Még az érettségi tablómra is féltékeny

2021. augusztus 03. 07:48 - csajokespasik

A barátnő kicsit megsértődött, amikor Posztolónk közölte vele, hogy nem, nem fogja a női barátaival megszakítani a kapcsolatot, de nyugodjon meg, esze ágában sincs megcsalni. Lányok, ez így nektek miért nem megfelelő ?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy másfél éves kapcsolatról lenne szó, én volnék a férfi a történetben.

Egész nyáron nem voltunk sehol, de főleg ő tervezte, hogy ide meg oda is elmehetnénk, régóta tetszik neki, meg akarja nézni, nem is kerülne sokba, és reggel megyünk, este jövünk, szállásra se kell költeni. Nekem nem volt ellenvetésem, később ő gondolta meg magát, mindig valami közbejött. Erre mondtam, hogy közelebbi programban is lehet gondolkodni, amit mindketten szeretünk, végül egy vacsora lett belőle.

Kicsit messze lakunk egymástól, és talán ez is lehet az oka a változásának. Ő eleinte elfogadta, hogy nekem ellenkező nemű barátaim is vannak, de ez nem rég megváltozott nála. De mitől, amikor semmi oka nem volt rá? Most már zavarja. Amikor nálam járt, pakoltam és előkerült az érettségi tablóm, vagyis a fotóváltozata, és még az ott lévő nőkre is féltékeny lett, akikkel nem is tartom a kapcsolatot rég. Lehet, nála történt valami, vagy fél attól, hogy elhagyom, de az ő bizonytalansága miatt is bejátszhat a féltékenység.

Pedig ha valakinek, akkor inkább nekem kéne gyanakodnom, ugyanis elmesélte, hogy egyszer ő részegen megcsalta valamelyik exét. Én ezt nem értettem meg, de elfogadtam, mint a múltjának egy részét - én nem hiszem, hogy van olyan, hogy „véletlenül” meg „részegen” mintha ez elfogadhatóan indokolná a dolgot. Arra szerintem nincs mentség, a megcsalás az megcsalás.

Azóta kicsit megsértődött, amikor közöltem vele, hogy nem, nem fogom megcsalni soha, erre akár meg is esküszöm, de a női barátokkal is tartani fogom ezentúl a kapcsolatot, minden hátsó szándék nélkül. Lányok, ez így nektek miért nem megfelelő ?

 
Szólj hozzá!
Címkék: féltékeny

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9816647614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása