Az intimitás lassan kikopik köztünk

2021. október 22. 07:50 - csajokespasik

Négy év együttélés után talán még koraiak ezek a problémák, de párkapcsolata válogatja. Posztolónk nem érzi, hogy szeretnék, ám társaságban a barátnő el tudja játszani, hogy ők a legboldogabbak a földön, ami hatásos látványelem, csak sehova se vezet.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

a barátnőmmel négy éve vagyunk együtt, össze is költöztünk már. Az utóbbi időben lett pár problémánk, az egyik, hogy nagyjából fél éve alig van köztünk intimitás. Ő a fárasztó munkájára hivatkozik, ami szerintem nem annyira hihető, mert nem olyan dolgot végez. Sok témáról nem tudunk már beszélgetni, amik annak idején összefűztek.

Ha kisebb vita van, az annyiból áll, hogy bizonyos múltbeli sérelmeit előhozza, onnan látom, hogy gyűjtögeti magában. Én mindezek mellett szeretnék örömöt szerezni neki, mondom, hogy ha az kell, menjen, szerezzen magának új barátokat, járjon el programokra. Ha velem jön, társaságban egész máshogy viselkedik, mintha mi lennénk a föld legboldogabb párja.

Ha ülünk a metrón, vagy a buszon, nem beszélgetünk, csak néz ki a fejéből. Egyszer mondott egy olyat, amitől lehidaltam, hogy szerinte kettőnk közül én vagyok a „szebb”, és őt ez nyomasztja. De ez akkora hülyeség, hogy ott elnevettem magam, mert ilyet még nekem senki se mondott! Ezt férfiaknak nem nagyon szokták mondani.

Úgy érzem, sokat küzdök ezért a kapcsolatért, de egyedül kevés vagyok hozzá. Nem akarom, hogy a párom rosszul érezze magát mellettem. Akkor inkább váljunk szét. Ha ezt akarja, ha ez a megoldás.

Sok mindenen mentünk keresztül együtt, szép emlékeink vannak. Akik nem ismerik a helyzetet, azt mondják nekem, becsüljem meg őt, mert ritka az ilyen nő. Én becsülöm is, csak egyre egyoldalúbb ez az egész és nem sok értelmét látom. Régebben valóban úgy éreztem, hogy életem nagy hibáját követném el, ha elhagynám, de ez azóta átértékelődött bennem. Néha egyáltalán nem érzem, hogy szeretne még.

Sokszor inkább elcsendesedik, mintha feladná, mintha már mindegy lenne. Ennyi idő alatt azért nem kellene ennyire ellaposodnia a dolognak. Ő tényleg nagyon jó ember, és utálom, hogy így érez, én meg igyekszem minél korrektebb lenni vele, és ezen túllendülni.

Ha úgy érzi, nem mellettem van a helye, miért nem azt mondja? Ezzel a saját ideje is csak megy.

Ami most van, az egyikünknek sem túl értelmes, sehova se vezet.

Volt valaki hasonló helyzetben? Ebben a stádiumban még menthető a dolog, ha mindketten akarjuk?

 
7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3216731626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dani27bpbp 2021.10.22. 19:24:02

Szerintem van még egy valaki a kapcsolatotokban.

exilis 2021.10.22. 21:37:39

Szinte biztosan van valakije. Gondolom néha szexel veled, na akkor figyeld meg majd, hogy rá egy-két napra mit csinál. Ha a nő megcsal, nem fogod észrevenni. Egy jel van azért, mert a legtöbb ha tudja, hogy hétfőn szabit vesz ki (neked azt mondja átrendezi a ruhatárát, barátnőzik etc.) hogy egész nap a szeretőjével keféljen, akkor azért, hogy a lelkiismeretét megnyugtassa, előtte veled is dugni fog. Nem is fogod érteni, hogy hetekig nem volt szex, és most meg még ő kezdeményez.

Burgermeister 2021.10.23. 07:42:54

ez egy halott dolog, illik raadni a kabatot

élhetetlen 2021.10.23. 10:06:10

Szerintem, ami négy év alatt bedöglött, azt kár élesztgetni. Azok a fiatal barátaim, akik húsz éves koruk körül költöztek össze, és 8-10 évig éltek együtt, és nem unták meg egymást, és már összehoztak egy közös lakást, és összeházasodtak, mert már jöhetnek, jönnek is a gyerekek, azok már tudják, mit csinálnak, mit vállalnak. Ebben a kapcsolatban mit lehet várni? Hogy majd újra beléd szeret, ha nem talál jobbat?
„Ebben a stádiumban még menthető a dolog, ha mindketten akarjuk?”. Ha MINDKETTEN akarjátok, még segíthet egy párterapeuta, a kérdés az, hogy mindketten akarjátok-e. Nem úgy tűnik.

ddt 2021.10.23. 11:02:19

Ilyenkor mindig csak azt szoktam kérdezni a panaszostól:
"És mit vársz tőle? Ha 4 év után nem kíván akkor 10 év után majd jobban fog?"
Hát nem. Hidd el, hogy ez csak rosszabb lesz. Mindegy, hogy mi az oka de ez nem fog megjavulni.

2021.10.30. 12:19:57

Te figyi posztoló...ezeket a kérdéseket miért nem a barátnődnek teszed fel?
Figyi, kincsem, úgy érzem valami nyomaszt téged. Elmondod mi a baj? Ne mondd, hogy semmi, mert érzem, hogy másképp viselkedsz.

Ha erre azt mondja "semmi" akkor már nem bízik benned.
Ebben az esetben jobb ha időt hagysz neki, de biztosítod róla, hogy elmondhatja neked. Pl: Rendben van ha most nem akarsz beszélni erről, nem akartalak letámadni. De az a "semmi" ott van, akár beszélünk róla, akár nem.
Szerintem térjünk erre vissza holnap, aludj rá egyet. Itt vagyok és szeretnék segíteni.

Ha ezek után egy héten belül nem reagál a helyzet tisztázására, akkor hozd meg a döntést bármennyire is fáj.

fkv.117 2021.10.30. 13:47:20

Ha nem laktad le nagyon a barátnődet, küldd át hozzám, lerendezem az intimitás problémáját.
süti beállítások módosítása