Feleséget akar faragni belőlem...?

2020. november 26. 07:37 - csajokespasik

       

               „Ez idő alatt elviselt a kapcsolatunk két szakítást és két újrakezdést is. Még mindig szeretem, de egy kapcsolat ne abból álljon már, hogy hol működik, hol nem” – A csaj egy nála sokkal idősebb pasit választott, aki amúgy volt már egyszer nős. És ez a kapcsolat működhetne is Posztolónk részéről, ha párja nem lenne ilyen akaratos.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Igazából csak egy-egy rövid véleményre lenne szükségem, hogy ki miként látja ezt. Kb. január eleje óta vagyok együtt egy férfivel, aki nálam jóval idősebb. Nyár közepén jöttem rá, hogy nem olyan, mint aminek az elején mutatta magát, mindenben irányítani akar. Amikor még csak leveleztünk, azt írta, hogy a képeim alapján “nagyviláginak” tűnök, amit nem értettem akkor, k*rvásnak, vagy minek? Merthogy ezt még senki nem mondta rám, élőben sem, a képeim szolidak és visszafogottak voltak, és azt mutatták, aki vagyok. Aztán később elmondta, hogy csak rossz szót használt. Volt videóchat is, ami után már nem húzott ilyenekkel.        

       

                Az első találkozás tökéletes volt, minden kételyem elszállt. Aztán később, ha nyomós okkal nem tudtam vele találkozni, erőszakos volt a telefonban, meg írásban is. Nem hitte el, vagy nem értette meg. Olyanokat mondott, hogy na, ilyen minden nő. Én utálok veszekedni, de ő visz bele. Aztán ez idő alatt elviselt a kapcsolatunk két szakítást és két újrakezdést is. Még mindig szeretem, de egy kapcsolat ne abból álljon már, hogy hol működik, hol nem. Egyébként aranyos, értelmes, ad a külsejére, de ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy elképzelte, akkor borít mindent. Volt már nős, és egyik ismerősöm szerint engedelmes feleséget akar faragni belőlem. Ha így is van, rosszul fog hozzá... Egyik veszekedésünk után kinyitotta az ajtaját, hogy oké, menjek egy másik lakásba ezzel a hozzáállásommal... Hazamentem, ő meg egy óra múlva sűrűn kért bocsánatot. Én meg nem tudok rá ilyenkor haragudni. Miért nem lehet boldog és nyugodt párkapcsolatom vele?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3216302102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása