Most szeretve vagyok, vagy csak kihasználva?

2020. augusztus 04. 07:52 - csajokespasik

       

                „A lány rendes, nem irritáló és mindenből kiveszi a részét, ami a házimunkát illeti, az a kérdés mégis minden nap ott lebeg a férfi fejében.” – Nevezetesen: miért csak akkor mutatott érdeklődést az addig csak lakótárs csaj a pasi iránt, amikor az ki akarta rakni a lakásából?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Adott egy férfi meg egy nő, mindketten a harmincas éveik elején. Sokáig csak barátság volt köztük, aztán a lánynak nem volt hova mennie (haza vidékre, vagy marad a főváros, de nem volt kinél lakni) és a férfi felajánlotta, hogy lakjon nála, még kisebb pénzekkel is támogatta, amit a lány visszautasított, majd elfogadta, de mindig megadta. Van munkája, de nem túl jövedelmező. Amikor a férfinek szüksége lett volna arra a szobára, ahol a lányt elszállásolta, elkezdte finoman kérdezgetni, hogy miként áll a lakáskereséssel. És ezután nem sokkal a lány határozottan közeledni kezdett a férfihoz, akinek nem volt ellenére, hiszen egészséges, ereje teljében lévő hím.        

       

               Ennek a, nevezzük kapcsolatnak, még nagyon az elején járnak, és jó is minden, viszont a férfi agyában elég sűrűn fordul meg a kérdés: vajon ez az egész csak azért alakult így, mert a lány veszélyben érezte a helyzetét? Csak a lakhatás miatt alakult így? Ezt a kérdést természetesen sose fogja neki feltenni, de elfelejteni sem tudja.

A lány rendes, nem irritáló és mindenből kiveszi a részét, ami a házimunkát illeti, az a kérdés mégis minden nap ott lebeg a férfi fejében. Belegondolt, hogy valakit akkor lehet naivnak nézni, ha naivként viselkedik. Akkor ő most az?

A kihasználás csúnya szó, és ebben az esetben talán nem is érvényes. Hogy saját érdekét nézve szemfüles volt valaki? Meglehet. A férfi egyik ismerőse, akitől véleményt próbált kérni, azt mondta, hogy mindig is a férfi dolga volt a barlangkeresés & fészekrakás, és ne törődjön mással, örüljön annak, ami kialakult. Ez a vélemény egy nőé.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1716103176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása