Csak a neten tudok ismerkedni

2021. október 28. 07:44 - csajokespasik

„Amikor leblokkoltam egy helyzetben, a fejemhez vágta, hogy „hülye autista”. Ami ugye azért nem vagyok” - Levélírónk nem tud nyilvánosan ismerkedni, csak az online lehetőségeken képes kibontakozni. Ami valóban könnyebb, de még így sem tudta eddig kikerülni, hogy ne olyan nőkbe akadjon, akik csak alázzák.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Üdv! Talán nem is ide való a kérdés, mivel nincs párkapcsolatom és egyelőre nem is akarok. Rólam: 32 éves férfi vagyok. Elég nehezen ismerkedem, sok fóbiám van, ami visszatart. Ha esetleg alakul valami, sok fóbiámmal akkor találkozom. Például az oktalan hisztit egyáltalán nem tudom kezelni. Leblokkolok. Amikor egyszer elmondtam egy nőnek, hogy este kilenckor haza kell mennem, mert befejezetlen melóm van még, akkor ő egyből rávágta, hogy „Igen? Fontosabb mint én?" és most erre őszintén mit lehet felelni? Mindig sértve érezte magát, és arra gondoltam, valahogy neki jó érzés ez, mindig megsértődni valamin.

Azt olvastam, a nők akkor hisztiznek, amikor hiányolják a figyelmet. Habár tőlem mindig maximális figyelmet kaptak, így esetemben ez nem helytálló. A pasiknak mindig előzékenynek és kedvesnek kell lenniük a nőkkel... Fordítva miért nem várható el?

A szakítás után továbbra is jóban maradtam a volt barátnőmmel, beszélgettünk, találkoztunk is egyszer, de vége lett annak is. Nekem nem hiányzik. Volt, hogy amikor leblokkoltam egy helyzetben, a fejemhez vágta, hogy „hülye autista”. Ami ugye azért nem vagyok. De, hogy ahhoz hasonlított, az megmaradt bennem.

Valamennyire hozzá vagyok szokva ehhez, mert a korábbi barátnőim (nem volt túl sok) közül majdnem mindtől kaptam valami hasonló kedveset. De ez vagyok én, nem érzem magam betegnek, csak ilyen a személyiségem.

Amikor a neten ismerkedem, az nekem mindig könnyebb, mint személyesen, úgy sehogy se megy, soha nem tudtam szórakozóhelyen, vagy utcán ismerkedni. Valakinek ez megy, nekem totál nem. Mit tudok tenni, ha egy normális monogám kapcsolatot szeretnék? Vagy reménytelen eset vagyok?

 
12 komment
Címkék: nők panasz türelem

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1316737626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örömhernyó 2021.10.29. 02:48:41

Átérzem a posztoló problémáját. Én a buta emberek jelenlétében blokkoltam le mindig. Egyszerűen nem tudtam jópofizni olyan emberekkel, akik ostobák voltak. És itt nem iskolai végzettségről beszélek. Diplomás emberek közt is rengeteg a szellemi toprongy. Egyik exem apja mérnök volt, anyja ápolónő, de valláskárosult katolikusok voltak és semmi közös témánk nem volt, tipikus besavanyodott vidéki életet éltek. Amikor először mentem hozzájuk, egyszerűen nem volt közös témánk. A lányukkal valamennyire el tudtam beszélgetni kezdetben, mert hajtottak a hormonok, bár nem volt egy különösebben értelmes lány, de vonzódtam hozzá, ez adott témát kezdetben, persze ha hosszabb ideig vagyunk együtt, akkor egyre kínosabb lett volna a helyzet. A szülei meg számomra idegenek voltak, semennyire nem akartam megfelelni nekik. Látogatás után megkaptam a lánytól, hogy a szülei azt gondoljál rólam, hogy egy kis kuka vagyok, túl hallgatag. Másokkal, barátokkal egyáltalán nem olyan voltam, csak teljesen ismeretlen emberekkel, akikkel semmi közös pont nem volt, nem tudtam témát találni.

A nők többsége valami nagydumás, felszínes pasit akar, akit lehet mutogatni otthon vagy a barátnőknek. Hogy mit mond, az nem érdekes, csak járjon a szája. Hogy mit csinál az mellékes, csak ne üljön egy helyben egy percig se, ne gondolkozzon. Ezt keverik a határozottsággal, talpraesettséggel.

Ez a szöveg, hogy a munkád fontosabb, mint én, egy tipikus befegyelmező, pórázra szoktató szöveg. Hamis választás elé állít, mert ugye mindkettő lehet fontos, csak hát amikor munka van, akkor azt kell elvégezni. Az ilyen nő elől menekülni kell.

Tapasztalatom szerint online még nehezebb ismerkedni, mert társkereső 1 nőre jut 10 tarskere férfi. Így aztán míg te kommunikálsz a nővel, másik 9 férfi is bombázza őt üzenetekkel. A való életben meg legalább amíg veled van, addig nem liheg más a nyakába. És a végén úgyis a való életben kell együtt élnetek, szexelni, megszervezni a mindennapokat.

szeme közé, laposan! 2021.10.29. 07:15:39

@Örömhernyó: tökéletes a 2. bekezdésed. A szórakoztatóiparra vágynak, őket "meg kell hódítani", meg kell harcolni értük.

A posztolónak meg: ha fontos a munka, haza kell menni, azzal foglalkozni, és megmondani a királylánynak, hogy majd utána hívod. Aztán nem hívod persze, hadd érezze, hol a helye. Kaparjon egy kicsit a picsahiszti után.

Örömhernyó 2021.10.29. 08:58:38

@szeme közé, laposan!: Mindenki gondoljon bele, hogy van egy fia, aki találkozik egy lánnyal, a lány meg elkezdi a fiad fülét rágni, hogy ne tanuljon már mindig, hanem vele foglalkozzon, hogy lehet a srácnak fontosabb a munka, tanulás, mint a csaj, akkor a fiatoknak milyen tanácsot adnátok? Ugráljon, ahogy a lány fütyül? Akit pár hónapja ismert meg és lehet, jövőre már más kúrogatja? Hagyjon ott csapot, papot, munkát, csak hogy a lánynak megfeleljen? Naugye.

Majd lesz olyan, akinek megfelel a posztoló. Autista? Nem hiszem, hogy autista ilyen pontosan látná a helyzetet, emberi viszonyokat, ahogy a posztoló leírta. De jellemzi a lány gondolkodását, hogy ez a sértésnek szánt dolog így kibukott belőle. Vajon miket gondolhatott még magában a posztolóról?

2021.10.30. 09:02:46

Hello posztoló! Szerintem nem vagy autista, csak olyan lányok iránt érzel vonzalmat akik megfejthetetlenek számodra. Elárulom én sem tudok mit kezdeni a hiszti férfi mivoltával.
Mit értek ez alatt? A férfiak nem hisztiznek úgy mint a nők, hanem ha lelkileg, érzelmileg, bármi miatt sz@rul vannak, triggerelnek. Provokálnak, beszólnak és - már a suttyóbbik része - szavakkal bántanak, hogy lássák hogy reagálsz, amibe aztán bele lehet kötni.
Sajnos én is nagyon sok ilyen paliba szaladtam már bele. Írok egy konkrét példát:
42 éves férfi, első randin kiderül, hogy még mindig az anyjával és a testvérével lakik. (facepalm, omg, menekülési terven gondolkodás)
A beszélgetés során egyszer csak elkezd negatív dolgokat elmondani az anyjáról, illetve arról, hogy passzív agresszív módon, hogyan leckézteti a saját édesanyját nap-mint-nap. Triggereli, bosszantja minden egyes mozzanatával. Nem volt erre válaszom, próbáltam terelni a témát azzal, hogy egyáltalán nem reagáltam ezekre az anekdotákra. Nem vette észre.
40 percet töltöttem a palival és az is sok volt. A srác egy fel nem nőtt óvodás aki egészen biztosan mentálisan instabil. Mondanom sem kell, hogy soha többet nem találkoztam vele és mindenhonnan letiltottam. Később visszahallottam az egyik barátjától, hogy szerinte én vagyok a hisztis picha és ő ilyen nőkkel nem áll szóba.
Aztán volt egy olyan ismerkedési fázisom, amiben 3 hónapig jártam egy 44 és férfival. Jól indult az egész, kezdtem megszeretni és tényleg azt hittem, valóban megtaláltam azt akivel passzolunk. 3 hónap után egy éttermi vacsora során elkezdett egy olyan lányról beszélni nekem, minden előzmény nélkül, aki minden nap hívogatja őt telefonon, messengeren és volt köztük valami anno régen, még előttem. Erre sem reagáltam, hiszen nem az én dolgom. Annyit kérdeztem tőle, hogy zavarja-e hogy a lány így viselkedik. Azt mondta igen. Erre annyit válaszoltam, hogy akkor bizonyára megoldod, ha zavar. Itt részemről lezártnak tekintettem a dolgot.
De random romantikus szituációkban újra és újra előhozakodott ezzel a lánnyal és olyan volt mintha bosszantani akarna vele. Mintha nem értené miért nem érdekel az egész szituáció. Aztán egy alkalommal rákérdeztem: Mit vársz tőlem, hogy állandóan ezzel a lánnyal jössz? Azt mondtad, hogy zavar téged. Akkor megoldod, felnőtt férfi vagy, nem?
Erre nagyon bunkó lett és aznap egyfolytában kritizált engem, piszkált és belémkötött mindenért.
Egy hét múlva szakítottam vele és még ő volt megsértődve. Láthatólag egyáltalán nem értette, hogy miért nem tudtam vele tovább folytatni. Ez a viselkedés nekem óvodás szintű volt és nem szeretem ha manipulálni akarnak, vagy provokálnak. Nem tudok vele mit kezdeni.
Szóval posztoló, nem te vagy autista, hanem az a lány akivel kezdtél, nem nőtt még fel érzelmileg.

fkv.117 2021.10.30. 12:47:20

"rávágta, hogy „Igen? Fontosabb mint én?" és most erre őszintén mit lehet felelni?"

Azt hogy igen. Ha nincs meló, nincs lóvé, és a csajnak sincs mibe beletennie a seggét, szóval nem kicsit fontosabb. Kurvát akármennyit lehet találni. Amelyik ilyet kérdez, az bizony a kurva kategória, ha agya lenne, eleve meg se kérdezné.

fkv.117 2021.10.30. 12:49:50

"Azt olvastam, a nők akkor hisztiznek, amikor hiányolják a figyelmet. Habár tőlem mindig maximális figyelmet kaptak, így esetemben ez nem helytálló. A pasiknak mindig előzékenynek és kedvesnek kell lenniük a nőkkel..."

Dehogy kell, ne ilyen baromságokat olvasgass! A csajnak az kell hogy felnézhessen a csávóra, az pedig nem megy úgy ha pincsikutyaként körbecsaholja. Nekik egy gazdi kell, nem háziállat.

fkv.117 2021.10.30. 12:53:40

"a fejemhez vágta, hogy „hülye autista”. Ami ugye azért nem vagyok"

Audis, azt akarta mondani. :D

Neten nem lehet ismerkedni. Persze én is hallottam olyat hogy valakinek valahol sikerült, de hát úgy az Amway is összejött mindenkinek... A valóság az hogy még azt se méltatják válaszra a csajok a neten, aki IRL playboy modelleket tud felszedni, tehát nem dagadt informatikus alkat.

fkv.117 2021.10.30. 13:08:01

@Lady Scarlett: "Erre annyit válaszoltam, hogy akkor bizonyára megoldod, ha zavar."

Te is szereted ha ennyivel rendezik le a saját problémádat, ugye? Én ebből azt látom hogy neked csak arra kell pasi, hogy kiszolgáljon, cserébe nem nyújtasz semmit. Max szétteszed a lábad néha. Ez így az aranyásó kategória, azt ugye vágod?

2021.10.30. 21:25:36

@fkv.117:
Megtapsolhatod magad a trollkodásért te agyonképzett géniusz.

2021.10.30. 21:27:30

@fkv.117: Kezeltesd magad, te idióta.

William Kidd 2021.11.01. 07:16:39

@Lady Scarlett: Nekem te ertelmes nonek tunsz. :)

fkv.117 2021.11.03. 20:20:46

@Lady Scarlett: Csak nem magadra ismertél? Mennyi a tarifád? Gumi nélkül?
süti beállítások módosítása