Ez a csaj az én fétisem

2022. január 17. 07:22 - csajokespasik

„Valamilyen szinten függök tőle, pedig tudom, hogy az elköteleződéstől irtózik, és valahol én is. Egy pár sosem leszünk, mégis megvagyunk” – A pasi alacsony önbizalmú, mégsem kedveli a kiegyensúlyozott nőket, akivel pedig most lóg, nem sokat fejleszt rajta.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Régóta ismerem a sztoriban szereplő nőt. Nekem mindig is alacsony önbizalmam volt, így eléggé hajlottam arra, ha valaki befolyásolni próbál. Érdekes módon a kiegyensúlyozott nőket unalmasnak tartom, mindezek ellenére. Ez nem tudom, miért így alakult ki nálam. Ő pedig izgalmas nekem, minden ellentmondásával és hülyeségével. Tudom, hogy neki nem én vagyok az igazi, és számára mindig pótlék leszek. Ha szexre, vagy társaságra, vagy ölelésre vágyik, engem rendel magához. Ilyenkor legalább odaadó, aranyos és korrekt.

De ugye ez nem normális kapcsolat. Nem fűzök hozzá nagy reményeket, de nem is hibáztatom, sőt, magamban keresem a választ, hogy miért ez a típus vonz, amikor egyáltalán nem az előnyömre van? Logikusan pont az ellenkezőjének kéne lennie a zsáneremnek.

Ő nem elviselhetetlen, de vannak kitörései, limitet semmiben nem ismer. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy a rabszolgája vagyok, és nekem pedig ez az állapot a fétisem.

Bevallom, valamilyen szinten függök tőle, pedig tudom, hogy az elköteleződéstől irtózik, és valahol én is. Egy pár sosem leszünk, mégis megvagyunk. Minden gondolatom körülötte forog, és amikor nyáron bepasizott, rendesen féltékeny lettem. Szerintetek mindketten sérültek vagyunk? : )

 
10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7516815314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.01.17. 08:10:22

woww, 16 mondat összesen. Ide én is jelentkeznék posztírónak, kellemes laza munkakör, álomfizetés.

Sztravinszka 2022.01.17. 13:02:40

Én csak azt nem értem, hol van itt a probléma. Megvan a cicusod, erre vágytál.

MsIreneAdler 2022.01.17. 13:41:33

Tehát nem akarsz kötöttséget, a nő sem, de te akarnád, hogy akarjon, hogy megmondhasd neki, hogy te nem akarsz?
Vagy esetleg talán ez nálad több már, mint egy barátság extrákkal, mert ez esetben meg tudom érteni a nyígást?
Fétis? Ugggyanmár...

@Lorrh: ez egy játék, tegyünk úgy, mintha!

Lorrh 2022.01.17. 14:06:31

@MsIreneAdler: Fait le cheval! - csinálj úgy mint a ló - mondta Polette a magasszőkeférfifelemáscipőben.

_krampampuli_ 2022.01.17. 22:25:54

Nem a rabszolgája vagy, ezt túlzás lenne állítani. Csak a kutyája vagy...

God Harald 2022.01.17. 22:29:59

Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni!

bordon 2022.01.18. 00:36:29

Majd amikor pár év múlva beszűkülnek a lehetőségei más nőket megismerni, mert a normálisak elkelnek, a fétis csaj meg tartósan összejön egy neki valóban tetsző álompasival és megállapodik, akkor ott áll egyedül és nem érti hogy csúszhatott bele ebbe a helyzetbe.
Értem én, hogy a pina nagy vonzerő, de ennek nem lesz jó vége. Leírja, hogy tudja nem ő az álompasi a nő szemében. Pótlék. Pótléknak meg csak addig kell, amíg az álompasi be nem költözik tartósan a nő életébe.
Ha legalább nem alárendelt szerepben, hanem kölcsönös vonzalmon alapuló szexkapcsolatban lennének, akkor kisebb lenne az esélye a pofáraesésnek. De itt a férfi alárendelt, a nő meg tovább fog lépni. Elköteleződni csak a posztolóval nem akar a nő, ha jön neki tetsző férfi, azzal meg fog állapodni

antisocialnetwork 2022.01.18. 05:34:42

Pszihiáternél volt már a kitalált poszt írója? Erdemes lenne,meglátogatni egyet,és ott elmondani a képzelgéseit. De legalább lehet kommentelni :D
süti beállítások módosítása