Az ex nője miatt szakítottunk

2020. július 07. 07:52 - csajokespasik

       

                „Én nem akarok feltételeket szabni, hogy kivel találkozhat és kivel nem, elvégre felnőtt ember” – A pasi titokban a volt nőjével találkozgatott, és amint kiderült otthon, azonnali szakítás lett belőle. Posztolónk szerint nem érdemes exekkel személyesen találkozni, elég lenne a Facebook-on tartani a kapcsolatot – lehetőleg ott se sűrűn.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mindig is az volt a benyomásom, ha valaki írásban vagy élőszóban nagyon taglal valamit, az valahol büszke rá, de esetemben nekem erre semmi okom: tényleg érdekelne kívülálló véleménye.

Story: A párommal már esküvőt tervezgettünk, meg sok mindent, de csak nagy vonalakban, távolról, semmi konkrét időpont, amikor bekavart a volt barátnője. Eleinte csak néha-néha hallottam róla, aztán már egyre ritkábban, ami mögött valószínűleg az állt, hogy vagy nem mondta el a párom, vagy tényleg nem jelentkezett a csaj.

Nem akartam ellenőrizgetni, nem az én stílusom, még olyanokon is gondolkodtam, hogy legyek távolságtartóbb és hagyjak neki teret, de aztán történt egy csúnya lebukás, amikor nekem azt mondta, hogy az anyukájához megy, de kiderült, hogy a csajjal találkozott. És ezt már régóta művelte. Amikor ezen kicsit kiakadtam, azt mondta, pont ezért nem mondta el, mert tudta, hogy így fogok reagálni.        

       

               Szerintem nincs olyan, akinek tetszene, ha azzal az emberrel találkozol, akivel szexuális és érzelmi életet éltél egykor, és mindezt titokban, ...Ez nekem az ellenkezőjét mondja.

Még azt is elmondta, hogy a csaj azt mondta neki, ha ő anno nem kúrja el a dolgot, most ő lehetne az én helyemben... A lényeg, hogy szakítottam vele. És emiatt. Ő később olyanokat írt, hogy szerinte nem lett rendesen lezárva, mert egyszerűen csak nem kerestük egymást utána. Ő bevallotta, hogy szégyellte magát.

Amikor megkérdeztem, hogy összejött-e az exével és sikerült-e az újrakezdésük, ő halálosan megbántódott, hogy ne vicceljek, minek nézem őt, és nyomatékosította, hogy végleg megszakított vele minden kapcsolatot.

Most az van, hogy mindenáron találkozni akar, de nem tudom, lenne-e értelme? Én nem akarok feltételeket szabni, hogy kivel találkozhat és kivel nem, elvégre felnőtt ember, TEHÁT neki kéne belátnia saját magától, hogy nyilvánvaló, hogy nem találkozunk szakítás után személyesen exekkel... Lehet erre használni a Facebook-ot, minek kell többször és személyesen találkozni, ha nem akarunk már semmit egymástól?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4015986504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása