Csak a családom nem csípi a csajomat

2019. november 11. 07:43 - csajokespasik

       

                „Az együttélés során sok minden ki fog derülni, és nem törvényszerű, hogy működni fog, de ha bele se vágunk, akkor semmi nem lesz” – A haverok elfogadták a barátnőt, de a család nem, különösen Levélírónk bátyja rontja el az örömöt, aki már most a házassági szerződések fontosságát emlegeti.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

28 éves vagyok, egy éve sikerült elköltöznöm otthonról. Kicsi, de megfelelő lakásom van, viszonylag jó környéken, két embernek is elég lenne, bár szűkösen. ..nyilván olyasvalakit engednék oda, akivel szeretnék is szűkösen lenni : ) Egy ideje van egy barátnőm, aki az összeköltözést még senkivel nem tudta eddig megoldani. A családomnak már bemutattam, és nem aratott nagy sikert, de hozzátenném, az én családom olyan, hogy nagyon nehéz megfelelni nekik, bármit is csinálok, semmi sem elég jó. A bátyám a fő hangadó, azt mondta, vigyázzak ezzel a nővel, meg azzal viccelt, hogy nézzek utána már most a házassági szerződések gyakorlati fontosságának.        

       

               Én nem érzek a barátnőmmel kapcsolatban súlyos dolgokat, eddig a legérdekesebb, amit csinált, az volt, hogy úgy időzített, h. hetekre eltűnt, majd bevallotta, hogy csak azért csinálta, hogy még jobban fokozza a vágyamat iránta.

Pénteken találkozunk legközelebb, és akkor kell választ adnom az összeköltözésre, hogy mikor és hogyan legyen. Eddigi kapcsolataimban még működött, hogyha kedves, türelmes és megértő vagyok valakivel, valamint ha kimutatom, hogy szeretem, stb. , akkor vissza is azt kapom. Az együttélés során sok minden ki fog derülni, és nem törvényszerű, hogy működni fog, de ha bele se vágunk, akkor semmi nem lesz.

A családom elég anyagias és gyakorlatias, a bátyám olyanokat kérdez, hogy mit tud nyújtani nekem, de erről még nagyon korai beszélni, másrészt nők esetében nem szokott ez a kérdés felmerülni. Ő olyan a munkájában, hogy túl sok mindent vállal be, amit ha nem tud teljesíteni, akkor ingerlékenyebb, és ha túl sok minden van a fejében, elfelejt egy-két dolgot. Magyarán: emberi, aki nem tökéletes, ahogy én sem.

Mit kéne tennie, hogy komolyan vegyék vagy elfogadja a családom? A barátaim simán elfogadták, tehát nem egy nyilvánvaló probléma van nála. Olyan, amilyen, legalább nem próbálja megjátszani és többnek mutatni magát, mint ami.          

 

 

34 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9515300984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2019.11.11. 08:17:01

”Én nem érzek a barátnőmmel kapcsolatban súlyos dolgokat, eddig a legérdekesebb, amit csinált, az volt, hogy úgy időzített, h. hetekre eltűnt, majd bevallotta, hogy csak azért csinálta, hogy még jobban fokozza a vágyamat iránta.”

Kész álompár vagytok. Mindenképpen költözzetek össze! Ha esetleg mégis elférnének, akkor vegyétek magatokhoz a tahó bátyádat és a fillérbaszó szüleidet is!

Felsőmocsoládi 2019.11.11. 08:31:09

Írhatnám mekkora balfasz vagy és mekkora ribi a csajod, a feltüzelős technikájával de hagyjuk ezt.
A lényeg röviden, tömören: hallgass a családodra, a bátyádra kiváltképp.

JustinTime 2019.11.11. 08:32:49

Hetekre eltűnt, és közben csak rád gondolt, hogy mennyire fogtok örülni egymásnak amikor előkerül. Igazi szerelem...

moonshadow 2019.11.11. 08:46:30

"h. hetekre eltűnt, majd bevallotta, hogy csak azért csinálta, hogy még jobban fokozza a vágyamat iránta."

Ilyet csak súlyosan lúzer ipse képes elhinni, így nincs más választásod mint lapátra tenni, hacsak nem akarod férfi helyett lúzerként befogadni a lakásodba a nőt. Egyébként nem kellene rögtön bemutatni akivel összeköltözöl, pár hét időt lehet hagyni, ha meggondolná magát.

nOniCk 2019.11.11. 09:34:39

Komolyan van ember, aki vadidegenektől várja a választ, hogy összeköltözzön-e valakivel? Képtelenség! Nem a családod akar a csajjal együtt élni és nem is mi. Dönts és vállald a felelősséget a döntéseidért, elvégre 28 éves férfi??? vagy.
Mellesleg a méltó az lenne, ha Te is eltűnnél pár hónapra, esetleg évre, ha expert vagy, örökre, mert az Ő eszköztárában ez brutális vágyfokozásnak minősülne és az univerzumban egyesülhettek majd!

Juno81 2019.11.11. 10:04:46

Miert ne kellene a nőknek is megfelelniük? Szerintem a családod egy fikarcnyit se aggódna, ha tisztában lennél azzal, hogy melyek az alapvetően férfi és női szerepkörök, pláne így összeköltözés előtt. Nem, nem a házimunkák leosztására gondolok, ennyit tudok ebben segíteni... viszont erősen körbejárnám, hogy mennyi Férfit győzött már meg egy több hetes eltűnés ilyen formájú megmagyarázása... Csak szólok, alapvetően egyik nem oldaláról sem csinálunk ilyesmit, amennyiben komolyan vesszük, tiszteljük és őszinték vagyunk a másikkal. Nyilván azért szeretnél együtt élni valakivel, mert őt választod a leendő családodnak. A nőknek ez egy igen fontos feladatuk, meglátásom szerint, hogy a nyugalom, a melegség légkörét megteremtsék otthon. Ilyen racionális dolgokat nem árt szerintem vizslatnod, bármilyen cizellált is a lelked...

De miért! 2019.11.11. 11:45:35

Az igen ba..d meg benyaltad hogy a vágy fokozása miatt tünt el hetekre, gratulálok!
Azért a haveroknak ne nagyon meséld el a sztorit!

Komolyan vannak ilyen hülyék? Tényleg?
Ledobtam a gépszíjat most rendesen! :D

Womb Rаider 2019.11.11. 12:19:04

Hmmmm... ez nagyon lapos :( megint a gyakornokokat dobták a mélyvízbe?

szelidorzo 2019.11.11. 15:45:26

B+!!

Hetekre eltűnik, csak hogy fokozza a vágyat benned?!?!?
Lefordítom neked magyarra, hogy megértsd!
Lelépett tőled egy büdös szó nélkül és más nemi szervét szopkodta.
Csak annak az illetőnek elege lett belőle, jól felmérte, hogy egy ribi és kibaszta.
Erre a liba visszament hozzád ezzel az ótvar dumával, Te meg bekakáltad és még magadhoz is akarod venni. Normális vagy??? Ébresztő!!!!
Mihamarabb rúgd picsán a csajt! Hallgass a testvéredre!!

CSOKKI MÁLNA 2019.11.11. 15:52:58

„A nő esetén fel se merül” Amíg tartanak a mézeshetek..Aztán nagyon is felmerül hogy mennyire tud hozzájárulni a közös költségvetésetekhez.Hacsak nem úgy gondolod,hogy egy átalánydíjas kurvát vettél..:)

Sir Galahad 2019.11.11. 16:35:05

Aszongya, a legdurvább sztori az volt, hogy eltűnt pár hétre... Oké, de kíváncsi lennék a kevésbé durva sztorikra is. Szerintem azok is legalább ilyen érdekesek.

God Harald 2019.11.11. 16:58:15

@Sir Galahad: mint a viccben az öreg székellyel:
Újságíró:-bátyám, mesélne egy vidám történetet az életéből?
Öreg:-hát vannak már vagy 50 éve is, hogy a szomszédnak eltűnt egy birkája. A falu férfiai nekiindultunk megkeresni. Vittünk magunkkal 20 l pálinkát. Amikor megtaláltuk a birkát úgy megörültünk hogy az összes pálinkát megittuk. Aztán mint megdugtuk a birkát.
Újságíró:- khm... Bátyám, mesélni inkább egy másik vidám történetet?
Öreg székely:-hát van annak már vagy 30 éve, hogy a szomszédnak eltűnt a felesége. A falu férfiai elindultunk megkeresni. Vittünk magunkkal vagy 20 l pálinkát. Megtaláltuk, Megörültünk neki, megittuk az összes pálinkát, aztán mind megdugtuk.
Újságíró:-bátyám, nem mesélne inkább egy szomorú történetet?
Öreg székely:-hát… Úgy 20 éve én is eltüntem.

VOGAben 2019.11.11. 18:54:46

Azért nem árt a tapasztaltabbak véleményére is adni! 28 évesen illene már dörzsöltebbnek lenni. Azért előfordul, hogy egy jó barát vagy családtag előbb fedez fel intő jeleket. Vágykeltésből eltűnni? Persze. Inkább volt az úgy, hogy a: kajakra seggbe kormányozta valami pajtika és idő kellett a regenerálódáshoz. b: többen is voltak. Más eshetőség nincs. Ébresztő!

XXXXXL 2019.11.11. 20:39:19

Két részre választanám a válaszomat:

-A családodnak lehet vélemeénye, de te azzal élsz, azzak dugsz akivel te akarsz. Ha nekik nem szimpi nem baj, nem kell vele élniük vagy hálniuk.

-Az eltűnéses kamu mese miatt kuka a csaj, ilyet normális nő nem csinál. Vagy más dugta, vagy elmebeteg, mindkettő ok arra hogy jobbat keress.

Örömhernyó 2019.11.12. 00:11:12

@trtales: Én ismertem több olyan párt, ahol mindkét oldalról azért mentek bele a kapcsolatba, majd házasságba, mert mindkét oldalon jól el voltam eresztve a szülők anyagilag. A fiatalok meg úgy gondolták, hogy majd a párjuk szülőjének halála után lesz majd dőzsölés, megöröklik az ingatlanokat, az üzletet, a vagyont.
Több ilyen párt láttam már. Jellemzően ez Magyarországon 10 éven belül válással végződő házasság volt, mert Kelet-Európában elvárják a nőtől is, hogy dolgozzon, ha otthon marad a gyerekkel, akkor egy lusta disznó (ezzel egyetértek). Külföldön, Ázsiában ez teljesen máshogy van, itt a nőtől nem nagyon várják el, hogy bármit is csináljon, teljesen normális, hogy diplomás nők is örökre kilépnek a munka világából, ha férjhez mennek. A két család meg eleve úgy adja hozzájárulását a házassághoz, hogy felmérik egymás anyagi helyzetét, ha egy szinten vannak, akkor úgy veszik, hogy a két vagyon egyesülni fog. Ha az egyik házas fél szegény, az viszont élete végéig szarba lesz nézve, az orra alá lesz dörgölve, hogy semmit nem hozott a házasságba. Nőként azért ez is könnyebb, ha leszül egy unokát, azzal teljesít mindazt, amit elvártak tőle.

Örömhernyó 2019.11.12. 06:28:22

"A bátyám a fő hangadó, azt mondta, vigyázzak ezzel a nővel, meg azzal viccelt, hogy nézzek utána már most a házassági szerződések gyakorlati fontosságának."

Valószínűleg a bátyád azért féltékeny, mert ő is kúrogatta már a csajodat, vagy csak szeretné kúrogatni. Abban meg semmi nincs, ha házassági vagyonjogi szerződést kötnek a házasulandó felek. Ha valami baj lenne később, akkor jól jön majd a szerződés, ha pedig minden öröm, bódottá', akkor meg semmit se számít, hogy kötöttek egy szerződést házasságkötés előtt.
Ahogy a házassági anyakönyv is csak egy papír, úgy a házassági vagyonjogi szerződés is csak egy papír. Nem ezeken múlik a boldogság, de azért utóbbinak nagy szerepe lehet, ha a házasság nem úgy alakul, ahogy eltervezték. Szóval a testvér nem mond hülyeséget.
A hetekre eltűnés azért aggasztó. Ilyen hülye indokkal senki se tűnik el. Biztosra veheted, hogy valaki csattogva dugta őt ezalatt a pár hét alatt.

ABC_123 2019.11.12. 07:12:03

A pár hetes eltűnés komoly bizalmi válságot kellene hogy eredményezzen benned. Minimum gáz próbálkozás részéről, de leginkább komoly pszichés problémákat sejtek mögötte. A hölgy nagyon nem tudja hogyan kezelje a kapcsolatokat. Ahogy írtad is eddig senkivel nem tudta megoldani az összeköltözést. Kérdezem: azért nem mert nem volt hova, vagy azért mert személyisége miatt senki nem akart vele összeköltözni? Szerintem ne erőltesd a csajt.

panamcat 2019.11.12. 09:07:41

A szöveg megalkotója nem tudom hány éves valójában, de, ha valóban 28 éves, (sic!) akkor jó lenne már, ha tökei a helyére kerülnének..Itt az idő barátom, hogy vállald a felelősséget a döntéseidért! Ha ez azzal jár, hogy kizárod a pszichopátiás családodat, (szerintem sokunkkal történt már ilyen) mert amúgy többet vesznek el, mint adnak érzelmileg, akkor bizony végre a saját lábadra állhatsz és a párkapcsolataidban sem hozol majd rossz döntéseket.

KalmanBlog 2019.11.12. 10:23:11

Ha egy nő hetekre eltűnik, akkor mással dug közben. A család meg jobban ismer téged mint te magadat, és akkor szokott aggódni, ha azt látják, hogy rossz hatással vannak rád.

> Eddigi kapcsolataimban még működött,...

Persze, annyira működött, hogy azoknak a kapcsolatoknak már vége van. Egy kapcsolat akkor működött, ha közösen felneveltetek egy fészekalja gyereket! Ha nem, akkor valami nem működött. Gondolkozz el rajta, hogy mi!

> a bátyám olyanokat kérdez, hogy mit tud nyújtani nekem

Csak nem bevette a Piros Pirulát a bátyád? Tőle kellene tanulnod! Kérdezd ki, hogy mire gondolt, mit kellene a nőnek nyújtania számodra! Komolyan mondom, mert azt sem tudod mit kellene kapnod egy nőtől, akkor biztosan nem kapod meg azt!

> Pénteken találkozunk legközelebb, és akkor kell választ adnom az összeköltözésre, hogy mikor és hogyan legyen.

Jól értem, hogy ő akar a te lakásodba költözni, még nincs is ott, de már ultimátumokat osztogat? Milyen lesz ez később? Majd ha te akarod, hogy nálad lakjon egy nő, akkor majd te megmondod neki! Sose fordítva!

> ingerlékenyebb

Gondolom úgy kell érteni, hogy rádzúditja a sok szart, amin idegeskedik. Nehogy te jól tudd érezni magad. Ha már a kapcsolat elején ilyen, milyen lesz később?

A helyedben továbbra is hajtanám a nőket, mert fogsz találni jobbat, csak sose add fel! Ezt a nőt meg dugjad ameddig hozzáad az életedhez és nem elvesz belőle! Attól tartok ezen a ponton már régen túl vagy, itt az ideje kirúgni a nőcskét!

KalmanBlog 2019.11.12. 10:24:13

Ja, és a szaftra vágyó tömeg tudni szeretné, hogy hány éves az ingerlékeny, eltűnéssel vágyfokozó leányzó!

László Fenyvesy 2019.11.12. 15:57:41

Na, végre egy post, ahol igazán jóízűt röhöghetek. Eszembe jut, hogy 15 évesen a gimis csajom, akit a frász se tudja melyik haverról akasztottam le, bepróbálkozott ezzel a szöveggel. Megkérdeztem tőle, hogy biztos hogy nem azért, hogy inkább xy kegyeit (ex) keresgélje? Ja igen, eszébe jutott, de hazament a vasútállomásról, mert úgy szeret.. Válaszoltam rá kedveset... Akkor egy kijózanító élmény volt, milyen is az ha a csajod még a fél falu (esetleg kistérség) kúrja. :D Tudni kell az ilyesmit helyén kezelni.

Kedves posztoló, ha lelkileg nem terhel meg hogy a jányzó valószínűleg egy ordas nagy k... és amúgy kényelmes belülről, akkor kezelgesd amikor jól esik, de azért egy szavát sem ildomos elhinni. A családodnak meg azért nem jó semmi amit csinálsz, mert egy önérzetes, szerencsétlen kis pöcs vagy és ehhez ők is asszisztálnak gyerek korod óta. Ja, még mindig az vagy-

Misel baba 2019.11.13. 10:58:17

A csajod elfog tűnni máskor is napokra, ha ép kiltásban van egy igazi hapsi, aki rendesen alá vág...

harakiri 2019.11.13. 13:03:58

..." eddig a legérdekesebb, amit csinált, az volt, hogy úgy időzített, h. hetekre eltűnt, majd bevallotta, hogy csak azért csinálta, hogy még jobban fokozza a vágyamat iránta."...

Hát ezen felsírtam...
Bátran költözz össze vele, nem lesz semmi gond, óriási boldogság lesz életed végéig...vagy a legközelebbi paliig, aki épp bejön neki.
Hallgass a bátyádra, annak van esze! :D
süti beállítások módosítása