Mit jelent egy nőnél, ha mindenért engedélyt kér?

2021. június 15. 07:39 - csajokespasik

       

               Az új barátnő néha önmarcangoló, máskor meg alárendelt szerepekben érzi jól magát, így Levélírónknak alaposan feldobta most a labdát. A pasinak az a gyanúja, hogy a csaja domináns férfit szeretne, aki néha uralkodik rajta, és megmondja, mit csináljon. És ez talán fedi is a valóságot, ha bizonyos nőkre másfél üveg bor igazságszérumként hat.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

31 éves férfi vagyok. Nem vagyok kis darab, nem is gondoltam sosem, hogy én volnék a legtöbb nő ideálja. Mindig is a kategóriámon belül és a reális lehetőségeimhez képest ismerkedtem. Van most egy hölgy az életemben, úgy kettő hónapja. Együtt vagyunk, amennyit csak tudunk. Én állítólag minden szinten bejövök neki. Még nem sok történt köztünk, de a lényeg megvolt.

Azt kérdezte múlt héten, hogy elengedném-e egy házibuliba a barátnőjével... - engem a kérdés ugyanúgy meglepett, mint a stílusa, mert egyrészt, természetesen, másrészt meg az elengedném-e megfogalmazás szokatlan volt nekem.        

       

               Az a harmadik randink óta rendszeres, hogy egy helyen a kezembe nyomja az itallapot és azt mondja, rendeljek neki, amit akarok. Nekem ő nagyon bejön, mégis olyanokat mond néha, hogy ő menthetetlen...A rendszeres önsajnálatból, meg önhibáztatásokból már valamennyire kikúráltam, de a többit még csak nem is értem. Nyilván minden nő domináns férfit keres (ez a dolog ezt jelentheti nála, csak így nyilvánul meg?)

Nem vagyunk még hivatalosan egy pár sem. Neki sok dologhoz jó a hozzáállása, de arra rájöttem, hogy ő olyan férfit szeretne, aki eligazítja, meg kicsit uralkodik rajta, megmondja, mit csináljon. Tudom, hogy van ilyen típus. Ezt másfél üveg bor után ő is megerősítette, szerintem nem emlékszik rá. De én igen, és nem vagyok ilyen, bár valamelyest alkalmazkodó tudok lenni. Ha meg szeretném őt tartani, ilyenné kéne válnom? És ebben a kezdeti szakaszban elég sok ilyen engedélykérős dolga van... mert azt szereti, ha valaki határozottan megmondja neki, mit csináljon. Ez mit jelent? Főleg nők véleménye érdekelne.

Köszönöm:

B.          

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: randi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3016593898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása