„Semmi közöd hozzá!”

2022. június 28. 07:30 - csajokespasik

       

               A lerázó kifejezések teljes spektruma felbukkanhat 4 év után, de valaki nem veszi a fáradtságot, hogy valamennyit végigzongorázza, megelégszik a legegyszerűbbel. Ha egy kapcsolatban a Semmi közöd hozzá- szindróma dominál, az elég frusztráló lehet, és talán ideje a távozáson gondolkodni. Hova van írva a kapcsolatoknál a szavatossági idő?        

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog. Ha szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Állapot négy év után:

- Kivel voltál hat órán keresztül szombat délután? - kérdezem.

Semmi közöd hozzá - válaszolja.

Hova megyünk hétvégén? ...Semmi közöm hozzá.

Sikerült-e anyádéknak kiadni a lakást? „Mi közöd hozzá?”

- Miért flörtölsz az orrom előtt a boltban a pultos csajjal? Nincs közöm hozzá. Miért írogatsz az exednek és miért mész el a szülinapi bulijára? Hát ehhez is semmi közöm. Miért háztartási eszközt adsz névnapomra, amit nyilván a te konyhádban használhatok? „Inkább örülj, hogy kaptál valamit.” A többihez meg semmi közöm.       

       

               Délben elmegy, este 10-kor jön, kérdezem, hol voltál. Na, mi lesz a válasz...? Semmi közöm hozzá.

Miért nem szólsz a haverodnak, amikor felhozod, hogy fürödjön már le, mert látom, hogy 200 kiló, biztos ő is tudja, hogy a nyár nem az ő ideális időszaka, és amikor távozik, a szaga még sokáig itt marad, fürödjön már le, ha az utcára megy. Ahhoz sincs semmi közöm. Ő dolga. Fogjam be az orrom, ha zavar, vagy nyissam ki az ablakot.

Semmi közöd hozzá...- Majd én is ezt fogom válaszolni, amikor este bújik hozzám egy kis szex reményében, és megkérdi nagy szemekkel, hogy de hát miért? Majd ha összepakolva fordulok ki az ajtaján, és kérdi, hova megyek, ugyanez lesz a válasz, megtanultam tőle, hisz ez az ő kedvenc válasza.

Szerinte megbeszéltük, szerintem meg félbehagytuk. A semmi közöd hozzá az nekem egy felelősséghárító kifejezés, olyan, mint amikor azt mondja valaki, jaj, ellaposodott a kapcsolatom...Mintha a kapcsolat nem a benne élő két emberen múlna, hanem csak úgy ellaposodhat magától, jön-jön a csúnya laposodás kelet felől, és zutty! Lejárt a szavatossága. Oda volt írva biztos, csak a vásárlás előtt elkerülte a figyelmet.

Addig érdekes a másik, amíg még tud új és friss dolgokat mondani, vagy mutatni, amikor már hosszú évek óta együtt vagyunk, már gyakorlatilag mindent tudunk a másikról, akkor onnantól kezdve a Semmi közöd hozzá egy olcsó és egyszerű megoldás. Van, akinek mindez még nem cseszteti az ingerküszöbét, de sajnos én nem ilyen vagyok. Ha semmihez sincs közöm, mihez van? Így bárkivel élhetne.          

 

 

26 komment
Címkék: bunkó

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9417868981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nOniCk 2022.06.28. 09:10:02

Gondoltam válaszolok az okfejtésedre, de letettem róla, mert semmi közöm hozzá.

_krampampuli_ 2022.06.28. 09:10:17

Murphy óta tudjuk, hogy "a legtöbb ember megérdemli egymást".
Ha ez igaz, akkor valami nagyon nagy baj lehet nálad is...
Ezt támasztja alá az is, hogy nem hagytad el már régesrégen őt.

Lorrh 2022.06.28. 11:13:58

@Sztravinszka: cimkék: kövér ronda mazochista bénacsaj

gigabursch 2022.06.28. 11:25:21

S hol van itt a kapcsolat?

body_andras 2022.06.28. 13:00:26

Valószínűleg régebben mindent és mindig ellenőriztél, a csávó meg börtönben érezte magát, húznia kellett egy falat amin nem mehetsz át és addig is biztonságban van.
Nagyon úgy tűnik hogy már semmi keresnivalótok egymás mellett. Még a dagadt barátját is leszóltad... ennek vége mint a botnak.

#szájbergyerek# 2022.06.28. 19:17:08

Négy év után nincs gyűrű, sem lakodalom, sem gyerek? Értem én. Azért jó nála lakni, meg néha beszólogatni, hogy kiket fogad a saját lakásán. Amit meg azon kívül tölt, alaposan számon kéred rajta. Még az anyja bizniszét is.
Más csajjal meg azért flörtöl, mert már unalmas vagy neki. Tudja, még annyi önbecsülésed sincs, hogy otthagyd a faxba. Talán mert akkor már lakbért is kellene fizetned valaki másnak vagy mehetsz vissza a mamahotelbe, amit nem szeretnél.
Lehet már csak a szex miatt tart meg de nyugodtan vondd meg tőle azt is. Azért a helyedben előtte megoldanám a lakhatásom.
Nálam már nem laknál akkor sem, ha aranyból van a 3,14nád.

Almandin 2022.06.28. 21:12:09

Ez annak a másik véglete, mint amikor valaki minden lélegzetvételéről is tájékoztatja a másikat. Nyilván nem kell mindenről beszámolni, de ez az ember nem tudom, mit gondol egy kapcsolatról.

Almandin 2022.06.28. 21:16:30

@Lady Scarlett: Szerintem nincs vége, de a párja azt hiszi, hogy úgy kell élni egy kapcsolatban, mintha senkije se lenne. Ez már túlzott elzárkózás.
Az unalom amúgy megjelenik a kapcsolatok többségében egy idő után, attól még nem kell feltétlenül szakítani. De ez a túlzott titkolózás már nem egészséges. Másrészt a büdös vendég odacipelése a közös lakásba pl. olyasmi, amihez van köze a másiknak, mert ő is ott lakik. Nem köteles az ember a párja összes barátját vendégül látni. Ha valaki zavaró, megkérheti, találkozzon vele máshol.

Sztravinszka 2022.06.28. 21:51:38

@Lorrh: Szerintem a mazochizmus hátterében kisebbségi komplexus van, vagy túlzásba vitt, masszív kitartás a szar mellett. Mindkettő pszichológiai eset.

Real_Time 2022.06.29. 05:47:49

Aztán amúgy kinek mi köze hozzá hogy kinek mihez van köze?

#szájbergyerek# 2022.06.29. 07:44:55

@Almandin:
A poszterinnek abban a kis passzív agresszív kérdésben elejtett félmondat, miszerint "a te konyhádban" nem arra utal, hogy "közös" lenne a hozzá tartozó lakás.
Persze megszokhattuk volna már, hogy egyes nők másként értelmezik a "közös" fogalmát. Mondjuk amikor odajön az unszimpi haver, akkor "közös". Más esetben meg "a te konyhád".

Medgar 2022.06.29. 08:38:32

@Lady Scarlett: Itt a válasz: "Miért háztartási eszközt adsz névnapomra, amit nyilván a te konyhádban használhatok?"

Az ingyen lakhatásért sokat kell nyelni..

Sztravinszka 2022.06.29. 10:10:06

@Medgar: Ez arról szól, hogy a nő nem kapott személyes, nőcis ajándékot, hanem a faszi csak a saját konyhafelszerelését bővítette. Megalázó tud lenni egy ilyen ajándék.

Lorrh 2022.06.29. 10:49:20

@Sztravinszka: osztán meg miért marad valaki olyan kapcsolatban, ami ennyire rossz? Ha meg jó neki így, akkor mit panaszkodik?
csupa ellentmondást érzek.

ez egy társkereső oldal promó blogja és azért kell ilyen megalázó szar kapcsolatokról írni, hogy a népeknek legyen kedve újat keresni, ismerkedni, pénzt fizetni erre a társkeresőre. win-win

body_andras 2022.06.29. 11:16:35

@#szájbergyerek#: Például ha el kell rámolni, mosogatni. Akkor az a te mocskos konyhád :D
@Sztravinszka: ha még együtt vannak, mindenképp vegyen neki ajcsiba egy magasnyomású mosót. az a gép a Férfi Boldogsága!

Jozef Pockna 2022.06.29. 13:58:57

Azt ezt vki tenyleg beveszi???

kvadrillio 2022.06.29. 16:45:21

KI A FASZ SZÜNTETTE EZT MEG ???

3 ÉVE HÁNYÓDOTT A POLCON, MOST SZOPOGATTAM EL 1-1 DB-OT BELŐLE ÉS MEGSZŰŰŰŰŰNT A TOROKKAPARÁSOM !

4 dolog, amit biztosan nem hallottál még a Negro cukorkákról
Érdekes
2022. 05. 15.
Megosztás
Nemzedékek nőttek fel úgy Magyarországon, hogy egy kis fekete cukorkáról kívülről fújták: a torok kéményseprője.

1. A véletlennek köszönhetően született meg

A Negro története Trianon után kezdődött, amikor az édességipar túlnyomó része a határokon kívül maradt. A Dreher 1922-ban csokoládé- és cukorkagyártó üzemet alapított, ahová egész Európából érkeztek a munkások, szakemberek.

Egyikük, az Olasz P. Negro feladata az volt, hogy a savanyú cukorkák gyártása közben keletkező hulladékot összegyűjtse, és visszaolvassza abba a termékbe, amiből 'kiesett'. 'Gyógycukorkánk' tehát a véletlennek köszönhetően született és vált legendává, emellett tényleg hasznos felsőlégúti megbetegedések esetén.

2. Pontos összetétele ma is szigorú titok

Az ánizson és a mentolon kívül ízén az édesgyökér ismerhető fel. A menta kiváló gyógynövény köhögésre, torokfájásra, hörghurutra, emellett frissít, élénkít, segíti az emésztést. Fertőtlenít és nyugtatja az idegeket.
Az ánizs csillapítja a köhögést, oldja a hurutot, segíti az emésztést, megszünteti a felfúvódást, hasznos epe- és gyomorbántalmak esetén.
Az édesgyökér köhögéscsillapító és görcsoldó, kezeli a gyulladásokat, gyomorbántalmakat, a keleti gyógyászatban például influenza gyógyítására is használják.

3. Sztárok kedvence volt.

Jávor Pál és Karády Katalin például minden fellépés előtt elszopogatott egy-egy cukorkát.

4. Már nem Magyarországon készül

2019-ben a tulajdonos áthelyezi a Negro cukorkák gyártását a törökországi üzemébe, ezzel megszűnt a cukorkagyár működése Győrben.

KI A FASZ SZÜNTETTE MEG ????? HADD VÁGJAM LE A FEJÉT !

kvadrillio 2022.06.29. 16:50:29

@kvadrillio: FOLYIK AZ ORROM, TÜSSZÖGÖK, FÁJT A FEJEM, TORKOM, IZÜLETEIM KAPAR A TORKOM .....DE EZ A KIS VACAK NEGRO SEGÍTETT !

EGYRE TÖBB DOLOG VAN AMIN VÁLTOZTATNAK EGYESEK A NÉP, MERT ÉN IS AZ VAGYOK, MEGKÉRDEZÉSE NÉLKÜL !

A ROHADT KURVA ÉLETBEMÁÁÁÁÁR !

MENNNNNYEN MÁR INNEN A PICSÁBA AZ ÖSSZES FASZ POLITIKUS VÉGRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kvadrillio 2022.06.29. 17:02:54

egybként orvos látott, fel is írt egy népírtó """azi sandoz""" nevű gyilkos szert de nem váltom ki, mert eritromicin érzékeny is vagyok, feldagad a nyelvem, fejem.arcom tőle, de a dokim mégis felírta ezt a szart. mer nem szeret utámanézni ki, mire érzékeny , ezért is hal meg annyi beteg...
nameg summetrolimérzékeny is meg penicillinérzékeny is, nameg szalicilátérzékeny is...

DE A NEGRO MOST SEGÍTETT ! EZT SEM HASZNÁLTAM EDDIG, MERT MENTOLÉRZÉKENY IS VAGYOK, DE MOST JÓ VOLT. MÁR ÚGYIS MEGYEK KI BELŐLE...EZ A 4. NAP MÉG 1-2 NAP ÉS KÉSZ

KELL A NEGRO !!!!!!!
ROHAGGYON MEG AKI MEGSZÜNTETTE A HONI GYÁRTÁST !

kvadrillio 2022.06.29. 17:13:12

Szíjjártó Péter ijesztő bejelentése a madridi csúcs után: globális gazdasági válság lesz, AZ NEM LEHET KISAPÁM, MIKOR AZ 1% TÖNKREGAZDAGODOTT !!!!!
Tovább gazdagodtak a gazdagok a járvány alatt - TRT
www.trt.net.tr › magyar › gazdasag › 2022/01/17
2022. jan. 17. — A koronavírus-járvány idején a világ leggazdagabb embereinek vagyona a ... vagyona a koronavírus-járvány alatt kétszeresére, összesen 1,5 ...

kvadrillio 2022.06.29. 17:19:44

A leggazdagabbak vagyona hatalmasat nőtt a pandémia alatt
infostart.hu › Gazdaság
2022. jan. 17. — Vagyonuk együttesen 700 milliárd dollárról 1,5 milliárd dollárra nőtt, de jelentős eltérések vannak gazdagodásuk mértéke közt: Elon Musk ...

Tovább gazdagodott a járvány alatt a magyar elit - Pénzcentrum
www.penzcentrum.hu › megtakaritas › tovabb-g...
2021. júl. 14. — Tovább gazdagodott a járvány alatt a magyar elit: ebbe fektették a pénzüket ... 3 éven belül 16 500-ra emelkedik az 1 millió dollárnál, ...

A legtehetősebb magyarok még a járvány alatt is gazdagodtak
hvg.hu › kkv › 20200714_vagyon_leggazdagab...
2020. júl. 14. — A lap szerint mind a 14, Magyarországon bejegyzett privátbanki szolgáltató által kezelt vagyon gyarapodott 2020. január 1. és június 30.

Oxfam: A világ 10 leggazdagabb embere 500 milliárd dollárral ...
hvg.hu › gazdasag › 20210126_Oxfam_davos

2021. jan. 26. — ... embere 500 milliárd dollárral gazdagodott a pandémia idején ... nőtt a Covid–19-világjárvány idején – állapította meg a Forbes.

Amíg mindenki más elszegényedik, addig a leggazdagabbak ...
merce.hu › 2021/01/26 › amig-mindenki-mas-el...
2021. jan. 26. — Ez a cikk több mint 1 éves. ... A gazdagodás oka a tőzsde járvány alatti felemelkedése, különös tekintettel a digitális és számítástechnikai ...

bordon 2022.06.30. 05:15:41

4 év után sehova se jutott a kapcsolat, nincsenek közös tervek, közös gyerek, közös jövő, csak a csaj ott lébecol a pasinál és a pasinak ez kényelmes is, mert gondolom takarít, főz néha, mert lakbért nem akar fizetni. De a 4 éve kúrt pina már annyira nem izgalmas, szóval a pasi félredug, de annyira azért kényelmes ő is, hogy nem rakja ki a csajt. Csak folyton megalázza ezzek a semmi közöd hozzá szöveggel. Ezzel adja tudtára, hogy tökmindegy, hogy jelen van-e az életében vagy nincs, nek oszt, nem szoroz. A nő a szexeléssel töltött időtől eltekintve csak egy zavaró tényező már a férfi életében. Ha 4 év együttlét után a pasi szüleinek a lakáskiadós biznisze felől érdeklődni is túl sok, akkor ott tényleg nincs semmi a felek közt.

aefzuj 2022.07.13. 02:53:37

Közöd? Az ingyen lakásban kussolás van. Aki a 3,14nájával fizet az albérletért, az nem ugat bele a főbérlő dolgaiba. Ennyike.

aefzuj 2022.07.13. 02:55:47

A Barátok Közt magyar televíziós sorozat volt, amely 1998. október 26-a és 2021. július 17-e között futott az RTL Klubon. Indulása óta Magyarország legnépszerűbb sorozatává nőtte ki magát, valamint egyike volt a legnézettebb műsoroknak a magyar televíziózásban. A Nielsen Közönségmérés és az RTL Klub 2013. június 11-i adatai szerint a Barátok közt Magyarország legnézettebb televíziós műsora volt, amelyet az akkori mérés szerint 1 millió 283 ezer néző követett figyelemmel.[1] 2014-ben mindössze egy hétre, 2015 óta pedig egyáltalán nem vonult nyári szünetre a sorozat. Legnagyobb riválisa a TV2 Jóban Rosszban című sorozata volt.
süti beállítások módosítása