Két hónap után akart volna mindent

2020. június 30. 07:57 - csajokespasik

       

                „Amiatt érzem rosszul magam, hogy valahol most duzzog, és engem hibáztat, pedig én őszintén és minden tejszínhab nélkül elmondtam a véleményem” – A pasi onnan tudta meg, hogy kár volt őszintének lennie a barátnő családozós terveivel kapcsolatban, amikor a beszélgetést követő napokban szakított vele.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem rég hagytunk abba egy 2 hónapos kapcsolatot, mert a lány már összeköltözést meg családi terveket szövögetett, amit nagyon korainak tartottam. Bár csak elméletben, de állandóan téma volt nála. Visszahallottam, hogy azt mondta másnak, hogy az ő hibájából szakítottunk, mégse áll velem azóta szóba. Ha írok rá, egy-egy mondattal leráz. Szerintem mindkét oldalról nézve kockázatos, ha azok fantáziálnak komolyan családalapításról, meg költözésről mindössze két hónap után, akiknek hosszútávú kapcsolatuk ugyanúgy kevés volt, akárcsak szexuális élményük. Mert nála ez volt a helyzet.        

       

               A kapkodás elég jellemző rá: ő olyan, hogy mindig rohan valahova, ha nálam volt, már tudtam, mikor mondja, hogy mennie kell. És amiatt érzem rosszul magam, hogy valahol most duzzog, és engem hibáztat, pedig én őszintén és minden tejszínhab nélkül elmondtam a véleményem. Én őszinteséggel megtisztelem a másikat, nem pedig üres ígéretekkel meg halogatásokkal hülyítem. Lehet, hogy szégyelli most magát, azért nem áll szóba velem, mert több mindent belátott.

Vagy egyszerűen engedjem el ? Amikor utoljára láttam, azt hittem, ezt az egészet kulturáltan megbeszéltük, és ő is belátta, de az, hogy valójában neheztel rám, abból derült ki, hogy szakított velem utána pár nappal telefonon. Tényleg a kussolás lett volna a helyes hozzáállás?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5715974276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása