Könnyedén váltam meg a hercegnőtől

2020. december 01. 07:42 - csajokespasik

       

               A csajt mindenhova kísérgetni kell, önállótlan, viszont az anyjával úgy beszél, mint egy cseléddel. Gyereket sem szeretne a későbbiek folyamán, nehogy olyan idegesítő legyen majd, mint ő maga. Viszont igényes a ruhák és parfümök terén, mert nem a saját pénzét költi, hanem elkéri anyu vagy apu kártyáját.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Ez kb. két éve volt, és azért osztom meg, mert szerintem szórakoztató, esetleg tanulságos is, noha akkor én nem így éltem meg. Összejöttem egy 19 éves csajjal. Eleinte minden jól ment, majd akárhányszor találkoztunk, rögtön helyben elmondta, mi a gondja velem. Nem volt hatása rám, majd módszert váltott és állandóan oda lyukadt ki, hogy mindig mindenért ő a hibás, ő a rossz, neki az a sorsa, hogy egyedül maradjon. Volt, hogy normál hangnemben beszéltem vele, mégis rám szólt, hogy ne kiabáljak. Teljesen egyértelmű volt, hogy nem kiabáltam, buszon, szórakozóhelyen nem is szoktam. Már első alkalommal ment a csók, ölelés, simogatás, szóval nem üres lapra tettem fel mindent.        

       

               De mikor szép lassan azt láttam, hogy milyen életképtelen, elgondolkoztam, hogy a korábbi vádak tán alaptalanok. Nem tudott egy büfénél értelmesen kommunikálni, hogy mit szeretne, folyton elakadt, a háta mögött meg torlódott a sor. Egy BKV bérletet sem tudott úgy megvenni, hogy egyedül, legyek én is ott. Sok mindenre engem kért meg. Lassanként kiábrándultam, nem csak a határozatlansága miatt. Akkor ott nem mondtam semmit, mert még megbántottam volna.

Volt, hogy chat-en sokat beszélgettünk, reggeltől- estig minden nap, aztán találkoztunk és élőben meg feleannyit se. Hiába kérdeztem, meséljen, alig válaszolt, de volt olyan alkalom, hogy be nem állt a szája. Ő sok mindent másképp gondolt. Egyszer kijelentette, hogy sosem szeretne „kölyköt” , mert nagyon idegesítőek. Viszont igényes a ruhák és parfümök terén, mert nem a saját pénzét költötte, hanem elkérte anyu vagy apu kártyáját. Egyszer voltam náluk, bemutatkoztam a muterjának, aki egy kedves kis nő volt. A csaj eltűnt, majd amikor előkerült, tombolt és ordított az anyjával, hogy már megint hozzányúlt a szobájához, pedig csak ki lett takarítva a hercegnői lakosztály, ennyi történt. Nekem anyámmal nem ilyen volt a kapcsolatom, káromkodni sem volt szabad. Nagyon kínos volt, de nekem ez a jelenet sokat elárult róla.

A szakítás tűrhető része, hogy simábban ment, mint gondoltam, mert azt hittem, hőbörögni fog, hogy most ki fogja majd kísérgetni, de simán megírtam neki, hogy ne keressük egymást, ő pár levél után el is fogadta, hogy azért mégse menjen olyan simán.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7616310126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása