Elfelejtette a találkozónkat

2021. szeptember 21. 07:36 - csajokespasik

Vannak olyan távkapcsolatok, amik azok is maradnak. Hiába akarja az egyik fél, hogy ez változzon, ha a másik ellene van. De ha elfelejt találkozókat és egyenesen megmondja, nem érzi otthon magát nálad, az olyan, mintha mindig újra és újra az elejéről kezdenétek.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

én általában sosem azt nézem egy kapcsolatban, hogy mennyire vagyunk különbözőek, de van, amikor már szembeötlik. Távkapcsolatban vagyok egy velem egyidős, harmincas nővel. Már az első találkozónk is miatta húzódott. Ha én megyek hozzá, látom, hogy kb. 3 óra az az idő, amikor még örül nekem, és utána látványosan zavarom a nyugalmát. Volt, hogy utána nyíltan kimondta, hogy „jaj, az nagyon jó volt, amikor hazamentél”. Neki fura humora van, így betudtam annak, nem csináltam belőle ügyet.

Ha mostanában megbeszéljük, hogy eljön hozzám, lemondja. Volt, hogy egy fővárosi helyre hívtam és ha nem szólok rá a megbeszélt idő után negyed órával, akkor sosem tudom meg, mi van. Merthogy elhúzódott a munkája és nem tudott jönni.

„- És ha jelezted volna?

- Ja, elfelejtettem, bocs.”
Volt, hogy amikor nálam volt hétvégén, a második nap reggel közölte, hogy nem érzi nálam jól magát, azzal hazament. Aztán meg folyamatosan ír, hogy megbánta, és nehogy félreértsem a szavait. Az, hogy hazament, nem azt jelenti, hogy otthagyott, csak ő ilyen. Amúgy néha írja, hogy hiányzom neki, ha épp olyanja van.

Lehet az, hogy rájött, nem olyan vagyok, mint amilyennek gondolt? Olyan, mintha mindig újra és újra nekifutnánk.

 
4 komment
Címkék: távkapcs

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6616695880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pragmatika 2021.09.21. 13:50:17

Rém egyszerű, csak dugni kellesz neki.
Semmi egyéb. Van ilyen. Kezeld te is így a dolgot.

akármik 2021.09.21. 15:07:55

Parkolópályára vagy téve, még nem döntötte el, mi legyen veled. Az egyértelműnek tűnik, hogy a személyiséged nem különösebben fogta meg. Lát benned valami fantáziát, ami vagy a szex, vagy - ne haragudj, de ez is benne van a pakliban -az egzisztenciád. Megpróbálhatod tisztázni vele a helyzetet, de valószínűleg a "furcsa humorával" elüti majd a dolgot. Ha hosszútávú, komoly kapcsolatot szeretnél, akkor lehet, hogy rossz helyen keresgélsz.

netrunner71 2021.09.21. 15:52:01

Tipli, de azonnal. Nem érdemes futni utána.

tpiski 2021.09.22. 14:50:48

Biztos van valami oka annak, hogy igy viselkedik. Trauma, regi kapcsolat, elmebaj.

Teljesen mindegy, nem szabad feleslegesen pazarolni az idot es az energiat ra. Kell olyat keresni, akivel normalisan mukodnek a dolgok.

Egy kapcsolat tele van megoldando problemakkal, feladatokkal, kompromisszumokkal, meg a legjobb esetben is. De ha mar a kezdetekkor sincs meg a hajlandosag mindket felben arra, hogy mukodtesse azt, akkor be kell fejezni azt, ami igazabol el sem kezdodott.

Szerintem ez az itt megjeleno sztorik 99%-ra igaz.
süti beállítások módosítása