

@Sally and Billy: hogyan kell elképzelni egy ilyen "biszex nők között keresgélést"? Hol találni ilyeneket? Miről ismerheti fel őket?

Milyen stratégiát javasolsz a biszex nők meghódításához neki, aki normál nőket sem tud befűzni?

borzlány 2019.06.25. 10:32:55

@Torokhang: abból indulsz ki, hogy minden nőnek ugyanazok a pasik tetszenek. Annyiban igaz, hogy Brad Pitt pl nagyon kevés nőnek nem jön be, de attól még nem akarnák a génjeit.

Nekem nagyon visszatetsző, hogy a "nyugati nőket" kritizálod az elvárásaik miatt, közben neked is ugyanúgy megvannak az elrugaszkodott elvárásaid (legyen fiatal, feszes, szép, művelt, házias, családcentrikus, hűséges, hálás stb stb), és amit ezért cserébe adni tudnál bárkinek az elég soványka, ezért inkább a világ túlsó felén kerestél feleséget, ahol elég, hogy EU-ból jöttél és nem vagy egy vadállat.

Jumpin Jack Flash 2019.06.25. 10:37:47

@Torokhang: "az a férfi, akinek a génjeire kb. minden nő pályázik, soha nem fog tutujgatni egy nőt sem, hiszen bármikor, az engedetlenség legkisebb jelére lecserélhetné."

na most egyfelől összemosod a tutujgatást a gondoskodással (az előző kommentedben még gondoskodásról volt szó), másrészt európában ill. az euro-atlanti kultúrkörben a párkapcsolat nem katonaság, ahol a csend, rend, fegyelem és az engedelmesség a kulcsszavak.
harmadrészt oké, hogy reklámozod itt az ázsiai nőket, de amiket írsz az alapján semmi különbség nincs köztük és az európaiak között. isteníted őket, hogy a náluk a személyiség a döntő, nem a pénz, aztán leírod, hogy ugyanolyan érdekvezéreltek, mint az európaiak, csak más a motivációjuk.

VOGAben 2019.06.25. 10:44:21

Ez idővel csak cifrább lesz! Most még lazán nyomhatod a gombot az 5-8 évvel fiatalabbaknak. A kortárs "lányokat" meg már a harmincas, vagy az a körüli palik kezelgetik vígan. Az átlagosságod csak számodra létezik. Az átlagos csaj görbe tükröt lát. Kb 40 éves koráig. És még akkor sem a realitás talaján él. Várják a gyomortáji pillangót, aztán maximum a rák jön...

2019.06.25. 10:47:45

@Captain Admin: Ja, hogy ezt jelenti, hogy szépek a szemeid :D

Hát, már egy ideje nem nézelődtem facebookon, de régebben még ott is be lehetett jelölni, hogy kik érdekelnek: férfiak, nők vagy mindkettő. Gondolom, ez még mindig így van. Meg gondolom, társkeresőkön is be lehet/kell jelölni. Előben meg próbálkozz lgbt közösség által látogatott helyeken.

Stratégia annak kell, akit hátsó szándék vezérel, szóval ebben nem tudok neked segíteni. Normális emberek úgy ismerkednek, hogy ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor elkezdik keresni egymás társaságát, és így magától alakul a dolog. De te ezt úgy sem érted, úgyhogy kár is erre több szót pazarolnom.

2019.06.25. 10:55:49

Szóval, úgy teszünk mintha nem lenne egy ordas nagy kamu a poszt, és a felvázolt helyzetre reagálva:
Fiatal vagy, légy türelemmel. 23 évesen még nem vagy érett férfi. Annyi idős korban még csak lazább kapcsolatok vannak, tiniszerelmek ott tanulod meg a dolgokat a jövőre nézve. Figyelsz, tanulsz,tapasztalsz, kialakul értékrended, személyiséged, emberismereted. Türelem.
30 után meg, azok a nők akik most elutasítanak, két kézzel fognak kapkodni, hogy torokra vehessenek. Természet igazságos, amit elvesz egyik helyen, visszaadja máshol. A visszautasítások amiket most kapsz csak rossz emlékek lesznek 30 után, a huszas nők , akik visszautasítanak azok 30 után fogják visszakapni csőstűl..
23 évesen ne baszd el az életedet, hogy komoly kapcsolatra vágysz, mert akkor már 30 előtt elvált, gyerektartásdíjat fizető, lúzer hétvégi apuka leszel.. Azokból meg Dunát lehet rekeszteni.. Meg a klimaxos vén tyúkokból is, akik osztják az észt, 40 után keresik a Zigazit..
Szóval , türelem, a rinyádat meg a fiatalságod számlájára írjuk:)

Amúgy meg csak én vagyok egyedül, akinek soha nem kellett kezdeményeznem ismerkedést?

Rita Vrataski 2019.06.25. 11:01:49

@Heinrich Spitzvogel: remélem nem a megadott mondattal próbálta meg elkülöníteni a "sorstársaitól" magát az aktuálisnak... :)

2019.06.25. 11:03:17

@borzlány: Dehogy. Nekem nagyon kevés elvárásom van egy partner felé, az, hogy több jutott, mint az elvárt, az extra, és nem belépő.

Egészen más az, hogy úgy van egy szuper feleséged, hogy beérted volna egy gyenge-átlagossal is, mint az, hogy ELVÁROD a szupert, és a gyenge-átlagosakat meg le sem szarod.

"amit ezért cserébe adni tudnál bárkinek az elég soványka", persze, egy nyugati nőnek okvetlenül. Egy pinay nőnek meg én egy teljesen jó partner vagyok, mivel iskolázott vagyok, nincsenek káros szenvedélyeim és mindenem a családom. Az, hogy az EU-ból jöttem, az így tök jó extra, meg nyilván egy lényeges szempont, de ha helyi lennék, akkor is simán jó parti lennék.

2019.06.25. 11:04:57

@Jumpin Jack Flash: mindenki érdekvezérelt ezen a világon, mindenki jót akar magának a lehetőségei szerint. Csak amíg a nyugati nőknek a nyugati pasik 80%-a nem jön be, addig ugyanez a 80% többsége alkalmas egy párkapcsolatra pár ezer kilométerrel arrébb.

Rita Vrataski 2019.06.25. 11:17:33

"Szóval, úgy teszünk mintha nem lenne egy ordas nagy kamu a poszt, és a felvázolt helyzetre reagálva:" 23 évesen nem bassza el az életét, mert nem is tudja. :) nincs komoly kapcsolata, illetve semmilyen sincs.
"Amúgy meg csak én vagyok egyedül, akinek soha nem kellett kezdeményeznem ismerkedést?" Nem találkoztál még "érthetetlen női izékével". :) Akkor bezzeg kellet volna kezdeményezned. :)

borzlány 2019.06.25. 11:25:54

@Torokhang: szóval elvettél volna egy csúnya és unalmas magyar nőt, de hiába kérdezted végig mindet, egynek se kellettél?

2019.06.25. 11:31:16

@borzlány: nem mindet, de életem első felét így töltöttem, igen. És igen, az akkori gondolkodásommal el is vettem volna egy átlagosnál is gyengébb magyar nőt, ha hajlandó lett volna hozzám jönni.

Rita Vrataski 2019.06.25. 11:40:01

@Csodor aki meghagja a vilagot: ez Neked ment feljebb :) csak nem jelöltelek ki. utálom ezt az oldalt....

2019.06.25. 11:42:31

@Rita Vrataski: mi az az érthetetlen női izéke?

Rita Vrataski 2019.06.25. 11:49:30

@Csodor aki meghagja a vilagot: én honnan tudjam? :) az ember írta. de valami fontos, különleges, misztikus dolog lehet. Nem találkoztál még ilyennel? Ja, csak igennel találkoztál :) Bocsi.

2019.06.25. 12:11:40

@Csodor aki meghagja a vilagot: az igaz, hogy 30 után azok a nők önként fognak jelentkeznu, akik 10 évvel korábban lekoccolták sorra, de ezek a nők már nem ugyanazok lesznek. Alsó hangon 2 osztállyal gyengébbek. Öregebbek, csúnyábbak és nem mellesleg wkkorra már túl vannak rengeteg faszon.

Ettől sokkal jobb alternatíva fiatalon egy viszonylag jó csajjal kapcsolatot kialakítani. Ha jól csinálja, lehet teljes értkű életet élni úgy is. Sőt, abban a korban is különösen érvényes, hogy foglaltként könnyebb nőzni. :)

Rita Vrataski 2019.06.25. 12:11:48

@Csodor aki meghagja a vilagot: most ne is zavarj, Falco:Jeanny hallgatok. Csődör igen, te a női nem (inkább igen) abszolút tudója vagy, a mester. Beszélünk 10 év múlva :) mi jött be, mi nem. :)

Cpt. Flint 2019.06.25. 12:16:52

"Nekem sosem volt a célom kizárólag a behatolás, szerintem ezt sok nő megérzi – sok viszont nem, és sírnak, hogy már megint kihasználták őket."
Ezt így egyben elmagyarázná nekem valaki? Mer' én nem értem. Olyasmit veszek ki belőle, hogy ha többet akar a prosztóló, mint "behatolást", akkor a nők kihasználtnak érzik magukat?

Amúgy, kedves Poszter, te simán a barátnő kategóriában vagy, úgy látom. Mivel ezt legjobban a homokos férfiakkal szeretik csinálni a nők, így lehet, hogy érdemes lenne némi önismereti tréninget tartani, mert lehet, hogy valójában a fiúk a te eseted...

2019.06.25. 12:27:32

@Sally and Billy: vagyis megint tanácsoltál valami teljesen kivitelezhetetlen ökörséget. Mindezt abból a tévképzetedből kiindulva, hogy mindenki a hozzád és az ismerőseidhez hasonlóan, kamionokon rázva magukat promózzák a másságukat a prideon.

Terézágyú 2019.06.25. 12:28:06

@Cpt. Flint:
""Nekem sosem volt a célom kizárólag a behatolás, szerintem ezt sok nő megérzi – sok viszont nem, és sírnak, hogy már megint kihasználták őket."
Ezt így egyben elmagyarázná nekem valaki? Mer' én nem értem. Olyasmit veszek ki belőle, hogy ha többet akar a prosztóló, mint "behatolást", akkor a nők kihasználtnak érzik magukat?"

Azt akarta mondani, hogy ha egy férfi csak behatolást akar, akkor a nők úgy érzik, hogy csak kihasználják őket. A pószter NEM csak behatolást akar (hanem többet), mégsem csapnak le rá a nők - azok a nők sem, akik egyébként kritizálják a "csak behatolókat"...

Cpt. Flint 2019.06.25. 12:34:39

@Terézágyú: ahh, köszönöm. furi is volt ez így nekem. azért van benne egy jó nagy csavar. :D

2019.06.25. 12:39:17

@Captain Admin: Szegény kicsi kapitány, annyira kínkeservesen próbál heteró, alfa macsónak látszani, de az a csúnya tudatalattija mindig elárulja :'(

Ha meglát két nevet egymás mellett, rögtön, ösztönösen a férfit választod

2019.06.25. 13:20:13

@Sally and Billy: az érveid megdönthetetlenek.

Rita Vrataski 2019.06.25. 13:21:38

@Captain Admin: a kamionokról én tudok a legtöbbet :) ebben élek. meg akik azon vannak. meg akik nincsenek. vagy nem tudnak róluk. a röntgen úgyis kimutatja. 24 órában. Stipi-stop a kamionok az enyémek :) Lehetnek buzik is, mittudomén. Nálunk ez épp senkit nem érdekel :) . de téged miért? A kamionokat hagyd békén. Nehogy valaki látens buzinak gondoljon. Pedig nem is vagy az.

Rita Vrataski 2019.06.25. 14:28:46

nem tudja. ezért írtam hogy nem látens buzi, teljesen az, nem is tudja véka alá rejteni. ne nyomja el, én írtam már hogy vállalja fel, nincs benne semmi extra, különleges. szerethetőbb és hihetőbb lenne ha felvállalná hogy a kukit szereti. és mi van ezzel? más is azt szereti, a nők pld :) ne, ne nyomja el magában, a felszabadulás érzése kimondhatatlan lesz, és ugye nem is tudja tagadni, ez a legjobb, legtisztább megoldás, de .... nem a mi kezünkben van a döntés :)

Felsőmocsoládi 2019.06.25. 15:01:41

"Nekem sosem volt a célom kizárólag a behatolás..."
Kezdem unni, hogy a szerzők ilyen hülyének nézik a népet.
De akkor vegyük fel a kesztyűt és játsszunk.
Komám te egy balfasz vagy. Helyeske, rendeske, de semmi több. Egyetlen mentséged, hogy fiatal vagy és hogy ez a kitalált történetek leggagyibbja.

2019.06.25. 15:33:46

@Csodor aki meghagja a vilagot: "Természet igazságos, amit elvesz egyik helyen, visszaadja máshol."
Nos, ez leginkább átlagos-mondatnánk béta- pasikra igaz, mert nők - mondatnánk jó nők - esetében pont fordítva működik, ebben az esetben így hangzik:
A természet igazságtalan, amit ad egyik helyen, azt visszaveszi máskor. :)

kutyás majmok országa (törölt) 2019.06.25. 21:19:46

@Csodor aki meghagja a vilagot: "A fasz jó oldalára kell születni, ennyi a dolog nyitja."

Eme véleményedet a barátod is osztja?

kutyás majmok országa (törölt) 2019.06.25. 21:23:14

"23 éves vagyok, független, átlagos(nak tartom magam). Ismerkedem. Nagyon sokszor megkapom nőktől, akár tőlem kicsit idősebbektől is, hogy mindenben jó vagyok náluk, nagyon bejövök, De mégsem kellek. Ez mi??"

Az, hogy még gyerek vagy. Majd később megérted, de addig is élvezd ki, ha muffot húznak a farkincádra.

Szarazinda 2019.06.26. 00:45:32

Amit most mondanak neked a nők, az a "legyünk barátok" huszonéves megfelelője. Kedvesen csomagolt lerázós duma. Ennyi. Ha neked soha nem volt célod "csak a behatolás", akkor baj van. Egy férfinek csak és kizárólag a behatolás a célja, normális esetben, a nőket erre kell manipulálni. Leszarással, padlót velük feltörléseel. És, ha megvolt a behatolás, akkor lehet szép fokozatosan előállni a többet akarok, mert igényes, helyes, jó fiú vagyok dologgal.

De nem fordítva.

Negra Facia 2019.06.26. 02:27:36

@Torokhang: ezek szerint volt már ázsiai nőd!?! ..

Negra Facia 2019.06.26. 02:34:26

@Torokhang: csak azért kérdezem, mert a kommentből itélve Fülöp szigeteken laktál dolgoztál .. Azt akkor neked is tudni kell hogy egy filippinó nőnek is megvannak a maga árnyoldalai. Fehérként sosem!!! fogod megtudni hogy tényleg téged szeret e vagy a bőröd színét. (Mestido gyerek érték a családban a világosabb bőre miatt) A jellemed tetszik e vagy a kerek képű bankszámlád (ami vagy van vagy nincs de fehér férfiként te egy "gazdag amerikai" vagy) A gondoskodásodra vágyik, vagy arra hogy te gondoskodj róla (és persze a szüleiről a testvéreiről, a szomszéd árva kisgyerekről akit iskolába kell járatni stb) Pár év tapasztalat egy filipinával leélt kapcsolatban kibuktat 1-2 dolgot.

Lator1 2019.06.26. 03:35:32

Tanuld meg kedves poszter, hogy a fiatal lányok/nők 99%-ának (még a legtramplibbaknak is) ALFA hím kell!
Az mellékes, hogy ha megcsalják, dobják őket akkor telepicsogják a baráti körüket, de még az internetet is, hogy a férfiak disznók, meg hogy mellényúltam... Megy a következőhöz.
A maradék 1%-ra pedig azért kevés az esélyed, mert már foglaltak.
Amíg rendes,korrekt, őszinte fiú vagy, max. "barátzónába" mehetsz.

Majd 30 fölött egy részüknek kezd benőni a feje lágya, bár ez a folyamat mind inkább későbbre tolódik. Akkor lesz esélyed.
Ha mostanában akarsz nőt, vagy megváltozol, vagy ha nagy mázlid van találsz egyet az 1%-ból.

Ez régen is így működött és azóta sem változott! Sőt rosszabb lett, főleg mióta a semmit fel nem mutató dologtalan celebek, influenszerek a példaképek.

2019.06.26. 07:22:47

@Negra Facia: persze, most is pinay partnerem van, és marad is.

A jelenség, amit leírsz, letezik. A harmadik világ egyáltalán nem kicsi roncstársadalmában.

Kérlek, vesd össze, hogy egy nógrádi cigányputriból jövő leánnyal milyen lesz a viszonyod. Komolyan azt gondolod, hogy nem fog kérni tőled semmit a családjának? Soha nem fogod tudni, hogy téged szeret-e.

És hogy ez sokkal olajozottabban, diszkrétebben nem működik felsőbb társadalmi csoportokban? Például nekem egy magyar alsó-középosztályos nőismerősöm simán kijárta a gazdag ügyvéd férjénél, hogy fizesse ki az anyja lakáshitelét egy V. kerületi lakásra. Mert anya csak egy van...

Tehát az a nő, aki itt Mo.-n sem dolgozik, a szüleivel él, majd felbukkan egy fickó, aki a szülei keresetének háromszorosát viszi haza, iskolázott, jó modorú... az hogy fog reagálni egy randimeghívásra?

Másfelől ha egy ottani nő iskolázott, jó családból származik és dolgozik ő és a rokonai is, annál meg lennél lepve, mennyire kell teperni, hogy fehérként egyáltalán befogadjanak.

kemény keleti kommentelő 2019.06.26. 07:27:27

@Torokhang: Ezek a nyugati férfiaknak is alapfelszereltséghez tartoznak. És még sokminden más.
Azért egy családellenes, megbízhatatlan, kövér, csóró, félrebaszós, öreg nőt
a férfiak is csak alkalmilag húznak meg. Vagy úgy sem.

moonlight777 2019.06.26. 07:30:51

@Torokhang:

Az ázsiai nőkkel kapcsolatban óriási tévedésben vagy. Van a TLC csatornán eg sorozat, a Három hónap jegyesség.... ott sok amerikai pasi keres, szerzett magának ázsiai (filippinó is) nőt. De kivétel nélkül mindről ordít, hogy leszarják a személyiséget, kizárólag az amerikai jobb élet lehetősége, meg a pasi pénztárcája miatt mennek bele a házasságba, kvázi eladják magukat, hát ennyit az ázsiai nőkről....

kemény keleti kommentelő 2019.06.26. 07:34:55

@Lator1: A férfiak is a fullextrás nőre hajtanak, mert megérdemlik, meg mert van jó izlésük és szeretik a minőséget, a hibákat meg jól kiszúrják,.....
aztán úgy 15 év próbálkozás után már annak is örülnek, ha egy csámpás,kövér barátnőjük van, aki marad, és nem kell naponta újrakezdeniük a reménykedést.

Trollie 2019.06.26. 07:36:37

"Szánalmasnak tartom azokat a sorstársaimat, akik nagyságrendileg képesek teljesen hülyét csinálni magukból, elképesztő baromságokat véghez vinni egy numeráért."

Mondja ezt a posztoló, aki a kutyának se kell és épp telesírja vele a netet... :D

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.06.26. 07:57:58

az a fura noi izé a csikló, a jo barátunk.
orulok h segithettem.

2019.06.26. 08:06:58

@moonlight777: Igen, ahogy a való világ meg bemutatja, hogy milyen a való világ bazdmeg. Azon a sorozaton röhögni szoktak, nem tanulni belőle.

Ami meg a tévedéseimet illeti, egy kicsivel tán több tapasztalatom van ázsiai nőkkel, mint a legtöbbeknek. lol

//VV\ 2019.06.26. 08:36:25

Mindenki nem jöhet be mindenkinek... Ha így lenne az egész világ egy nagy gruppen swingerklub lenne.

2019.06.26. 09:06:29

@moonlight777: na és? Egy igénytelen férfinak elég ha kiszolgálja a csaj és bármikor szétteszi a lábát. Egy robottal nem kell emberi viszonyt kialakítani, amiben úgyis megbukna a hős férfink.

Tapasztalt Betonaszfalt 2019.06.26. 09:19:10

@//VV\: Voltaképpen az, egy nagy gruppen swingerklub a világ. Persze vannak VIP tagok, akik használhatják a kanapét. A többieknek marad a fapados rész. :D

Tapasztalt Betonaszfalt 2019.06.26. 09:23:09

@moonlight777: Bakker, sorozatból veszed a mintapéldát? :D Nézd már meg az egykori Nagy Ő-s részeket, vagy a luxusfeleségeket, aztán jöhet a vélemény a magyar nőkről! :)

Beer Monster 2019.06.26. 09:56:54

@Torokhang: Ilyen nincs, ne szórakozzatok. Mi az, hogy egy nő nem akar házasodni??

2019.06.26. 10:03:15

@Daenerys Targaryen: Honnan veszed te, hogy milyen emberi viszony meg szexualitás van mások életében? :D

Kiszolgáló robot, lol :DDD

Hagyjuk.

Elementáris 2019.06.26. 11:49:51

Egyszer majd fel fogsz nőni..minden tekintetben.

2019.06.26. 17:00:38

@Daenerys Targaryen: tévedtél.

Nem azért, mert nem létezik az, amiről írsz, hanem azért, mert az jellegzetesen nem 5+ éve kint élők, kb azonos iskolázottságú és életkorú partnerek házasságaira igaz, hanem neten ismerkedő faszhuszárokéra, munkanélküli + középosztályos kapcsolatokra, illetve 50< pasi és <30 nők viszonyára. És azokra sem mind.

Bár nekem mindegy, én csak a sok férfirinyára próbálok megoldást adni, ami dől ebből a blogból.

2019.06.26. 17:58:43

@Torokhang: nincs megoldás a férfirinyára, elpuhult kasztrált pöcsfej a legtöbbje. Néhány mentálisan sérült egó huszár meg osztja az észt. Unalmas lett ez a blog.
Nyár van, menjen mindenki a tengerpartra dugni.

God Harald 2019.06.26. 18:46:26

@Daenerys Targaryen: megyek, csak egy kis türelmet addig is!

2019.06.26. 18:56:22

@Daenerys Targaryen: nekem most jön a lurkó, max szopatás megy őszig, de alapjában véve igazad van :))

2019.06.26. 21:15:48

@Torokhang:
Jajj bazdmeg felejtsd már el ezt a hülye mantrádat ezen a kibaszott helyen a kurva ázsiai picsák halszagú pinájának a túl ideologizálásával.
Senki nem lesz akkora hülye rajtad kívül hogy elmeneküljön a bolygó túlfelére a saját nyomora elől, és összeszedjen valami szervilis lelkű ostoba vágott szemű ribancot, csak azért hogy haza hozza és feleséget neveljen belőle, aztán utána elmondhassa hogy hát neki is jutott egy pinával élő házi cseléd!

Másik oldalról nézve ezt, ennek a kijelentének sincs semmiféle hitele, hogy te egymagad szubjektív véleményével azt állítod, hogy az Amúgy rettenetesen anyagias ázsiai kultúrafelfogása szöges ellentétben áll az európai nők primitív opportunista törekvéseivel, hogy az életük anyagi problémáit a megfelelően tehetős férj összefogásával akarják megoldani.
Mikor a kínaiak Eleve abból indulnak ki hogy minél tehetősebb legyen a lány gyerek leendő férje, mert az ad kellő biztonságot az eljövendő utódoknak.

2019.06.26. 21:23:57

@Csodor aki meghagja a vilagot:
Azok a húszas korosztály elején járó nők akik most faszKörhintáznak és sorra patrintják le az ilyeneket majd tíz évvel később ott fognak pislogni Elváltan, lógó csöcsökkel, ráncos pofával, vastag combokkal és hordóra hízott hassal az exütől becsúszott két gyerekkel a hátuk mögött, hogy ki lesz az a balfasz aki majd az elhasznált kitágult pinájukért cserébe majd eljátssza nekik a jópofa pótpapát.
és akkor jöhet majd Az ilyen hülyegyerek mint a poszter, aki majd kihasználja a lehetőséget És hülyét csinál a kedvükért magából.

2019.06.26. 21:31:53

@Csodor aki meghagja a vilagot:

De igen te voltál az egyetlen itt akinél mindig kopogtattak a nimfomán picsák, mert rájöttek ha arra várnak hogy te kezdeményezz akkor szüzen fognak meghalni :D
különben Szerintem a gyereket kicsit sem vigasztalja, hogy ezek a retkes lotyók akik most kikosarazzák Azok majd tíz évvel később ott fognak tipródni a széthullott életük közepén, csórón a zabigyerekkel a nyakukon.
Mert ezekkel már senki nem akar semmit kezdeni, viszont a haver még mindig ott tart majd, hogy a magánál tíz évvel fiatalabb picsák kiröhögik, mert akkor is egy csóró vesztes lesz, aki az elvont hülyeségein rugózik. inkább adjál neki egy olyan racionális hasznos tanácsot, hogy az energiáit önmaga fejlesztésére fordítsa. Aztán amikor majd egy jó fizetett mérnök vagy informatikus lesz a félmilliós nettó jövedelemmel nála is bekopogtatnak a húszéves kurvák akik vele akarnak felvágni a többi ribanc barátnőjük előtt.

2019.06.26. 21:59:29

@Kritikus Intrikus: csodálatos világban élsz. xDDD

Kb. az eszedhez méltó.

Bár jobb helyeken ezért arcba lőnek. Ne kábszizz jó, öcskös?

Reactor 2019.06.27. 03:25:43

A válasz egyszerű: egy társkeresőn BŐDÜLETES férfitöbblet van. Nem ritka az se, hogy 200 férfi jut 1 nőre. Ráadásul a női regisztrációk igen jórésze is kamureg, troll, vagy üzemeltetői bot.
Ne lepődj meg, ha még egy átlagon aluli nő is úgy válogat, mint úri tyúk a kendermagban, és nem fogja beérni a saját szintjével, hanem magánál ötször jobb férfiakkal áll csak szóba. Az átlagpasas meg örülhet, ha szökőévente egyszer kap 1 levelet. És akkor az átlag alattiakról még nem is beszéltem.
Katasztrófa az egész párkapcsolati piac ma Magyarországon. Egyáltalán nem meglepő, hogy rohamosan fogyunk.

@Daenerys Targaryen: Látom, felétek ennyiből áll az érvelés. Köpkölődsz egy sort, aztán angolosan távozol, hogy milyen jól megmondtad a frankót.
Ez igen! Kőkeményen megmutattad ám, mi az az ungarische wirtschaft! Hic!!!

2019.06.27. 05:20:50

@Torokhang:
te még mindig olyan átkozott komoly és hiteles vagy mint a magukkal ellentétes érveléseid, ami kb annyira súlyosak mint egy szabad ég alatt eleresztett lepkefing.

Csak ott basztad el hogy abból indulsz ki megint, hogy itt mindenki olyan naiv korlátolt hiszékeny balfasz, mint amilyen te voltál mikor bele rántottak a "támogassuk az ázsiai házicseléd családját pináért cserébe" című programba.

Csak az a legnagyobb szégyen, hogy te el akarod hitetni magadról itt, hogy mekkora faszagyerek vagy mert a világ túlfelén csináltál magadból többszörösen hülyét ahelyett hogy Magyarországon tetted volna ahelyett hogy szépen lapítanál mint szar a fűben, és a tükör előtt vigyorogva veregetnéd vállon magad, hogy végül erősen középkorba lépve neked is össze jött egy világ segglyukából előrángatott picsa, aki előnyökért cserébe heti szinten dugatja magát.

de talán képen vág a valóság még azelőtt hogy a maradék pénzed is elviszi a sárga seggű idomár. De addig is nyomjad vastagon a rokonsága zsebébe a támogatást mert akkora filantróp vagy :DD

Meg természetesen mindjárt elmeséled nekünk azt is hogy miért épül ázsiában iparszerű méretben üzletág arra hogy szerezzen gyorsan amerikai vagy európai állampolgárságot a nyomorba született ázsiai nő a házassággal együtt adott pináért cserébe.

Na takarodj vissza dolgozni a beteg baromságod terjesztése helyett

2019.06.27. 05:23:41

@moonlight777: reménytelen eset a faszikám, az ázsiai import pina keményen gyógyszerészi, Nehogy véletlen felébredjen a saját maga által generált hallucinációkból :D

Frh 2019.07.09. 13:30:25

23 éves vagy. Edzzél egy kicsit, tartsd karban a tested, válts nagyobb fizetésű munkahelyre, vedd fel a leszarom stílust. Így fogsz célba érni. Ami esetedben igenis a behatolást jelenti, nem mást. Ne próbálj jófiú lenni, mert szart se érsz vele, csak azt, amit most is kapsz, lepattintanak.
Értem én, hogy nehéz ez ebben a korban és nem egyszerű elfogadni, de ha tehetném és visszamennék az időben, én ezt csinálnám. Mert ez a célravezető.
Minél több punci, minél több tapasztalat.
Huszonévesen ne komoly kapcsolatra hajts, hanem a csajok megdöntésére!
süti beállítások módosítása