A mostani párom mellett végre kiteljesedtem

2021. június 17. 07:38 - csajokespasik

       

               „Sajnos az előző kapcsolatom úgy ért véget, hogy az akkori barátom nyíltan elmondta, hogy más nő tetszik neki” – Egy igazi társ mellett te is határozottabb vagy és jobban kiállsz magadért, legyen szó egy zsarnok főnökről, vagy akár csak egy jó időben elengedett, stresszoldó káromkodásfüzérről.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Három év után kezdek olyan lenni, mint a párom, és ezt sikersztorinak írom.

Olyat már láttam, és nem tetszett, amikor egy férfi vette át a barátnője tulajdonságait, és lehet, hogy jól érezte magát úgy, de abszolút nem állt jól neki egyáltalán, teljesen kicserélődött. Én meg fordítva. Áprilisban hagytam ott egy munkahelyet, a társaságot meg a környezetet imádtam, de volt egy szemét főnöknőm, aki úgy vélte, ha mi hibázunk, akkor a k. anyánkat, de ha ő „ó, hát emberek vagyunk” – tipikus torz vezetői személyiségjegy. Amikor kiléptem, akkor éreztem, mennyire könnyebbek a napjaim nélküle.        

       

               Akkor láttam rá, hogy mit kellett elviselnem napi szinten. Ha nincs senki mellettem egy határozottabb jellem, ezt nem mertem volna meglépni és kiállni magamért. A régi énem semmiképpen.

Ő elég szabadszájú, és rám is ragadt belőle. Mellette lettek olyan visszatérő káromkodásaim, amiket sűrűn használok, holott előtte nem voltak. És igaz az, amit néha mondanak, hogy egy velős, jól elengedett káromkodással sok stressz vezethető le. De ez csak egy kis része a lényegnek, merthogy mások szerint is pozitívan változtam, mert határozottabb lettem, és már nem vagyok annyira befolyásolható, mint előtte.

 

Nélküle nem tudnék így kiállni magamért.

 

Sajnos az előző kapcsolatom úgy ért véget, hogy az akkori barátom nyíltan elmondta, hogy más nő tetszik neki, és azt hitte, az őszinteség jó, és ez nem viszi majd közelebb a szakításhoz. Más dolgokban is hazudott. Nem rendeztem jelenetet, hanem csendben, belenyugvóan szakítottunk. Mai agyammal akkor ezt már nem hagytam volna ennyire szó nélkül, mintha bevállaltam volna, hogy miattam van az egész.

A párommal sokkal többet és mélyebben éltünk már meg, mint a korábbiak bármelyikével. Volt, amelyik kifejezetten az önbizalmamnak ugrott neki, és ha belevágtam valamibe, azt mondta, úgysem fog sikerülni, belebukok, kinevetnek stb.., ő pedig mindenben támogat, még ha bizonytalan is a dolog, legfeljebb akkor higgadtan elmondja a véleményét. A főbb irányvonalaink eddig is egyeztek, és ő olyan, hogy a féltékenység eszembe se jut.

Netes társkeresőn ismertem meg, és nem is úgy álltam hozzá, hogy akarnék komolyat, csak egy beszélgetőtársat akartam, és engem is meglepett, amikor találkozni akart, pedig írásban sokat nyafogtam neki. A lényeg, hogy én sem gondoltam volna, hogy ez lesz és ilyen pozitív, építő hatást gyakorol majd rám.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2016596050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása