Nem vagyok szerelmes belé, de ő házasságot akar

2019. november 19. 07:52 - csajokespasik

       

               A lány részéről volt egy kis félresiklás a kapcsolat elején, és ez a nüansz is talán közrejátszik Levélírónk döntésében, miszerint esze ágában sincs elvenni barátnőjét. Hogyan folytatódhat egy olyan kapcsolat, ami sosem volt igazán lángoló, csupán két ember szexuális kompromisszuma?         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Kettő éve vagyok együtt a barátnőmmel. Ő egyszer, még az elején félrelépett, én megbocsátottam neki, plusz, nem ismertem az illetőt, mert ha ismertem volna, akkor szakítottam volna. (Azt soha nem értettem, hogy a nők miért lennének kevésbé vétkesek a félredugásért, holott pont nekik van ebben elszámolni valójuk. A megcsalt nők pedig inkább mindig a szeretőre haragszanak a párjuk helyett. Nyilván egyszerűbb egy ismeretlen nőre haragudni, ...ez kicsit önbecsapás, és ha nem rúgja ki a pasiját, akkor az csak azért, mert így tud valamennyit megtartani az önbecsüléséből. Valamivel jobban érzi magát tőle.) Én nem éreztem jobban magam, és annyira nem is taglózott le, mert én mindig is úgy gondoltam rá, hogy nem feleségnek kell. Ami viszont az én hibám, hogy ezt nem közöltem vele.        

       

               A féltékenység: Ha ő lájkolja egy csávó képét, akkor azt nekem szó nélkül kell tűrnöm, vagy ha a jelenlétemben hosszasan elbeszélget egy sráccal. Amikor én teszek hasonlót ellenkezőneművel, akkor kapok egy kis fejmosást. Ezektől eltekintve tündéri lány. Jószívű, empatikus, okos, őszinte. Sok mindenben támogat és hasonló az érdeklődésünk, szinte soha nem vitázunk. Szeretem, de nem vagyok belé szerelmes. Hogy az elején hogy volt nálam ez, őszintén már nem tudom. Először talán a „szerelem” szót kéne definiálni - férfi szemszögből. Azt tudom, hogy az elején sem volt olyan lángoló a dolog nálunk. Barátok voltunk, aztán összejöttünk, de olyan nagy lángolás nem volt. A szex rendben működik. Hasonlókat szeretünk az ágyban is, a vágyaink megegyeznek, de nem a szerelem az, ami felizgat benne. Csak érintkezek egy meztelen nővel.

Ami a probléma, hogy felvetette nem rég, hogy házasság, meg ilyenek. Látta, hogy hezitálok, talán osztatlan lelkesedést várt. Nem ez lenne a helyes lépés. Akkor mi stimmelne ehhez? Elmondani neki most, mit érzek és mit nem, aztán majd ő dönt? Aztán rajta múlik, meddig akarja ezt így. Vagy simán csak szakítani, minden magyarázat nélkül

( neki lenne jobb így) . Szóval, működik aminek működnie kell, a felszínen, de úgy érzem, hogy csak kellemesen elvagyok vele. Így meg nem megyek bele házasságba. Most arra gondolok, hogy milyen lesz 5 év múlva? Mert ha ketten ülünk egy helyen és nézem ahogy issza a kávét, rám mosolyog, vagy csak áll a fürdőszobában, semmit nem mozdít meg bennem.          

 

 

49 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9015312978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Amante 2019.11.19. 08:33:59

A házasságok nagy része így működik, az is, ami eredetileg szerelemből köttetett.
Ha mégis többre vágynàl ennél, megpróbálnád úgy, h érzel is valamit a nős iránt, akkor hajrá! Beszélgetés, összepakolás. Szó nélkül lelépni gáz, bár manapság divatos.

Heinrich Spitzvogel 2019.11.19. 09:14:40

Jol erzed, hogy nem szabad elvenni, es nem azert, mert nem vagy bele szerelmes, hanem mert nem bizhatsz meg benne tobbe. A felrekurast irtad le eloszor, nem veletlen.

God Harald 2019.11.19. 09:23:07

“Ő egyszer, még az elején félrelépett”

A nők agya másképp dolgozza fel a tér-idő összefüggéseit. Te azt hiszed, hogy megvan a pozi, de szerinte még csak pinabojtár vagy. Esetleg már intubáltad párszor, ő meg már az esküvői csokrot tervezi. De normális ember ezt a helyén tudja kezelni.

MittuDomain 2019.11.19. 09:26:21

A nő sosem bocsájtja meg neked férfinak hogy megbocsájtottad a félrekúrását :)

PPK™ 2019.11.19. 09:33:45

A gádzsid szemszögéből nézve érthető, ha balfasz férjjelöltnek tart, hisz' minden történés erre enged következtetni: következmények nélkül félrebaszhatott már az elején IS, tükörsimán cseverészhet (aka. flörtölhet) a jelenlétedben másokkal és kérdőre vonhat, ha te cseverészel el egy másik sunával, valamint a szőnyeg szélre állíthat a kiosztott lájkjaidért is.

Ha rendeznének világbajnokságot a shit-teszteken elhasaló "férfiak" számára, aranyapám te reális esélyekkel szállnál harcba az aranyéremért.

Ő azzal nem volt tisztában, hogy ezek _nem csak_ azért történnek, mert balfasz vagy, hanem azért is, mert egyszerűen nem érdekel a kapcsolatotok és az újdonság hangyafasznyi varázsát leszámítva ő sem mozgatott meg benned semmit soha.

Az külön priceless baszd meg, hogy azon vacillálsz, hogy növessz-e gerincet és megmondd neki a frankót, vagy csak simán válj köddé :D

Igazából sok tanácsot nem lehet adni. Írnám én, hogy legyen faszod és állj elé, mert kábé halottnak a csók. Írnám én azt is, hogy egy férfiember számára kurva mindegy kell legyen, hogy mennyire és milyen szinten szereti az aktuális csaját és hogy már az elején tudtára kell adni neki, hogy dugja fel magának a buzi tesztjeit, mert fasz hiányában lövésed nincs miről beszélek.

Szóval nehéz eldönteni, hogy ebben a kapcsolatnak csúfolt nagy rakás szarban kettőtök közül melyikőtök a nagyobb jellemhulladék.

Ja, még annyit, hogy a világi cimborám szerint az a szerelem egy férfi számára, mikor egy adott nőt szívesebben baszik, mint az összes többit - érdemes átgondolni ;-)

2019.11.19. 11:05:18

@PPK™:

A poszt uncsi, de hálisten nektek mindig sikerül feldobni a hangulatot, végiggondoltam, amit írtál, a hörcsögöm szerint:

*megcsalás az elején: amikor a 3. randin még csőröztek, és a pasi beleélte magát hogy hú ez aranylik lesz, de hát mivel még semmi se történt, másvalakivel is ismerkedett a csaj. Talán összeköltözés előtt stb. "még az elején"-és az mi?!

*a pasit hót nem érdekli az egész, minek van ott a csaj? Na?! Csak nem-finoman fogalmazok-háztartást vezetni

*azért nem érdekli a pasit, ahogy mondani szokták: nem mozgat meg semmit, mert a reményteli rózsaszín ködben (már ha volt) még azt hitte, hogy talán cumibajnoknővel futott össze, de ezek szerint nem, és itt most vissza lehet kanyarodni az előző pontra

*"Ja, még annyit, hogy a világi cimborám szerint az a szerelem egy férfi számára, mikor egy adott nőt szívesebben baszik, mint az összes többit - érdemes átgondolni ;-)" hát igen, mondtam én hogy a vákumszívóhatás itt a lényeg.

*hogy a csaj miért akar esküvőt?
még ő sem tudja hogy nem kéne, különben is hallgasson a bölcsek szavára, akik szerint ilyesmiről ne is álmodozzon, amíg nem lesz feketeöves cumibajnok.

Azt hiszem mindent sikerült leírnom :o)))
;) <3

VOGAben 2019.11.19. 11:11:12

Kutyából nem lesz szalonna. (Dagadt kutyából sem...)

2019.11.19. 11:14:58

Igen. Mit sem érnek az ódivatú asszonyi erények. Az egy ami fontos a maximális szívóhatás, de az meg a másik, hogy savanyú cukorkát se szeret mindenki szopogatni ám... xD

PPK™ 2019.11.19. 11:18:12

@PlüssCicus: ezúttal is kint vagyunk veled a vízből... :D

Josagos 2019.11.19. 12:37:09

Szerintem a csaj sokkal emberibb, mint a kérdező, aki nem tud élni. Vedd el, de tulno rajtad
10 év múlva és kibasz az életéből. Megérdemelten.

Womb Rаider 2019.11.19. 12:40:56

"Azt soha nem értettem, hogy a nők miért lennének kevésbé vétkesek a félredugásért, holott pont nekik van ebben elszámolni valójuk. "
?

" Szeretem, de nem vagyok belé szerelmes."
..csak dugni szereted? Az is valami :)

" Elmondani neki most, mit érzek és mit nem, aztán majd ő dönt?"
Az is döntés (részedről) hogy felvállalod az vele kapcsolatos érzéseidet/azok hiányát. Most őszintén? Mit bukhatsz? Egy bejáratott suncit? ;)

"Szóval, működik aminek működnie kell, a felszínen, de úgy érzem, hogy csak kellemesen elvagyok vele."
Valójában a szexen kívül semmi sem működik, bár másutt még az sem. Szóval ez egy félig tele pohár is lehet akár.

Ha többre vágysz vagy félsz felvállalni ezt a fél poharat, úgy légy bátor, húzd ki a kukid, töröld meg (ne a függönybe) és kezdd meg a leválási tárgyalásokat. Légy férfi!

Mancilla Pectoralis 2019.11.19. 13:00:08

@PPK™: Elolvastuk a férjemmel és egyetértett:-D "Ja, még annyit, hogy a világi cimborám szerint az a szerelem egy férfi számára, mikor egy adott nőt szívesebben baszik, mint az összes többit - érdemes átgondolni ;-) ". Az ő fordításában: Minden nőt megdugni,de egyet különösen gyakran, és azt nem szeretné az ember ha más is megdugná azt a hölgyet -az lesz a feleség:-D

2019.11.19. 13:10:10

*-*
Jajj, ez különben is a ti napotok!

<3
<3

JOKE21 2019.11.19. 14:53:37

Igen ma férfinap van, nemzetközi... de szerencsére az a posztolok nagy többségét nem érinti, mert ahogy olvasgattam közülük szinte mind paraszt és bunkó. Nah mindegy akkor ma csak én ünneplek...:D:D:D

Örömhernyó 2019.11.19. 15:00:13

Megcsalt, te meg amúgy se vagy szerelmes.
Házasságra gondolni se szabad ilyen helyzetben.
De őszintének lenni se. Valahogy ki kellene húzni addig, amíg találsz egy másik nőt, akibe szerelmes lehetsz. De ehhez aktívan kell keresni, ami nem könnyű, ha a barátnőd folyton leállít, amikor más lányokkal beszélsz.
Szakítani nem muszáj még, ha nem zavar különösebben a jelenléte, akkor dughatod még évekig. A legtöbb házasság pont idáig jut el 3-5 év alatt, egymás mellett élnek a felek, de szerelem, lángolás az nincs. A szex kielégülés egy ismerős testtel.

PPK™ 2019.11.19. 15:12:12

@JOKE21: el vagy tévedve. Nem a balfaszok világnapja van, hanem a Férfiaké.

Tehát téged ez értelemszerűen nem érint.

JOKE21 2019.11.19. 15:13:57

Ez biztos valami helyi humor, mert még nem tudtam rajta nevetni, de majd olvasom még a hozzászólásaid hát megy majd...:D

EGY a Queen 2019.11.19. 16:48:31

@Örömhernyó: nagy jellembajnok vagy te is öregem,szóval azt bírod tanácsolni a csókának,hogy vegyen el még pár évet a gádzsi életéből,akivel amúgy már most is tudja,hogy úgyse lesz semmi,amíg átliánozhat egy másik pinára.Hogy addig a csaj órája ketyeg,oszt szarrá van alázva,hazudozva neki,az mit számít,ugye? Mi vagy te,valami nő,baszod?

Örömhernyó 2019.11.19. 16:54:09

@EGY a Queen: A csaj csalta meg a pasast és azóta is csak a csajnak szabad flörtölni más pasikkal. Azt is tanácsolhatnám, hogy rögtön szakítson a csajjal a posztoló. De egyesek szerint ez is geciség lenne.
Vegye el feleségül? Miért is ne, a házasságok úgyis ilyen langyos egymás mellett éléssé alakulnak egy idő után.

EGY a Queen 2019.11.19. 17:21:09

@Örömhernyó: és??? Ha a csaj egy jellemhulladék,az morálisan mentesíti a másik felet a korrektségtől? Magam miatt vagyok korrekt/erkölcsös/normális ,hogy a tükörbe tudjak nézni,nem kibúvókat keresek,hogy miért NE legyek.. persze,vegye feleségül,egyre jobb ötleteid vannak bazdmeg.
Meg rögtön csinálja is fel,ha már nekik szar,legyen még egy gyereknek is,mi?
Édesfaszom..

Andy73 2019.11.19. 19:39:52

Lehangoló történet. Nagyon sivárnak tűnik ez a kapcsolat, mindkét részről, és még le is írod, túlságosan is részletesen.
Sokan szokták mondani, hogy minek a papír, nekünk nem kell. Szerintem nektek se. Nem is értem, hogy merült ez föl egyáltalán nálatok. Változtatna bármit is?
A házasság sokkal komolyabb dolog ennél, és lehet, hogy tényleg nem mindenkinek való.

MEDVE1978 2019.11.19. 21:51:42

Aha. Megszokásból vagytok együtt, eléldegéltek egymás mellett. Legtöbben jó pár év házasság után jutnak el erre a szintre és még akkor nincs ott a legnagyobb szex- és intimitáskiller, a kölyök sem. Szakítsatok vagy mond meg neki, hogy nem várhat többet a kapcsolattól. Így legalább ő is tisztában lesz vele, hogy csak a punciért vagy vele, meg mert jól elvagy és aztán nem kezd el sértődgetni, hogy már ketyeg a biológiai óra, te meg nem akarsz lépni. Bár az elég gáz nő, aki egy ilyen kapcsolatból nem lépne ki...
Egyébként nyugodj meg, mert van olyan, hogy nem szerelmi házasság, csak az is kölcsönös bizalmon, tiszteleten és szereteten alapul, tehát ebben az esetben nem jöhet szóba.

2019.11.19. 23:23:32

@Örömhernyó: Két dolgot nem tudni:
Mit takar a megcsalás?
Mit ért like témában más pasi alatt?@EGY a Queen: Tanulópénz. Van ilyen.

2019.11.19. 23:27:52

@EGY a Queen: Ja és igen onnan tudni, hogy valakit nem érdekelsz (mármint nem te, érted), hogy k unalmas lesz a közelében lenni, ez a legfőbb jel. Ilyenkor olyan a helyzet, hogy ahhoz képest egy döglött hal kész lézeres diszkó party.

2019.11.20. 01:29:42

@EGY a Queen: Te lettél a szememben a tegnapi és a mai nap sztárja. Remek kérdéseket tettél fel és pont jól. Kösz :)

tavaszihóvirág 2019.11.20. 03:02:40

Ne raboljatok egymas idejet. Mi ertelme van egy langyos semmilyen kapcsolatnak? 19 eve vagyok hazas, de basszus jobban eg nalunk a tuz mint nalatok. Az ilyen langyos eletnek semmi ertelme. Szakits vele, legyel egyedul, es talalj ra valakire akit igazan szeretni tudsz. Ennyi..nem.olyan bonyolult. De ha csak a kenyelmes szex miatt ebben maradsz akkor sosem.lesz normalis kapcsolatod. Normalis no aki nem alazza magat ugysemmegy bele a szeretosdibe. Szakits es amig nem jon az igazi addig marad a jobb kezed.

2019.11.20. 04:50:43

Játék hímsoviknak és nősoviknak :)
Keressetek tükrös idézeteket és mikor kiakad az agy... akkor az a győztes, aki talál hozzá valami lamúros dolgot, és akinek ez nem sikerül, az nem szerelmes :P

Örömhernyó 2019.11.20. 06:33:30

@EGY a Queen: Nyugodjále!
Én is voltam olyan kapcsolatban, ami szerelemnek indult, de részemről elmúlt eg, éven belül. Ennek ellenére 2 éves lett a kapcsolat és én szenvedtem benne jobban. Aztán olyan helyzetet teremtettem, hogy a lány ki kellett, hogy dobjon. Nem csaltam meg, nem követtem el ellene semmi aljasságot, csak több időt töltöttem a haverjaimmal, mint vele.
Előbb kellett volna szakítani, de sajnáltam őt és ő jobban ragaszkodott hozzám, mint én őhozzá. De a szerelem elmúlt és a csaj anyjának befolyása is nyomasztó volt (minden este egy órát beszéltek a semmiről telefonon). Aki azt hiszi, hogy a nemszerelmes félnek ez könnyű, az téved. Ja, a lánnyal a házasság-gyerek-közös hitel szóba se került, mert mindketten elsőéves egyetemisták voltunk.
A lány ma már kétgyermekes anya, hozzáment egy olyan faszihoz, aki valójában mindig is az esete volt (hosszú hajú rocker kinézetű csávó).

Örömhernyó 2019.11.20. 06:35:19

@PlüssCicus: Félredugásról van szó. A poszt szóhasználatából kiderül. Tehát a csaj félrekúrt. Ennél nagyobb, konkrétabb megcsalás nem nagyon létezik.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2019.11.20. 07:20:16

Azt hiszem megöregedtem.
Bezzeg az én időmben, ez úgy volt, hogy: szerettük egymást, együtt voltunk, aztán nem szeretett, megcsalt, kirúgtam. Fel sem merült bennem, hogy egészségügyi torna miatt együtt éljek valakivel.
És igen, a nők általában szeretnenek családot, társat, gyerekeket, és rohadtul nem mindegy az idő. Ha ő hozzád akar menni, akkor valószínűleg szeret. Ha az elején megcsalt..te kétévig elviselted, mert ingyen pina, takaritono járt hozzá? Te egy vadbarom vagy, és remélem a csaj hamar rájön, és kiteszi a szűrödet. Drukkolok.

God Harald 2019.11.20. 08:33:08

@batgirl: azt hiszem megöregedtél:))) Ma már nem így megy.

Womb Rаider 2019.11.20. 08:56:06

@PlüssCicus: " Akkor elképzelem úgy, hogy valszeg a csajnak volt egy mondjuk 10 (ahol mondjuk már tegyük fel 3-an ápolgatták, 4-en sorukat várták, 1 megunva, 1 meg epekedik és még 60 évesen is arra gondol hogy de szép is volt a julis, de olyan éteri szépség, hogy senki se mehetett a közelébe mert ő nem olyan volt á...) fős udvartartása, "

Én azt szoktam képzelni, hogy a Nap felületén sétálok.. tök jó! Mintha egy bazinagy padlófűtéses Nappalid lenne :)
@Örömhernyó:

"Tehát a csaj félrekúrt. Ennél nagyobb, konkrétabb megcsalás nem nagyon létezik. "
Ez pöttyet azért komplexebb.. de tény, hogy nem elegáns megoldás. Ám hallgattassék meg a másik fél is.. mielőtt akasztunk.. nehogy rossz nyakba kerüljön kötél.

Cpt. Flint 2019.11.20. 14:01:05

Kedves posztoló!

Esetleg kísérelj meg öngyilkosságot! Amennyiben nem sikerül, magasabb erkölcsi szintről oszthatod meg a lánnyal, hogy csak azért tetted, hogy ne kelljen boldogtalanná tenned a szakítással, mert sajna!... nem vagy belé szerelmes.
Ha meg sikerül a szuicidum, akkor végleg megszabadulsz a kis szaros életed összes problémájától, és talán a társadalom is jobban jár.

Igazából kurvára nem értem az egészet... miért kellene nektek összeházasodni? Hogy legyen örökös, aki megmenti a bárói címet? Vagy a hozomány miatt, hogy megmenekülj a kártyaadósságodtól, mielőtt érvényesítik a váltót a birtokodra? Esetleg 82 éves vagy és ápolónőre van szükséged?
Nem szereted, az írásodból soha én még azt is valószínűsítem, hogy nem is igazán kedveled. Valójában nem tudtad megbocsátani neki a megcsalást. Mi a szarért vagytok még együtt? Hidd el, fellélegzel, ha szétmentek végre!
Úgyhogy emeld fel a segged, köszönj el a csajtól és keress másikat, vagy legalábbis teremts lehetőséget egy másik nőnek úgy dönteni helyetted, hogy te leszel a párja (valameddig)...

2019.11.23. 10:15:57

@PPK™:
még ehhez a hibátlan gondolatmenethez hozzá tenném hogy jókedélyű szellemírónk aki ezt a postot össze izzadta hibátlanul bele talált az ilyen faszjancsik társadalmi csoportjába. mert valóban létezik rengeteg ilyen balfasz tóni,
DE azt elbaszta a sztoriban hogy az ilyenekkel szinte sose maradnak 2 évig az ilyen nők, de ha mégis akkor semmi képpen nem akarnak hozzájuk menni!

Eleve kockázatos lépés az, hátha felnyitja valami tökös csaj az ilyen pasi szemét a kapuzárási pánik előtt és 10 év után miután pár gyereket megcsinált a csajnak simán otthagyja pofára ejtve az addigra formáját és vonzerejét vesztett csajt, szóval ilyenektől zsigerből elzárkózik az ilyen mocskos érdekpióca hajlamú ribanc. A sztori innentől hiteltelen.

Viszont egy filozófiai kérdés még mindig megválaszolatlan maradt, mi az a motiváció ami arra viszi az ilyen nőket hogy megálljanak egy ilyen balfasznak és akár pár hónapig is szopja a puha pöcsét a nyomorék bétának? mert az kizárt hogy anyagilag annyira megtámogatja a csajt hogy az ilyeneknél ne lenne jobb alternatíva.

Persze mellette lehet egyik szerető faszáról ugrálni a másikra és velük kiélni a nők zsigeri ösztönét a kielégülésre, hogy megalázva és elnyomva érezzék a semmirekellő fejüket, közben jól tudják hogy egyik ilyen keménytökű suttyó nem maradna meg mellettük sokáig, szóval közben azért kényelmes körülmény a biztonságos béta józsi ragaszkodása és lakása ahova mindig haza lehet repülni.
De azért a nők többségében a gerinc tervezett helye is hiányzik és nem is csinálnak erköcsi kérdést ebből. Mert ugye a pináért cserébe ezt úgy hiszik megengedhetik maguknak.

2019.11.23. 10:33:34

@Örömhernyó:
őszintén, hogy a faszba képzelhetik egyesek hogy 4-5 év után is szerelmesek tudnának lenni a másikba, mikor legkésőbb 2-3 év után az már kihűl.

Ezt a körülményt figyelembe véve is azt kell mondjam az embert nem monogámiára teremtették, nem normális az hogy 10-20-30 évig ugyanannak az unalmas idegesítő valakinek a pofáját bámulják sokan miközben egymás agyára mennek, pl a rokonságomban is szenvedő szemtanúja vagyok az ilyennek.
Meg annak is hogy lehet valakit átbaszni évekig aztán pofára ejtve ott hagyni a legnagyobb szarban, de még mindig ez a kevésbé ártalmas eset, mert ott a lehetőség hogy más mellett talpra álljon.

A mai értelemben vett házasság nem egyéb mint hosszú távú hitel megosztás érdekből valakivel akivel dugni is lehet mellette. Esetleg a végképp eltévedt alakok gyereket is csinálnak azzal a valakivel.

@EGY a Queen:
te mami te csak fogd be a herpeszes pofádat, hány olyan balfasz van akinek valami érdekpióca ribanc elvette a fél életét és a végén kitalálja hogy nem kellesz és ott hagyja kisemmizve?

te fordítva ülsz a lovon kispofám, bármikor leléphetne ez a kurva is csakhogy nincs kihez, mert mindenki csak ürítő edénynek használja, mert többet nem ér, és egy betört balfaszt minek cseréljen másikra akit még meg kell dolgozni! Nem kényszer egyik oldalról se a disznótor, na meg az ilyen kurva jobban teszi ha nem veteti el magát senkivel, mert bárki rosszul járna vele, gyereket meg pláne nem kéne szülnie mert az a kurva kölök is csak egy eszköz lenne a repertoárban a faszi irányításához.
süti beállítások módosítása