Egy virtuális barátnő valóban ártalmatlan ?

2020. április 09. 07:56 - csajokespasik

       

               „Gondolkodom, hogy meglépjem-e azt, hogy én is beszélgetek más pasikkal, régi ismerősökkel, hogy ő is megtudja, milyen érzés ez” – A pasi jó ideje chat-el egy nővel, ami csak a párját zavarja, aki nem érti, hogyha valóban olyan ártalmatlan ez az egész, mint ahogy a férfi állítja, akkor miért titkolta sokáig?         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nehezen átlátható, és talán nem is a megcsalás a jó szó rá, de ha nem az, akkor mi? Tavaly ősszel derült ki, hogy a párom (41) chat-en át tartja a kapcsolatot egy nővel. A mai napig. Először azt mondta, hogy ő csak egy régi ismerőse, aztán kiderült, hogy élőben még sosem látta. Akkor milyen ismerős is ő, akivel napi szinten kell diskurálnia? Állítólag csak semmiségekről beszélgetnek. Egyszer azt mondta, hogy nem Magyarországon él, máskor meg azt, hogy mégis, meg is nevezte a helyet... Ha olyan ártalmatlan ez az egész, akkor miért titkolta és miért hablatyol?        

       

               Hosszasan írdogál neki, ...azért egy férfi előbb-utóbb kíváncsi lesz, ...szóval, el kéne hinnem, hogy nem akar vele találkozni egyszer? Van ilyen, aki csak levelezni akar?

Vagy csak én fújom fel? Azt mondja, ne rágódjak rajta, barátkozni szabad, és nem olyan tróger, hogy így ismerkedjen. Hát, akkor mire is gondoljak? Miről beszélget vele, amiről velem nem tud? Melyik nőt nem zavarná, ha a párja mindent egy másik nővel beszélne meg, akivel még ha nem is fizikailag tartja a kapcsolatot.

Mivel nem ülök ott mellette, azt beszél vele amit akar és felém is azt kommunikál, amit hallani akarok és megnyugtat. Mit kéne tennem? Letiltanom róla? Gondolkodom, hogy meglépjem-e azt, hogy én is beszélgetek más pasikkal, régi ismerősökkel, hogy ő is megtudja, milyen érzés ez. Vajon akkor is ártalmatlanságnak fogja e érezni?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3415600104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása