Már az átlagos nők is menekülnek az elköteleződés elől

2020. február 17. 07:56 - csajokespasik

       

                „Nem hiszem, hogy nagyon sarkítom a dolgot, ha azt mondom, hogy a nők többsége tudattalanul is a nehezen megszerezhető pasikra hajt, akik nem is akarják őket igazán” - Merész kijelentés, bár nem alaptalan, hiszen egy megközelíthetetlen férfi érdekesebb, izgalmasabb a folyamatos kihívások világában, és legalább lesz min gyötrődni is.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

26 éves férfi vagyok. Nem rég ért véget egy kapcsolatom egy 32 éves nővel. Röviden, a jó dolgokban velem volt, a rosszakban nem volt annyira partner, nem is nagyon vállalt fel, de voltak egyéb tényezők is. Kölcsönadtam neki egy tízest és elfelejtette visszaadni, amikor meg hónapok után finoman szóltam neki, megbántódott, hogy vissza merem kérni, hogy egyáltalán számon tartom az ilyet, majd a szememre vetette, hogy miért nem szóltam hamarabb. Végül nagyobb lett a változás utáni vágya, mint a szerelme. Azt mondta, elnyomva érzi magát – ez meglepett, de már tudom, hogy csak egy hatásos női lezárás volt. Őszintén, annyira nem is bántam.        

       

               Azt mondják, hogy főleg az alfahímek menekülnek az elköteleződés elől, de szerintem már az átlagos nők is ugyanúgy – persze egyéni értékítélet, hogy ki számít átlagosnak, és ki átlag felettinek, de amikor egy nő egy olyan típusú férfi mellett köt ki, aki, enyhén szólva, nem az álmai lovagja, az arról árulkodik nekem, hogy magát sem ismeri, nincs tisztában a valós igényeivel.

Véleményem szerint nem szereti magát eléggé, úgy érzi, nem érdemel meg egy komoly kapcsolatot, ami harmonikus és kiegyensúlyozott. Azért már neki is tenni kell. Inkább egyből valaki olyannak az ágyába ugrik, aki viszonylag vállalható, magabiztos, és mindig azt mondja, amit ő hallani akar. Így találkozik két hazugság, és így magukat is lejáratják maguk előtt. Ez mégsem lehet a jó irány.

Nem hiszem, hogy nagyon sarkítom a dolgot, ha azt mondom, hogy a nők többsége tudattalanul is a nehezen megszerezhető pasikra hajt, akik nem is akarják őket igazán. Mert az úgy már érdekes, kihívás, izgalmas, lehet közben gyötrődni. A komoly kapcsolatok meg bonyodalmaktól mentesek, így nekik nem érdekesek.

Mindkét nemnél van munka a párkereséssel, méghozzá olyan, ahol a komfortzónán kívül kell mozogni. És olykor mindkét oldal panaszkodik, hogy a másik nem fordít elég energiát arra, hogy megismerje őt - ezt annyival egészíteném ki, hogy már ott tartunk, hogy arra se fordít kellő energiát, hogy megismerje önmagát, pedig úgy már alapból nagyobb hatásfokkal tudna rajta lenni a dolgon.

Sajnos sok nő is bekajálta azt, hogy ma már csak az tud érvényesülni, aki minél kirívóbb, figyelemfelkeltőbb, és kihívóan öltözködik, kihívó a testbeszéde, és a viselkedése is feltűnő. Szerintem meg egy csendesebb, nyugodtabb nőnél nincsen ideálisabb és szebb. De ez még a harsány nőknél is csak látszat, megerőltető nekik normálisnak lenni - lennének ők normálisak, de a neten azt olvasták, hogy az nem jövedelmező, mert a Végzet Asszonya az mindig lehengerlő... Nem kell meghódítani, majd ő hódít meg téged. Csakhogy egy kiüresedett lelkű, önmagát megjátszó nővel nem lehet kapcsolatot fenntartani sokáig.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7515477802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása