A pasim kuplerájban él

2020. szeptember 25. 07:29 - csajokespasik

       

               A kapcsolat működik, csak az egyik helyszíne nem: Levélírónk arról panaszkodik, hogy a pasija lakása gyomorforgatóan zsúfolt, és semmi esély arra, hogy ez változzon, mert a párja képtelen belátni, miért is jó a rend.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

üdv,

volt már téma sokszor, hogy miként lehet a másikat megváltoztatni, illetve rávenni arra, hogy olyat lásson be, ami neki is csak az előnyére volna, és ez is egy ilyen írás lesz.

Zsúfolásig van a lakása mindenfélével, mintha az éves lomtalanítást félreértve, nem ki, hanem behordta volna a cuccokat. Van ugyan pár értékes régisége, meg számítógépek, de nem tematikusan elrendezve, vagy csak egyetlen szobába felhalmozva, hanem szerte a lakásában. Szerencsére elég nagy lakásról van szó, van hely, de nekem mégis fullasztó ott lenni. Az előszoba falának színét például meg sem tudom mondani, mert nem láttam még. Amikor megkérdezem, hogy szerinte ez így szép, vállat von és azt mondja, aha.        

       

               Most piszkálni állandóan emiatt nem akarom. Két és fél éve vagyunk együtt és minden más működik. Nem vagyok rendmániás, beszólogatás helyett próbálok túllépni ezen – szó szerint, amikor a szőnyegen is nagyobb, oda nem való tárgyakat kell kerülgetni. Itt vendéget fogadni nem tud, bár a haverjait, akik néha feljönnek hozzá, nem zavarja, legalábbis ezt látom. Lehetne sznobnak nevezni, amiért így érzem, de én ezt az igénytelenséget nem tűrném el otthon. Ebből már kitalálható, hogy nem nála lakom. És részben emiatt. Mondjuk ha ez a gyűjtögetés összefüggésben lenne az anyagi helyzetével, még elnézném, de nincs ilyen problémája jelenleg. A hűtőszekrényét még nem is említettem. A tisztaságmánia sem jellemző rám túlzottan, de ez nem is arról szól, inkább egy alapról, hogy rendet tartson maga körül.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3916214418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása